ice25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ρε μπας και έχεις ασύρματο ρουτερ και δεν το ξέρεις?? όπως αρκετοί σε αυτή τη χωρά...πες μας τι modem router σου έχουνε δώσει με την σύνδεση ίντερνετ σου
Madragoras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Οχι το router μου ειναι ενσυρματο , δεν ειμαι κανενας νουμπας να μη ξερω τι μου γινεται... Οπως και να εχει , αγορασα σημερα ενα wifi stick και το συνδεσα με τον υπολογιστη , εστησα ad hoc network χωρις προβλημα , και εμφανιζει το δικτυο. Το iphone συνδεεται με το δικτυο , αλλα οταν προσπαθω να μπω στο ιντερνετ μεσω safari , λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση....τι προβλημα υπαρχει;
kfyros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 το iphone δεν έχει καλώδια για σύνδεση με υπολογιστή ; από εκεί δεν παίρνει και Internet; αν ναι, τι το θελες το wifi; τεσπα, το κεραιάκι στον υπολογιστή πρέπει να το ρυθμίσεις να είναι bridge . δεν νομίζω ότι αυτό είναι ίδιο με το adhoc. από εκεί και πέρα πρέπει να του ρυθμίσεις και το gateway να είναι η ip του router.
halvas0000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Οχι το router μου ειναι ενσυρματο , δεν ειμαι κανενας νουμπας να μη ξερω τι μου γινεται... Οπως και να εχει , αγορασα σημερα ενα wifi stick και το συνδεσα με τον υπολογιστη , εστησα ad hoc network χωρις προβλημα , και εμφανιζει το δικτυο. Το iphone συνδεεται με το δικτυο , αλλα οταν προσπαθω να μπω στο ιντερνετ μεσω safari , λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση....τι προβλημα υπαρχει; Πριν κανεις οτιδήποτε κλεισε το firewall σου! Εμενα δεν μου εμπαινε με τιποτα στο ιντερνετ και μετα απο ωρες δοκιμων διαπιστωσα οτι το nod μου μπλοκαρε την συνδεση στο ιντερνετ με το στικακι...
takos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 @Madragoras Κάνεις μισές δουλειές γιαυτό δεν έχεις internet στο iphone, είναι σαν να έχεις ένα λάστιχο νερού και να αναρωτιέσαι γιατί δεν περνάει μέσα του νερό? γιατί πολύ απλά δεν είναι συνδεδεμένο στην παροχή. Κανε γέφυρα ασύρματου/ενσύρματου όπως δίνει το video και είσαι comple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.