Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Labour potion δεν θα έχει ποτέ ξανά σε κανένα server, το είπαν. Κουτιά θα έχει και νομίζω έχει και στον fresh start ένα κουτάκι.

Ε μακάρι να αργήσουν τα κουτιά στον φρες .. όχι δεν έχει .. αυτό το κουτί που έχει έχει μέσα xp potion και τέτοια είναι starter pack
  • Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψέματα θα υπάρχουν και τα labour με loyalty.

Galanos πως είναι το nick σου ingame? Ίσως αρχίσω fresh start τελικά, αν και ένας φίλος θέλει να κάνουμε σε nuian side.

Δημοσ.

Μετά από αρκετές μέρες .. και αφού τελείωσε το πρόβλημα με το que και τα bugs στα dungeons .. μπορώ να πω ότι το archeage 3.0 είναι αρκετά έως και πολύ λιγότερο καρκίνος . Σχέση με παλιά ...

Δημοσ.

Imo έκαναν μεγάλη χαζομάρα που δεν έκαναν δεύτερο fresh start server και στην Ευρώπη. Έχουν αναγκαστεί να αυξήσουν την χωρητικότητα του EU fresh start δύο φορές περισσότερο από την χωρητικότητα των ΝΑ fresh starts, με αποτέλεσμα να έχουν στριμωχτεί όλοι σε έναν server και να laggαρει τρελά.

Ουσιαστικά βασίζονται στο ότι θα φύγει κόσμος και θα χαλαρώσουν τα πράγματα, αλλά αυτή είναι πολύ κακή λογική.

Δημοσ.

Στο έλεγα αλλά δεν άκουγες .. φτιάξανε το que.. φτιάξανε τα bugs .. δεν έχει καθόλου λαγ μόνο όταν βγαίνει ο kandu πως λέγεται το βοσς για λίγο .. και όταν έχει halcyona .. εσυ λες να θέλουν να διώξουν τον κόσμο ; για κάποιο λόγο δεν μπορούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρχίσει εδώ και κανά 10μερο ρε συ, αλλά τελικά πήγα Nuian side πάλι.

Στις ώρες αιχμής lag έχει αναμφίβολα, αλλά είναι λογικό με τόσο κόσμο.

Άσε κι έφαγα μεγάλη πίκρα. Ένας τυπάς από τον δικό μου faction μου πήρε ένα thunderstruck μέσα από τα χέρια κυριολεκτικά. Είχε έρθει σε μια κρυμμένη φάρμα δική μου την ώρα που ωρίμαζαν και που ήμουν κι εγώ. Η πλάκα είναι ότι μας σκότωσε και τους δύο ο κεραυνός και μετά πήγε πιο γρήγορα το π@π@ρι και μου το έφαγε (είχε πιο κοντινό respawn point νομίζω).

Seacht το όνομα, σε περίπτωση που τον πετύχεις πουθενά δείρε τον αλύπητα, χαχα. 

Επεξ/σία από Gilmaru
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...