Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ναυμαχια φαινεται εξαιρετικη παντως κ γενικα ολο το game

Ανυπομονω να το παιξω στην EU εκδοση

Δημοσ.

Πολύ θετικές οι εντυπώσεις από το livestream:

• Alpha σε μερικές εβδομάδες
  • Free to play αλλά με shop σαν του Rift
  • Δωρεάν labor points(σε άλλες εκδόσεις π.χ στην Ρωσία έπρεπε να πληρώσεις για να γίνονται refresh τα labor points, τα οποία χρησιμεύουν σε crafting,πλοία κτλ).
  • Η Trion συζητάει με την XL Games για διάφορες αλλαγές όσων αναφορά το Patch 1.0 για τις οποίες πολλοί διαμαρτυρήθηκαν, με λίγα λόγια η Western έκδοση του παιχνιδιού θα έχει διαφοροποιήσεις.
  • Τα επίσημα forums είναι πλέον live και μπορείτε να κάνετε εγγραφή.
  • ArcheAge streaming κάθε Παρασκευή στο Twitch της Trion.
Δημοσ.

@Atallos1 ή όποιος άλλος παίζει με English patch σε Ρώσικο server, αν είναι εύκολο να μου στείλετε μία screenshot με την οθόνη των labor points για να την βάλω στο fansite.

Δημοσ.

τι ακριβώς θες; εννοώ, πατάμε κάποιο πλήκτρο συγκεκριμένα για τα labor points, ή εννοείς αυτό πάνω από την experience bar; μπαίνω τώρα να τσεκάρω και να σου στείλω ότι μου πεις.

Δημοσ.

Βασικά να δείχνει την μπάρα η τα points αν δεν κάνω λάθος και να γράφει Labor Points. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο menu που τα δείχνει πιο αναλυτικά. Ευχαριστώ για τον κόπο σου.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,καιρο εψαχνα ελληνες στο ρωσικο archeage.Θα μπω στον σερβερ σας να σας βρω.btw τα ysername σας αν μπορειτε να γραψετε για νας σας βρω!Ellirion εδω

Δημοσ.

Λοιπόν, και στον παίχτη που είχα στην ανατολική ήπειρο, αλλά και σε αυτόν που παίζω τώρα στη δυτική, ως δια μαγείας χάνεται μέσα από το inventory το glider. Η βάρκα παραμένει στο inventory.

Το item το χρειάζομαι γιατί είναι material για το upgrade του glider σε καλύτερο. Θα μπορούσα αν είχα πολλά gold να το craftάρω αγοράζοντας mats από το Auction House, αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές.

Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό, έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Έχω την εντύπωση ότι και στους δυο χαρακτήρες το item χάθηκε κάπου στο lvl20. Mπορώ να κάνω κάτι ή ξέμεινα πάλι με το simple glider;

Δημοσ.

Λοιπόν, και στον παίχτη που είχα στην ανατολική ήπειρο, αλλά και σε αυτόν που παίζω τώρα στη δυτική, ως δια μαγείας χάνεται μέσα από το inventory το glider. Η βάρκα παραμένει στο inventory.

Το item το χρειάζομαι γιατί είναι material για το upgrade του glider σε καλύτερο. Θα μπορούσα αν είχα πολλά gold να το craftάρω αγοράζοντας mats από το Auction House, αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές.

Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό, έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Έχω την εντύπωση ότι και στους δυο χαρακτήρες το item χάθηκε κάπου στο lvl20. Mπορώ να κάνω κάτι ή ξέμεινα πάλι με το simple glider;

Μήπως το πούλησες καταλάθος;

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/21cw59/glider_issues/

Δημοσ.

την 1η φορά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πούλησα κατά λάθος. την 2η φορά το πρόσεχα πάρα πολυ΄ρε γαμώτο, γιατί και στον 1ο χαρακτήρα είχα προσπαθήσει να αναβαθμίσω το glider, οπότε ήξερα τι παίζει.

αν δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο, ε, την έκανα πάλι. τα mats μπορώ κάπως να τα βρω εκτός AH σε σχετικά λογικό χρονικό διάστημα;

νικήτας δες τις εικόνες για το nick ingame

Δημοσ.

Updates στο ιδιο το patch δεν νομιζω , δηλαδη το ιδιο θα ειναι γιατι δεν νομιζω να ασχοληθει ξανα καποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...