Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά έβαλα το switchy! για chrome και βγάζει 

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στον διακομιστή μεσολάβησης

όταν το χρησιμοποιώ . Δοκίμασα διάφορες ρώσικες ip και τίποτα. Εντομεταξύ το μήνυμα που δεν με αφήνει να παίξω το πετάει ο launcher του παιχνιδιού (ενώ έχω συνδεθεί με το account που έφτιαξα πριν μέρες και δεν είχα προλάβει να μπω.)

τι παίζει ? 

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά έβαλα το switchy! για chrome και βγάζει 

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στον διακομιστή μεσολάβησης

όταν το χρησιμοποιώ . Δοκίμασα διάφορες ρώσικες ip και τίποτα. Εντομεταξύ το μήνυμα που δεν με αφήνει να παίξω το πετάει ο launcher του παιχνιδιού (ενώ έχω συνδεθεί με το account που έφτιαξα πριν μέρες και δεν είχα προλάβει να μπω.)

τι παίζει ? 

Μου φαινεται περιεργο παντως

IP Block υπαρχει μονο στο account registration , οσοι ειμαστε στο guild κ γενικα οσοι ξερω παιζουμε κανονικα . Αν δεν βρεις ακρη στειλε μου ενα πμ να σου πω μια λυση προχειρη που ισως δουλεψει

Αν καποιος δεν θελει να μπει σε καποιο απο τα μεγαλα guilds κ θελει να κανει ετσι την πλακα του κ να δοκιμασει το παιχνιδι , ειμαστε στον παρακατω server απο την μερια Human/Elves .

1796550_10152020943310959_2092181188_n.j

Δημοσ.

Μου φαινεται περιεργο παντως

IP Block υπαρχει μονο στο account registration , οσοι ειμαστε στο guild κ γενικα οσοι ξερω παιζουμε κανονικα . Αν δεν βρεις ακρη στειλε μου ενα πμ να σου πω μια λυση προχειρη που ισως δουλεψει

account registration = email.ru ? με αυτό προσπαθώ να μπω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σ'ευχαριστώ .
αν ειναι ευκολο ενα pm για το hide ip με chrome γιατι αυτό που δοκίμασα(switchy) δεν δούλεψε 

τα κατάφερα. πολλά thanks στον Atallos1

-------------------------------------------------------------------

το παιχνίδι τα σπάει άσχημα. Δεν πρόλαβα να παίξω πολύ αλλα μου άρεσε! χαλαρά θα πλήρωνα για να παίζω .

μακάρι να έρθει σύντομα europe!!

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια καμια προταση με το προβλημα του οτι τρεχει κανονικα το launcher και φτανει μεχρη το logo και μετα δεν ακνει τιποτα?

Δημοσ.

έψαξα και 'γω ρε 'συ, δεν βρήκα κάτι..

τώρα βρήκα το θέμα που λέγαμε ότι είναι ίδιο πρόβλημα με του ενδιαφερόμενου, μήπως έχεις και'συ avast? αν και πιστεύω θα το έχεις διαβάσει. ένας άλλος έκανε φορματ(!) και εφτιαξε.παραπάει πιστεύω..

http://archeagesource.com/topic/3064-game-crash-on-aa-splash-logo/

Δημοσ.

Δεν κανεις κατι ιδιαιτερο για να παιξεις

Προσωπικα το προτιμω περισσοτερο απο το TESO κ το Wildstar

παιδια καμια προταση με το προβλημα του οτι τρεχει κανονικα το launcher και φτανει μεχρη το logo και μετα δεν ακνει τιποτα?

Δοκιμασε να σπαμαρεις το Esc την ωρα που ειναι να τελειωσει το logo ακριβως πριν κρασαρει

Δημοσ.

Atallos και nicoc βοηθάω εναν φίλο, η λύση που δούλεψε σε μένα με το vpn δεν φαίνεται να δουλεύει πια, στείλτε ένα πμ αν βρήκατε κάτι άλλο.

βρέθηκε άκρη με άλλο τρόπο :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λέτε να το δούμε και σύντομα ευρώπη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...