Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγαίνουν και τα worker's compensation από το marketplace μόνιμα btw. Επομένως τέρμα τα ατελείωτα labour για τους p2w.

Άκουσα από τις 3 το πρωί (gmt) μέχρι τις 3 αύριο περίπου θα ανοίγουν οι server ένας ένας. Για τους legacy είπαν randomly, τώρα δεν ξέρω για τους fresh start.

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ξεκινησω κ εγω fresh server ναδω τι λεει, αν μπειτε και αλλοι απο εδω πειτε τι side θα ειστε να βρεθουμε

Δημοσ.

Αν και εχω 2 μεγαλους λογαριασμους σε levathian & rangora θα ξεκινησω και εγω αυριο στον νεο σερβερ west side 

θα μπουν και οι EOD που ειναι καμποσοι ελληνες αυτοι πεζουν east 

καλα θα γινει ενας ψιλοχαμος αυριο με το που ανοιξη ο σερβερ που εκατονταδες ατομα θα βρεθουν στο σημειο εναρξης να προσπαθουν 

να κανουν τα αρχικα Q  :-D

Δημοσ.

Τραγικοί.... Για να μπορέσεις να μπεις να παίξεις πρέπει να κάνεις αίτηση στον θεό με το queue που έχει.

Δημοσ.

χαχα το αφησα, πηγα για δουλειες εξω, ηπια καφε, γυρισα , εκανα μπάνιο και ακομα στο 1000+, δακρυσα. και σκεφτομουν να βαλω και mentor... χοχοχοχο

Δημοσ.

Παίζει να ανοίξουν και δεύτερο σέρβερ και στο EU αν έχει τόσο κόσμο όσο λέτε. Στο ΝΑ το έκαναν. 

Πάντως coolαρετε, αυτό είναι καλό πράγμα. Σημαίνει ότι το παιχνίδι ξαναζωντανεύει. Σπάνια τυχαίνει παιχνίδι πέρα το wow να έχει queue 2 χρόνια μετά το release, απλά λόγω ενός patch. Ότι θα γινόταν αυτό τις πρώτες μέρες είναι λίγο πολύ αναμενόμενο. Κάντε καμιά βδομαδούλα υπομονή.

Δημοσ.

Παίζει να ανοίξουν και δεύτερο σέρβερ και στο EU αν έχει τόσο κόσμο όσο λέτε. Στο ΝΑ το έκαναν. 

Πάντως coolαρετε, αυτό είναι καλό πράγμα. Σημαίνει ότι το παιχνίδι ξαναζωντανεύει. Σπάνια τυχαίνει παιχνίδι πέρα το wow να έχει queue 2 χρόνια μετά το release, απλά λόγω ενός patch. Ότι θα γινόταν αυτό τις πρώτες μέρες είναι λίγο πολύ αναμενόμενο. Κάντε καμιά βδομαδούλα υπομονή.

το ίδιο έγινε και στο Rift μόλις έσκασε το expansion. Μετά ξανά Νέκρα... Κραταω μικρο καλαθάκι

Δημοσ.

Που είναι ακριβώς ο λόγος που δεν μπορούν να ανοίγουν σέρβερ για πλάκα. Γιατί μετά αν χρειαστεί merge θα χαλαστεί πολύς κόσμος. Στο Archeage το merge πονάει πολύ περισσότερο από ότι σε άλλα παιχνίδια. Γι αυτό λέω υπομονή. Δεν είναι και κανάς κολοσσός η Trion, πόσο μάλλον η ομάδα που ασχολείται με το game..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...