nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ρε παιδιά έβαλα το switchy! για chrome και βγάζει Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στον διακομιστή μεσολάβησηςόταν το χρησιμοποιώ . Δοκίμασα διάφορες ρώσικες ip και τίποτα. Εντομεταξύ το μήνυμα που δεν με αφήνει να παίξω το πετάει ο launcher του παιχνιδιού (ενώ έχω συνδεθεί με το account που έφτιαξα πριν μέρες και δεν είχα προλάβει να μπω.)τι παίζει ?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μια διόρθωση έτσι για την ιστορία, είμαι στο Och.High και όχι High. Ε,ψιτ, wintaxt, όλα οκ, κατάφερες να μπεις;
Atallos1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ρε παιδιά έβαλα το switchy! για chrome και βγάζει Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στον διακομιστή μεσολάβησης όταν το χρησιμοποιώ . Δοκίμασα διάφορες ρώσικες ip και τίποτα. Εντομεταξύ το μήνυμα που δεν με αφήνει να παίξω το πετάει ο launcher του παιχνιδιού (ενώ έχω συνδεθεί με το account που έφτιαξα πριν μέρες και δεν είχα προλάβει να μπω.) τι παίζει ? Μου φαινεται περιεργο παντως IP Block υπαρχει μονο στο account registration , οσοι ειμαστε στο guild κ γενικα οσοι ξερω παιζουμε κανονικα . Αν δεν βρεις ακρη στειλε μου ενα πμ να σου πω μια λυση προχειρη που ισως δουλεψει Αν καποιος δεν θελει να μπει σε καποιο απο τα μεγαλα guilds κ θελει να κανει ετσι την πλακα του κ να δοκιμασει το παιχνιδι , ειμαστε στον παρακατω server απο την μερια Human/Elves .
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μου φαινεται περιεργο παντως IP Block υπαρχει μονο στο account registration , οσοι ειμαστε στο guild κ γενικα οσοι ξερω παιζουμε κανονικα . Αν δεν βρεις ακρη στειλε μου ενα πμ να σου πω μια λυση προχειρη που ισως δουλεψει account registration = email.ru ? με αυτό προσπαθώ να μπω
Atallos1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οχι θελει κ λογαριασμο στο aa.mail.run , μαλλον αυτο δν εχεις κανει Aκολουθα τις οδηγιες εδω http://www.mmocast.com/featured/archeage-ru-account-registration-guide-english-patch/
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) σ'ευχαριστώ .αν ειναι ευκολο ενα pm για το hide ip με chrome γιατι αυτό που δοκίμασα(switchy) δεν δούλεψε τα κατάφερα. πολλά thanks στον Atallos1-------------------------------------------------------------------το παιχνίδι τα σπάει άσχημα. Δεν πρόλαβα να παίξω πολύ αλλα μου άρεσε! χαλαρά θα πλήρωνα για να παίζω .μακάρι να έρθει σύντομα europe!! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από nicoc89 1
wintaxt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παιδια καμια προταση με το προβλημα του οτι τρεχει κανονικα το launcher και φτανει μεχρη το logo και μετα δεν ακνει τιποτα?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 έψαξα και 'γω ρε 'συ, δεν βρήκα κάτι.. τώρα βρήκα το θέμα που λέγαμε ότι είναι ίδιο πρόβλημα με του ενδιαφερόμενου, μήπως έχεις και'συ avast? αν και πιστεύω θα το έχεις διαβάσει. ένας άλλος έκανε φορματ(!) και εφτιαξε.παραπάει πιστεύω.. http://archeagesource.com/topic/3064-game-crash-on-aa-splash-logo/
Gerara_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 καλα αν ειναι πάμε και Σιβηρία για να παίξουμε ArcheAge
Atallos1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν κανεις κατι ιδιαιτερο για να παιξεις Προσωπικα το προτιμω περισσοτερο απο το TESO κ το Wildstar παιδια καμια προταση με το προβλημα του οτι τρεχει κανονικα το launcher και φτανει μεχρη το logo και μετα δεν ακνει τιποτα? Δοκιμασε να σπαμαρεις το Esc την ωρα που ειναι να τελειωσει το logo ακριβως πριν κρασαρει
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Atallos και nicoc βοηθάω εναν φίλο, η λύση που δούλεψε σε μένα με το vpn δεν φαίνεται να δουλεύει πια, στείλτε ένα πμ αν βρήκατε κάτι άλλο. βρέθηκε άκρη με άλλο τρόπο
SlackulatoR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Σήμερα θα γίνει η παρουσίαση του Live Demo για το ArcheAge στο streaming της Trion, ώρα 22:30 - http://www.twitch.tv/trionworlds 1
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Για beta ισως καποια στιγμη το καλοκαιρι , το release αργει ακομα
cmi30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πάντως 3-4 μέρες που ασχολούμαι, το παιχνίδι είναι πραγματικά αξιόλογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα