Vintage Jewel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσθενης Ταμπακος :wub: Isabelle Huppert Αθεριδης Βενιζελος (ειναι πιο λεπτος απο κοντα)
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 http://3.bp.blogspot.com/_rYFRKRiBv6s/Sa7Jzu1EGgI/AAAAAAAAAIQ/PwFwx_ZOYdA/s400/tampakis.jpg
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μιλαω για τον αθλητη ενοργανης γυμναστικης Οχι για αυτο το σουρλγελο
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 I m too sexy for ma shirt.Οχι και σουργελο το ειδωλο.
freedubus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μιλαω για τον αθλητη ενοργανης γυμναστικης Οχι για αυτο το σουρλγελο Ο αθλητής είναι αδερφή, το σούργελο 101% σερνικό.
panos2171 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Φιλιππιδης,Τσαλταμπασης - μαζι πιναν καφε Ευα Καιλη - Δημητρης Σαλπιγγιδης Ακης Τσοχατζοπουλος Σοτης Βολανης
tsifotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Συναντηση πιανετε και χωρις να ερθεις σε επαφη; δηλαδη μεσα στο θεατρο καθοτανε στην μπροστινη σειρα καποιος τραγουδιστης πχ;
ravend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 φισκάρδο κεφαλονιάς, τον πατέρα μπους, τον σπιλμπεργκ, τη κοπελια απο το harry potter, τομ χανξ, ντεπ και απο εγχώριους γαβαλά ψινάκη αγγελοπούλου, μπακογιάννη, καραγκούνη και αυτόν με την εκπομπή όλα 11 πως τον λένε. δούλευα σέρβις σε εστιατόριο πριν μπώ στα ενδώτερα και τους πετύχενα συχνά. και στο ξενοδοχείο της μάνας μου είχε μείνει μια φορά ένας άμπαλος τερματοφύλακας της αγγλίας,james νομίζω
St4lker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Απο πού να αρχίσω; Ρένια Λουϊζίδου Κώστας Κόκλας (η τβ τον κάνει αφάνταστα πιο παχύ) Φιλιππίδης (φραγκοφονιάς) Τσαλταμπάσης (έλεος) Φώτης Σπύρος (Ο Φώτης απο το "Κόκκινο Δωμάτιο") Απίστευτα φιλικός και ομιλιτικός! Τσιμιτσέλης Αθερίδης (πολύ φάση ο τυπάς) Καρύδη Βλαδίμηρος Κυριακίδης (επίσης απίστευτα φιλικός και πλακατζής) Κάρμεν Ρουγγέρη (άπειρες φορές) Mazoo and the Zoo (καλα οι γκόμενες φαίνονται πολύ πιο μεγάλες απο κοντά, κ ο τυπάς επίσης φιλικότατος) Μαρκουλάκης (Ω ΠΑΝΑΓΙΑ... Αυτός πρέπει να θεώρει τον εαυτό του ώς ο καλλυτερος ηθοποιός ever) Φτάνουν και περισσεύουν αυτοί ε;
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Έχω γνωρίσει από κοντά τον status... έτσι για αρχή. Και από τους διάφορους γνωστούς που κατά καιρούς έχω τρακάρει/πετύχει αξίζει να αναφέρω την συνάντηση μου με τον Μάριο Φραγκούλη μετά από μια παράσταση στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων όταν και επέμενε η τότε σχέση μου να πάμε στο καμαρίνι. Μας "βάζανε" 3-3 και όταν μπήκαμε εμείς γυρνάει ο Φραγκούλης, με κοιτάει και μου λέει "Τι κάνεις ρε συ; Όλα καλά;" μου δίνει το χέρι και με αγκαλιάζει. Σοκ εγώ και πόσο μάλλον η δικιά μου.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Aλεκο και μετα και μετα; Επίσης ξεχνας τη πιο σημαντικη επαγγελματικη σου συναντηση
DKNI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αν βγαλω στην ακρη εν ενεργεια αθλητες(αρκετες μπασκετικους) οταν ημουν μικροτερος, λογω δουλειας μπαμπα -Νικο Τσιαντακη πουχει το Προποτζιδικο πισω απο τα Φλο στην Πευκη. Επαιξα ενα κουπονακι για το καλο και δεν αντεξα, τον ρωτησα το κλασσικο "Νικο, ειναι αληθεια οτι εχεις βγαλει στην καριερα σου περισσοτερες σεντρες απο πασες"? Χαμογελασε αλλα δεν φανηκε να το πιανει -Μικροι παιζαμε μπαλιτσα με τον Αρτεμη απο τους TXC αλλα ημουν πιο κοντα με τον αδελφο του ηλικιακα. -Το γιο του Βαρδη στη Ρωμη (τον ηξερε μια κοπελα απο τα παιδια που γνωρισαμε εκει, που δουλευε στη δισκογραφικη του)
twiner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Τον ΚΥΡ. Ευγενέστατος και φυσικά πανέξυπνος τύπος. έχω και αυτόγραφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.