Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνιδι σας εκανε να αγορασετε ps3 ?

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε που βγήκε δεν υπήρχαν και τόσα παιχνίδια "κράχτες"

τότε το πήρα φυσικά για metal gear solid

μελλοντικά για το gran turismo 5

αυτή την στιγμή υπάρχουν ένα σωρό τίτλοι όπως uncharted 2 killzone 2-3, heavely sword

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν έχω παίξει tactical rpg αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον, το προτείνεις ?

Δεν υπαρχει καλυτερο (μακραν κιολας) tactical RPG αυτη τη στιγμη. Θα γινεις και εσυ super fan αν σου αρεσει το ειδος.

Δημοσ.
FF XIII

Devil May Cry 4

δεν έχω παίξει tactical rpg αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον, το προτείνεις ?

τα disgaea αυτή τη στιγμή είναι η αγαπημένη μου σειρά.θα σου φανεί λίγο δύσκολο να μπεις στο κλίμα γιατί έχει πολλά πράγματα να μάθεις ,αλλα αν κάτσεις και ασχοληθείς βγάζεις άνετα 250ώρες στο παιχνίδι και μπορείς να συνεχίσεις κιόλας χεχεχε.

για να εξηγήσω πόσο whacky είναι τα πράγματα στο παιχνίδι ,το να φτάσεις lvl 9999 δεν είναι τερματίζω το παιχνίδι,πρέπει να φτάσεις τουλάχιστον 5-6 φορές lvl9999 για να γεμίσεις τα κουτάκια(stats)και δεν μιλάω για aquire skills/monsters/jobs/εξοπλισμό r150 κτλπ....

όταν έπαιξα το πρώτο disgaea το τερμάτισα σε 2 μέρες και είχα κατακόκκινα μάτια για 1 εβδομάδα(γιατί συνέχιζα να παίζω για να σκοτώσω τον Baal τουλάχιστον ένα 8ώρο την μέρα βαρούσα)

Δημοσ.

Ό,τι είπαν οι προλαλήσαντες + το LittleBig Panet, flower, (ryu ga gotoku)yakuza series.

Αλλά για εμένα ο απόλυτος system seller τίτλος μέχρι στιγμής, που θα με έκανε να το παίξω σε ένα κατάστημα και απευθείας να το πάρω μαζί με το PS3 θα ήταν το Uncharted 2.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω παντως το ps3 οταν το αγορασα(νοεμβριος 2007) μονο uncharted,heavenly sword,assassin's creed,modern warfare και motorstorm μου αρεσαν.Τωρα βεβαια η ποικιλια ειναι στη κυριολεξια τεραστια,τοσο απο exclusives οσο και απο multiplatforms.Αν επρεπε να διαλεξω ενα παιχνιδι θα ελεγα το uncharted.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...