fordakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα το απογευματάκι ασχολήθηκα με το να κάνω format στον υπολογιστή ενός φίλου μου. Του είχε εμφανίσει πρόβλημα και καθώς πήγαινε να μπει στα Windows XP, δεν έμπαινε και ξανά άρχιζε από την αρχή. Έτσι είπα, ας του κάνουμε ένα Format. Άρχισα που λέτε την διαδικασία, πήγα να ξανά εγκαταστήσω τα Windows XP, αλλά όταν αντέγραφε αρχεία από το CD μου έβγαζε μήνυμα πως δεν μπορεί να τα αντιγράψει. Το έκανα και δεύτερη φορά και είχα τα ίδια αποτελέσματα. Το CD δεν φταίει, είναι δεύτερη φορά που το χρησιμοποιούσα, ενώ την πρώτη φορά χρήσης του όλα είχαν πάει καλά. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει? Πώς μπορώ να το ελέγξω?
fordakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα το απογευματάκι ασχολήθηκα με το να κάνω format στον υπολογιστή ενός φίλου μου. Του είχε εμφανίσει πρόβλημα και καθώς πήγαινε να μπει στα Windows XP, δεν έμπαινε και ξανά άρχιζε από την αρχή. Έτσι είπα, ας του κάνουμε ένα Format. Άρχισα που λέτε την διαδικασία, πήγα να ξανά εγκαταστήσω τα Windows XP, αλλά όταν αντέγραφε αρχεία από το CD μου έβγαζε μήνυμα πως δεν μπορεί να τα αντιγράψει. Το έκανα και δεύτερη φορά και είχα τα ίδια αποτελέσματα. Το CD δεν φταίει, είναι δεύτερη φορά που το χρησιμοποιούσα, ενώ την πρώτη φορά χρήσης του όλα είχαν πάει καλά. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει? Πώς μπορώ να το ελέγξω?
rafail1994 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Πρώτα πες μας τα χαρακτηριστικά του pc Μάλλον ο δίσκος πρέπει να είναι χτυπημένος
rafail1994 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Πρώτα πες μας τα χαρακτηριστικά του pc Μάλλον ο δίσκος πρέπει να είναι χτυπημένος
palawiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έλεγξε τον δίσκο όπως λέει ο φίλος επάνω αλλά κάνε και τεστ και τις μνήμες.
palawiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Έλεγξε τον δίσκο όπως λέει ο φίλος επάνω αλλά κάνε και τεστ και τις μνήμες.
fordakias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Έκανα test τις μνήμες και μου έβγαλαν λάθη. Γι αυτό το λόγο αφαίρεσα την μία απο τις 3 και έπαιξε κανονικά, και μάλιστα κατάφερα να του κάνω format. Στην συνέχεια είπα να τον καθαρίσω απο την σκόνη. Χρησιμοποιώντας κρύο αέρα απο το πιστολάκι και ένα πινέλο. Έβγαλα και ξανά έβαλα τις καλές μνήμες. Το PC όμως δεν δούλευε (δεν έδινε καν σήμα στην οθόνη). Στην συνέχεια άφησα μόνο την μία και έπαιξε. Μετά δοκίμασα την άλλη στο slot που έπαιξε πριν και πάλι δν άνοιξε. Τέλος ξανά έβαλα την μνήμη που πριν λίγο σας είπα ότι άνοιξε στο ανίστοιχο slot, και τώρα δν ανοίγει με τίποτα.Τι λέτε να φταίει? Όσο για τα χαρακτηριστικά είναι ένας Pentium 4 στα 1.7 με μνήμες σαν και αυτές .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.