traganeus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, είναι κάποιος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού σε χώρα της ΕΕ. Καταφέρνει και παίρνει κάποιο δάνειο απο μια τράπεζα τέλος πάντων. Άμ αυτός αποφασίσει να φύγει απο την χώρα και να έρθει Ελλάδα μόνιμα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει, μπορεί να αφήσει την οφειλή έτσι και να γράψει στα @@ την τράπεζα? Θα τον κυνηγήσει στην Ελλάδα? Μου είπαν μια ιστορία και μου φάνηκε λίγο απίθανη....
traganeus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν, είναι κάποιος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού σε χώρα της ΕΕ. Καταφέρνει και παίρνει κάποιο δάνειο απο μια τράπεζα τέλος πάντων. Άμ αυτός αποφασίσει να φύγει απο την χώρα και να έρθει Ελλάδα μόνιμα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει, μπορεί να αφήσει την οφειλή έτσι και να γράψει στα @@ την τράπεζα? Θα τον κυνηγήσει στην Ελλάδα? Μου είπαν μια ιστορία και μου φάνηκε λίγο απίθανη....
slvsnt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 είμαι άσχετος με το θέμα αλλά αναρωτιέμαι για πιο λόγο να μη σε κυνηγήσουν. χώρα της ΕΕ κιόλας δε νομίζω να παιζει τέτοιο θέμα. αν είναι έτσι ας πάμε όλοι να πάρουμε δάνεια από τράπεζες του εξωτερικού (το πως θα το πετύχουμε αυτό είναι άλλο θέμα)
slvsnt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 είμαι άσχετος με το θέμα αλλά αναρωτιέμαι για πιο λόγο να μη σε κυνηγήσουν. χώρα της ΕΕ κιόλας δε νομίζω να παιζει τέτοιο θέμα. αν είναι έτσι ας πάμε όλοι να πάρουμε δάνεια από τράπεζες του εξωτερικού (το πως θα το πετύχουμε αυτό είναι άλλο θέμα)
palawiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Βέβαια και θα τον κυνηγήσει.Ευρωπαική ένωση. Έχω ακούσει και εγώ πολλές ιστορίες αλλά δεν πολυπιστεύω. Οι τράπεζες δεν σε αφήνουν 1 σεντ.Σίγουρα έχουν σκεφτεί για τέτοιες περιπτώσεις.
palawiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Βέβαια και θα τον κυνηγήσει.Ευρωπαική ένωση. Έχω ακούσει και εγώ πολλές ιστορίες αλλά δεν πολυπιστεύω. Οι τράπεζες δεν σε αφήνουν 1 σεντ.Σίγουρα έχουν σκεφτεί για τέτοιες περιπτώσεις.
ksanthos daimon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Θα σου έρθει ευρωπαικό ένταλμα φαντάζομαι αποπληρωμής με την τοπική εξουσία υπόχρεη σαν να τα μαζεύανε για δάνειο παρμένο απο Ελλάδα. Υ.Γ Δεν έχω ιδέα, μια εκδοχή δίνω που μου έρχεται στο μυαλό. Απλά εδώ σπάσανε το απόρρητο στην Ελβετία πλέον, σε αυτό θα κολλήσουν?
ksanthos daimon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Θα σου έρθει ευρωπαικό ένταλμα φαντάζομαι αποπληρωμής με την τοπική εξουσία υπόχρεη σαν να τα μαζεύανε για δάνειο παρμένο απο Ελλάδα. Υ.Γ Δεν έχω ιδέα, μια εκδοχή δίνω που μου έρχεται στο μυαλό. Απλά εδώ σπάσανε το απόρρητο στην Ελβετία πλέον, σε αυτό θα κολλήσουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.