galanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Οτι νέα χρειάζεται να γνωρίζετε περί του Archeage 3.0 Patch, που έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου. https://percymeetsarcheage.wordpress.com/2016/06/29/archeage-3-0-a-guide/ 1
grigorious Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Θετικες ολες οι αλαγες αλλα αυτο το να προσθεσουν στα συστατικα του trade pack και 1 gilda star με ξεπερναει
Gilmaru Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι όλα τα tradepack. Ένα στα δύο της κάθε περιοχής. Και λογικά θα αξίζει περισσότερο. Θα εξακολουθήσει να υπάρχει ένα χωρίς guilda + larders + fellowship + fertilizer trade packs που δεν θέλουν guilda. Θέλουν να αυξήσουν λίγο την αξία των guilda με αυτόν τον τρόπο, γιατί βλέπουν ότι έχει υποτιμηθεί και δεν υπάρχει πλέον το ίδιο κίνητρο που υπήρχε παλιά για Freedich trade runs και, κατά συνέπεια, sea battles, που ομολογουμένως είναι το ένα πράγμα στο οποίο το Archeage είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Θετική είναι η αλλαγή πιστεύω.
xaikman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Νομιζω θα το ξεκινησω κι εγω στον καινουργιο σερβερ, αν και εχω παιξει ελαχιστα στην αρχη ισως να ειναι η ωρα να παρει την ευκαιρια του. Ετσι κ αλλιως εχω παιξει αλλα και άλλα παιχνιδια που δεν αξιζαν καθολου. Θα σας βρω μέσα λοιπον! Τι side παιζουν ή θα παιξουν οι περισσοτεροι απο εσας?
Gilmaru Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχουν δύο αρχικά factions Haranya (east) και Nuia (west), τα οποία αργότερα γίνονται 3 και μπορεί πιο μετά να σχηματιστεί και 4ο. Δηλαδή κάποιος μπορεί να γίνει πειρατής και να "εξοριστεί" από το faction, επομένως σταδιακά σχηματίζεται ένα 3ο faction πειρατών και υπάρχει και η Auroria βόρεια στην οποία μπορεί κάποιο δυνατό guild αν ελέγχει αρκετά κάστρα να κάνει faction (γι αυτό δεν ξέρω τις λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις). Στον server που παίζω τώρα υπάρχουν 4 faction π.χ. Κατά τα άλλα εγώ θα μείνω στον server που είμαι τελικά, δε νομίζω να αρχίσω στον fresh start.
Mesqal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτησω κατι guys, σε windows xp δεν τρεχει πλεον?
Gilmaru Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει πλέον άλλη έκδοση του glyph για όσους χρησιμοποιούν windows xp. Παλιά είχε θέμα νομίζω, πριν κανά δυο μήνες την βγάλανε. 1
galanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Pts sever .. με 3.0 ανοίγει σε .... 25 λεπτά
Gilmaru Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ναι, αλλά βαριέμαι. Btw θα πάνε πολλοί στον fresh start, ιδιαίτερα πολλοί που ψήνονται για pvp από ότι ακούω, οπότε ετοιμάσου για πολύ ανταγωνισμό.
galanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μα ξερω ρε.. εχω δει της guild list .... γιαυτο σου ελεγα ελα..... θα γινει χαμος... ειδες ρωσια ?
Gilmaru Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω για την Ρωσία, απλώς στο λέω για εδώ κρίνοντας από τον server που είμαι. Κάποιοι από την αφρόκρεμα των βετεράνων του server θα πάνε στον fresh start ή έτσι λένε πολλοί από αυτούς. Τώρα αν θα μείνουν εν τέλη στον fresh start θα δείξει. Αλλά γενικά έτσι θα είναι. Θα έχει πολύ κόσμο και πολύ ξύλο πιθανότατα.
Giannacos21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Θα φυγει το p2w στον fresh start ή οχι;
Gilmaru Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σύντομη απάντηση: όχι. Θα υπάρχουν περιορισμοί στο cash shop για τους πρώτους μήνες, έτσι ώστε να μην έχουν τρελό προβάδισμα αυτοί που τα σκάνε αλλά εν τέλη θα επιστρέψει στο παλιό μοντέλο σε κάποια φάση. Επίσης όλοι θα αναγκαστούν να κάνουν νέο acount αν θέλουν να κάνουν χαρακτήρα εκεί. Θα είναι πολύ καλύτερα από τους παλιούς σέρβερ για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τώρα, αλλά το p2w θα είναι πάντα παρόν, μην έχετε αυταπάτες σε σχέση με αυτό.
galanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλά τα λέει ο φίλος .. πρως το παρόν πρέπει να κανείς καινούργιο account .. Δρν μπορείς να αγοράσεις πακέτα ... και θα έχουν περιορισμό στο shop... αλλά ναι trion ... εγώ ελπίζω σε ένα καλό 3 'μόνο αργό καο ωραίο progress
Giannacos21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αυριο ξεκιναει το 3.0,θα παιξεται; θα ειστε στον καινουργιο σερβερ; και αν ναι που μπορω να σας βρω γιατι θα αρχισω και εγω.Επισης,τι ωρα ανοιγει ο σερβερ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα