Gilmaru Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τα warmogs δεν μπορουσαν να τα κανουν πιο ασχημα? Τους warborn λες? Ναι οι males είναι υπερβολικά άσχημοι xD Οι female chars ομως... δεν είναι και άσχημοι 1
Gilmaru Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Free mount, login badge κ.α. ως compensation όταν σταθεροποιηθούν οι σέρβερ είπαν.
galanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 χμμμμ ε κατι ειναι κ αυτο... παντος παει καλυτερα απο ρανγορα παει..
soik85 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μπήκα πριν 1 ωρα. με πέταξε ο server σε 5 λεπτά μέσα, και πάλι 1100... Πιο ελεινη διαχείριση πεθαίνεις. Στα σκουπίδια όπως του αξίζει
galanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο που κράζεις . Αλλά είναι πρωσοτινο το πρόβλημα ... έχει Μπέι τρέλα πολύ κόσμος
soik85 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο που κράζεις . Αλλά είναι πρωσοτινο το πρόβλημα ... έχει Μπέι τρέλα πολύ κόσμος Δεν κράζω αλλά προφανώς όπως έχεις δηλώσει σε άλλο νήμα ως αποκλειστικά μμο gamer όπως και γω , καταλαβαίνεις πόσο εκνευριστικό είναι. Μπήκα έφτιαξα χαρακτήρα ,μετα απο 4-5 μέρες qeueu και έφαγα ds και ξανα απο την αρχή. Να φανταστώ ήθελαν χώρο και για mentor; όχι δεν θα πληρώσω για να μπω κιόλας.... ΄Μπορεί να έχει hype αυτη τη στιγμή, αλλά σκέψου πόσοι θα ρίξουν άκυρο γενικά γιατί χειρίζονται αθλια το θέμα με τον ενα server... ελεος 1
Gilmaru Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, νομίζω τα queues για Patrons είναι διαφορετικά. Κάποιοι patrons που μιλάω και παίζουν δεν φαίνεται να έχουν τέτοιο πρόβλημα. Αλλά ναι, με αυτό πάντα χαλιέται πολύς κόσμος, αν και γίνεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια σε ένα βαθμό. Προσωπικά νομίζω ότι αν δεν θέλεις να πληρώσεις με τίποτα για Patron η "λύση" σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απλή. Το αφήνεις για λίγο καιρό και ξαναδοκιμάζεις 1-2 βδομάδες αργότερα.
galanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αυτό ακριβώς ... χωρίς πατρόν Ξεχασετο .... εγώ Μπενω με team viewer από το κινητό και το βάζω 4 ώρες πριν και κομπλέ :ρ αν στους χωρίς πατρόν έχει 2500 στους πατρόν έχει 900
soik85 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 το πρωι που έιχα δουλειά και σηκώθηκα στις 7 μπήκα αμέσως Online. Όταν γύρισα στις 11 που ξυπνάνε οι gamers είχα qeueu 300 και μπήκα στις 3 και με πέταξε μετά απο 10'... λίγο ύποπτο σαν να κατάλαβαν ότι δεν είμαι patron. 4 ωρες χωρίς patron με τίποτα. έχω χτυπήσει 12 ωρο μετα το μεσημέρι και δεν μπήκε ποτέ. Θα χάσουν πολύ κόσμο έτσι...
Gilmaru Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Man, το patron queue είναι διαφορετικό. Δεν περιμένουν να μπεις για να "το καταλάβουν". Και όταν έχει πολύ κόσμο έχει disconnects γενικά. Εκτός αυτού έχουν και τεχνικά θέματα σε όλους τους server. Εμένα που είμαι σε legacy server με patron την πρώτη μέρα μετά το patch με πέταγε συνέχεια και ακόμη και τώρα έχει που και που disconnects.
soik85 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Man, το patron queue είναι διαφορετικό. Δεν περιμένουν να μπεις για να "το καταλάβουν". Και όταν έχει πολύ κόσμο έχει disconnects γενικά. Εκτός αυτού έχουν και τεχνικά θέματα σε όλους τους server. Εμένα την πρώτη μέρα μετά το patch με πέταγε συνέχεια και, ακόμη και τώρα έχει που και που disconnects, και είμαι σε legacy server με patron. το να μην τρως dc απο το qeueu αλλά όταν μπεις δεν έιναι και ό,τι καλύτερο. Δεν ξέρω πως δουλευουν τα qeueu τους αλλά σίγουρα τα χουν κάνει μαντάρα... μετά το Hype συν 1 μήνα βλέπω να μπαίνει πάλι το p2w και να αδειάζει... κρίμα και ήθελα διάλλειμα απο το WOW
Gilmaru Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Πως πάει παιδιά; Καμία βελτίωση; Εσείς που δεν έχετε τόσο πρόβλημα πως τα βλέπετε τα πράγματα ingame? Είναι υπερβολικά competitive το περιβάλλον ή την παλεύει και κανείς πιο casual στον fresh start? Ένας φίλος μάλλον θα επιστρέψει στο AA και θέλει μάλλον fresh start server.
galanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 φτιαξαν το queue οριστε ... εμεις οι eod στον fresh start ειμαστε... το μαρκετ ειναι πολυ καλυτερο καμια σχεση με τους αλλους... ελπιζω να κρατησει αρκετο καιρο ετσι... no labor potion και χωρις κουτια
Gilmaru Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Labour potion δεν θα έχει ποτέ ξανά σε κανένα server, το είπαν. Κουτιά θα έχει και νομίζω έχει και στον fresh start ένα κουτάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα