leftermann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Έχεις αυτόγραφο Φωτούλη; ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΦΩΤΟΥΛΗ; Λέγε πόσα θέλεις.
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά και έχω. Γκαρνέλε σ' αγαπώ ή κάτι τέτοιο αηδιαστικό γράφουν επάνω. Και νομίζω μάλιστα ότι έχω και παραπάνω από δυο, όταν ήμουν σε ηλικία πάρτυ-παιδότοπος κτλ ο φωτούλης ήταν στα φόρτε του. Πρέπει να τα βρω, το σκέφτομαι μέρες τώρα ότι θέλω να τα κορνιζώσω. Και να δείξω στην αδερφή μου πόσο διαφορετικές είναι οι γενιές =ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ποιος είναι ο Φωτούλης; Αυτός που βγαίνει πρώτος στα αποτελέσματα αναζήτησης της λέξης "φωτούλης";
Sellers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ: Η Ελένη Γερασιμίδου σε ένα μουσείο στην Κέρκυρα. Πολυ φιλικός ήμουν, της μίλησα, της έσφιξα το χέρι, όλα καλά. Ο Σταυρος Θεοδωράκης. Μεσάνυχτα σε ένα αεροδρόμιο της Γαλλίας περιμένω με το αμόρε δυο την πτήση και βγήκαμε έξω να καπνίσει. Κυριολεκτικά σε μια πεταμένη γωνια του αεροδρομίο, να το έχουμε δαγκάσει συνεταιρικά, και ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ο Θεοδωράκης που μιλούσε στο κινητό. Με χαιρέτησε κανονικά, και εγώ ήμουν πολύ εγκάρδιος και του μίλησα. Τέλος, αν και σε συναυλία, μετά το τέλος, είδα τον Zbigniew Preisner ο οποίος και περίμενε να χαιρετήσω τους πάντες για να φτάσω σε αυτόν και τελικά να μου κλέψει μια φωτογραφία μαζί μου. Κάπου την έχει, θα την ψάξω... ψάξει...
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ποιος είναι ο Φωτούλης; Αυτός που βγαίνει πρώτος στα αποτελέσματα αναζήτησης της λέξης "φωτούλης"; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9pxG17J5s_E[/ame] Κλαίω. Επιπλέον ο Φωτούλης ψόφησε. Ή τον ψόφησαν. Αυτό που παθαίνουν οι παιδεραστές στις φυλακές τέλος πάντων.
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9pxG17J5s_E Κλαίω. Επιπλέον ο Φωτούλης ψόφησε. Ή τον ψόφησαν. Αυτό που παθαίνουν οι παιδεραστές στις φυλακές τέλος πάντων. . .
leftermann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά και έχω. Γκαρνέλε σ' αγαπώ ή κάτι τέτοιο αηδιαστικό γράφουν επάνω. Και νομίζω μάλιστα ότι έχω και παραπάνω από δυο, όταν ήμουν σε ηλικία πάρτυ-παιδότοπος κτλ ο φωτούλης ήταν στα φόρτε του. Πρέπει να τα βρω, το σκέφτομαι μέρες τώρα ότι θέλω να τα κορνιζώσω. Και να δείξω στην αδερφή μου πόσο διαφορετικές είναι οι γενιές =ρ ο έχων πάνω από δύο αυτόγραφας, να δίνει το ένα στον Λέφτερμανν. Σοβαρά ψόφησαν τον Φωτούλη; Πένθος. Κλαυθμός. Θρήνος. Οδυρμός.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 σε ένα λεωφορειο στον Πειραια, ειχα πετυχει τον Σακη Ρουβα του Πειραια, δεν του μιλησα γιατι εδινε παρασταση εκεινη την ωρα για οποιον δεν τον ξερει
@@sos@@ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 θα ήθελα να είχα συναντήσει κάποιον άσιμο...
Beastakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Oταν υπηρετησα Πενταγωνο συναντησα καμποσους πολιτικους. Η ειρωνεια ειναι οτι τους βαραγα και προσοχες. Αλλαξε η ζωη μου μετα απο αυτο και ειπα να συνεισφερω στο τοπικ την εμπειρια μου Α και στο ακριτικο φυλακιο που ημουν ερχοντουσαν για ρεσιταλ πατριωτισμου κατι βουλευταδες και προεδραδες κομματων παρεα με τα καναλια και μας χαλαγαν την ησυχια και την λουφα.
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 α, κι εγώ έχω δει τον Τσοχατζόπουλο. Ήταν υπουργός άμυνας τότε. Του βάρεσα και μια κορτιζόνη στο κωλαράκι. Όχι εγώ για την ακρίβεια, ο γιατρός του πληρώματος του ασθενοφόρου. Μαύρο τάγκα φορούσε ο πορνόγερος. Μας έδωσε από 15 μέρες άδεια μετά. Και γαμώ!
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Λεφτερ, απόξεση σε μάνα Σχορτσιανίτη λίγο πριν σκάσει στο πάτωμα ναρκωμένη. Beat that.
Garnele Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Α κι εγώ τον είχα δει τον Τσοχατζόπουλο όταν ήταν υπουργός εθνικής άμυνας. Ήμουν με δυο φίλους και περπατούσαμε στην Καλαμαριά, παίζει να είχαμε κάνει κοπάνα από το σχολείο (για ποιον άλλο λόγο να πάει κανείς στην καλαμαριά άλλωστε) και τον πετύχαμε σε μια στροφή και μας είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. Εμείς φυσικά τότε ούτε που ξέραμε γιατί μας χαιρετάει αυτός ο κύριος και τον κοιτάξαμε με απορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.