palawiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κάπου στο 1990 ήμουν άγημα στην ΔΕΘ και από μπροστά μου ακριβώς πέρασε ο μητσοτακης με την παρέα του σαν πρωθυπουργος.Άλλον δεν ξαναείδα(και ούτε θέλω φυσικά)
panosno1com Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πολύ εμότικον βρεπαιδιμου ναι μονο ετσι μπορω να εκφρασω το συγκλονιστικο 5 λεπτο που εζησα μαζι με αυτη τη διασημη προσωπικοτητα!!!
gang Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Την Μαριέττα Γιαννάκου μια φορά έξω απ'το υπουργείο παιδείας.Ήμασταν παρέα και δεν είχαμε γιαούρτι γι'αυτό αρκεστήκαμε στο να ρίξουμε ένα ρέψιμο. ααα στην εκδρομή λες πριν καααάμποσα χρόνια?
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ναι μονο ετσι μπορω να εκφρασω το συγκλονιστικο 5 λεπτο που εζησα μαζι με αυτη τη διασημη προσωπικοτητα!!! Καλά, άμα είναι έτσι, εντάξει.
iGoPod Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 εγω οχι ο πατερας μου εκανε παρεα με την αλικη βουγιουκλακη
Garnele Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα είδα έναν ινσόμνιακ να σερβίρει στον πρωθυπουργό. Χουαχ.
DhZou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πέρυσι είχα μιλήσει λίγο με τον Γιάννη Γιοκαρίνη. Ωραίος τύπος... Πιο διάσημους δε θέλω...
Devourer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Την περασμένη Παρασκευή στο parking του Cosmos ανταλλάξαμε κάτι "Γαλλικά" με τον κύριο (ο Θεός να τον κάνει) Ρόκκο και δύο σκυλίτσες που είχε μαζί του για μια γρατζουνιά στο δεξί μου φτερό! Κατά τ'άλλα αποφεύγω τις παρτίδες με δημόσια πρόσωπα όπως: top models,ποδοσφαιριστές,τραγουδιάριδες/τραγουδιάρες και ηθοποιούς,δεν είναι τυχαίο πως αυτοί οι 4 "κλάδοι" είναι ένα συνάφι... Αν υπάρχουν "δημόσια πρόσωπα" που να προσφέρουν "κάτι" στο κοινωνικό σύνολο,πολύ θα ήθελα να γνωρίσω ένα!
jason_rethymno Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Την περασμένη Παρασκευή στο parking του Cosmos ανταλλάξαμε κάτι "Γαλλικά" με τον κύριο (ο Θεός να τον κάνει) Ρόκκο για μια γρατζουνιά στο δεξί μου φτερό! Και τι έγινε τελικά θα στην πληρώσει την ζημιά?
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ... και θα πει κι ένα τραγούδι. Αυτό να πει. Δικό του είναι άλλωστε.
mitsikas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Με έχουν συναντήσει πολλοί ανώνυμοι, ενοχλητικοί συνήθως, που κάνουν λες και δεν έχουν ξαναδεί άνθρωπο. Τους βαριέμαι συνήθως και προσπαθώ να τους αποφεύγω. Γενικά έχω χάσει το μέτρημα με το πόσοι ανώνυμοι με έχουν συναντήσει και βαριέμα να προσπαθώ να τους θυμάμαι. Κάποτε (νομίζω 2001) με είχε συναντήσει και ο Μητσοτάκης στο Μαράθι στα Χανιά την ώρα που έκανα μπάνιο στη θάλασσα και έκανε λες και ενδιαφερόταν για 'μένα από μια ζωή. Λες και είμασταν και στο στρατό μαζί και ποιος ξέρει τί έγινε να πούμε. Άλλη δουλειά δεν είχε να κάνει; Με 'μένα έπρεπε ν' ασχολείτε; Τί τον ένοιαζε τί κάνω και με τι ασχολούμαι και αν μ' ενοχλεί η ζέστη. Οφουουού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.