Προς το περιεχόμενο

Συναντήσατε ποτέ κάποιο δημόσιο πρόσωπο;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε κι εγώ δεν ξέρω και δε θυμάμαι πόσους ακριβώς έχω συναντήσει (συναντήσει για εμένα = βρεθεί δίπλα σε κανά μέτρο απόσταση όχι κουτουλήσει/συζητήσει/αλλάξει κινητά κτλ... είπαμε, 'ντάξει, χα). Πολλούς τους έχω συνατήσει αλλά είτε δεν ήξερα ποιοί ήταν, είτε δεν το κατάλαβα και μου το είπε κάποιος διπλανός μου. Κυρίως παλιότερα, τα τελευταία χρόνια όχι. Αθλητές, πολιτικούς, ηθοποιούς... τρέχα γύρευε έχω βρεθεί δίπλα. Να θυμηθώ και πιο παλιά πρόσωπα; Βουγιουκλάκη σ'χωρεμένη ας πούμε; :P

Δε θυμάμαι να έχω αλλάξει κουβέντα με κάποιον, δεν είμαι από τους τύπους που αγχώνονται όταν δουν "κάποιον". Εξαιρείται η συνάντηση με το Θεό (κατά Κάτω Κόσμον, Άδη)... :lol:

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε κι εγώ δεν ξέρω και δε θυμάμαι πόσους ακριβώς έχω συναντήσει (συναντήσει για εμένα = βρεθεί δίπλα σε κανά μέτρο απόσταση όχι κουτουλήσει/συζητήσει/αλλάξει κινητά κτλ... είπαμε, 'ντάξει, χα). Πολλούς τους έχω συνατήσει αλλά είτε δεν ήξερα ποιοί ήταν, είτε δεν το κατάλαβα και μου το είπε κάποιος διπλανός μου. Κυρίως παλιότερα, τα τελευταία χρόνια όχι. Αθλητές, πολιτικούς, ηθοποιούς... τρέχα γύρευε έχω βρεθεί δίπλα. Να θυμηθώ και πιο παλιά πρόσωπα; Βουγιουκλάκη σ'χωρεμένη ας πούμε; :P

Δε θυμάμαι να έχω αλλάξει κουβέντα με κάποιον, δεν είμαι από τους τύπους που αγχώνονται όταν δουν "κάποιον". Εξαιρείται η συνάντηση με το Θεό (κατά Κάτω Κόσμον, Άδη)... :lol:

Δημοσ.

εγω εχω βγει για καφε με τη Τζουλια οταν ηταν περιπου στα 15.

ηταν μοδα τοτε το irc και γω τοτε μικρος μαζι με τη παρεα μου ψαρευαμε στο ιντερνετ.

ε μια απ'ολες ηταν και η Τζουλια που ειχε ερθει με 2 φιλες της.

δεν ειχα πετυχει τη Τζουλια στο ιντερνετ. με μια φιλη της ειχα μιλησει

και κανονισαμε για καφε.

οταν την γνωρισα, φαινονταν οτι θα φτασει ψηλα γιατι ειχε προσωπικοτητα!

οταν μας συστηθηκε σαν Τζουλια εγω νομιζα οτι μας δουλευει και δεν εδωσα σημασια.

ενοειτε οτι ΔΕΝ εδωσε κινητο η Τζουλια παραμονο οι φιλες της.

μου ειχε κανει εντυπωση απο τοτε η περιπτωση της

Δημοσ.

εγω εχω βγει για καφε με τη Τζουλια οταν ηταν περιπου στα 15.

ηταν μοδα τοτε το irc και γω τοτε μικρος μαζι με τη παρεα μου ψαρευαμε στο ιντερνετ.

ε μια απ'ολες ηταν και η Τζουλια που ειχε ερθει με 2 φιλες της.

δεν ειχα πετυχει τη Τζουλια στο ιντερνετ. με μια φιλη της ειχα μιλησει

και κανονισαμε για καφε.

οταν μας συστηθηκε σαν Τζουλια εγω νομιζα οτι μας δουλευει και δεν εδωσα σημασια.

ενοειτε οτι ΔΕΝ εδωσε κινητο η Τζουλια παραμονο οι φιλες της.

μου ειχε κανει εντυπωση απο τοτε η περιπτωση της

Δημοσ.

Παρα πολλές διασημότητες .Κάποιες μου έκαναν και κάκιστη εντύπωση,πολλοί ήταν εξαιρετικά φιλικοί.

Παρα πολύ συχνά θα δει κανεις κύριος τον Νικοπολίδη στο Άμμος τις Κηφισιάς να πίνει τον καφέ του όπως και πολλοί αθλητές.

Κάκιστη εντύπωση μου έκανε παρα πολύ η super star με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό η ανεπανάληπτη Αnnά Βίσση.Την είχα πετύχει μια φορα σε αεροπλάνο νομίζω σε πτήση athens-london.Πολύ άσχημη,φασαριόζα και ταλαιπωρούσε την μακιγιέρ τις.Πολύ ανασφαλής η γκόμενα.

Πολλούς πολιτικούς,δικηγόρους αλλα και επιχειρηματίες θα πετύχετε στο DA ΚΑΠΟ του Κολωνακίου αλλα τις γύρο περιοχές του.

Δημοσ.

Παρα πολλές διασημότητες .Κάποιες μου έκαναν και κάκιστη εντύπωση,πολλοί ήταν εξαιρετικά φιλικοί.

Παρα πολύ συχνά θα δει κανεις κύριος τον Νικοπολίδη στο Άμμος τις Κηφισιάς να πίνει τον καφέ του όπως και πολλοί αθλητές.

Κάκιστη εντύπωση μου έκανε παρα πολύ η super star με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό η ανεπανάληπτη Αnnά Βίσση.Την είχα πετύχει μια φορα σε αεροπλάνο νομίζω σε πτήση athens-london.Πολύ άσχημη,φασαριόζα και ταλαιπωρούσε την μακιγιέρ τις.Πολύ ανασφαλής η γκόμενα.

Πολλούς πολιτικούς,δικηγόρους αλλα και επιχειρηματίες θα πετύχετε στο DA ΚΑΠΟ του Κολωνακίου αλλα τις γύρο περιοχές του.

Δημοσ.

julia-alexandratou01.jpg?w=437&h=260

Δημοσ.

julia-alexandratou01.jpg?w=437&h=260

Δημοσ.

-Monica Belluci, στο Fumicino κατά την επιστροφή εκδρομής από Ιταλία το 2009, μόνο έναν τυπά που φαινόταν ατζέντης είχε μαζί της και τον έστειλε κάπου, εν τω μεταξύ οι περισσότεροι έλεγαν πως είναι ενώ κανα 2-3 επέμεναν όχι δεν είναι αυτή. Ε μόλις άρχισε να περπατάει μου έφυγε κάθε αμφιβολία.

-Στάθης Ψάλτης, σε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη που δούλευα ( πολύ οικείος και συζητήσιμος κ συνάμα σοβαρός)

-Υπερνομάρχη ζορρό Θεσαλλονίκης (καλά αν μένει κάποιος θεσσαλονίκη κ δεν τον έχει δεί ούτε μισή φορά, θα είναι πρωτότυπο.

-Έναν που έπαιζε σε κάποι γελίο σήριαλ που η πρωταγωνίστρια φορούσε μαύρη πουτανέ περούκα.

-Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μου φάνηκε εντελώς σνόμπ εξάλλου κ από την τηλεοπτική παρουσία φαίνεται έτσι μαλακοπίτουρας.Κ ένα φεγγάρι που ήμουν συνυπεύθυνος σε εταιρία σεκιούριτυ για τον εξοπλισμό παρακολούθησης σε εταιρία που αναλάμβανε δεξιώσεις είχα δεί όλοι την "μαύρη" αφρόκρεμα της Ελλάδος.

---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ----------

pppnn.jpg

GRRR SO ... MUCH.... Ενβι! :mad::lol::P

Δημοσ.

σιγά ρε φίλε μιλάς και συναντάς κανένα θεό?

τα δημόσια πρόσωπα δεν πάνε τουαλέτα? για να το πω ευγενικά.

τα περισσότερα είναι πολύ χειρότερα από τα κανονικά πρόσωπα

Δημοσ.
Ποιά είναι αυτή στο σποιλερ ρε;

Αν δεν κάνεις πλάκα :P είναι η Κατερίνα Στικούδη.

Θα την έχεις πετύχει (?) στο Mega Star ή στο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nlMfiK5cnr0]έγινες εμμονή[/ame] ή στο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ysNbHUjsDi8]Τώρα[/ame]

ο βήχας κι η στικούδη δεν κρύβονται :-D

Δημοσ.
Ποιά είναι αυτή στο σποιλερ ρε;

Το thread με τ ανέκδοτα είναι παραπάνω.

Και για να μην είμαι offtopic, χαρακτηριστικότερη «συνάντηση» ήταν πριν 20αριά χρόνια με τον Μητσοτάκη κάπου στην Κηφισίας.

Δημοσ.

Κριστόφ Βαζέχα: πριν καμιά 15αριά χρόνια εγώ και μπρο μοιραστήκαμε μαζί του οικογενειακή πίτσα. Είχε μαζί γυναίκα και τις 2 πεθερές. Τεράστιες τύπισσες.

Χιλμπέρτο Χερέρα: μας είχε κάνει 1 προπόνηση στα χρόνια τα μαθητικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...