Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Ψάξιμο Αρχείων

sebax3s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω 2-3 εξωτερικούς δίσκους και ψάχνω να βρώ τραγούδια από το Spotlight αυτό με χαζεύει γιατί όταν πατήσω "Show All" μου βγάζει .. άπειρα αποτελέσματα & σαβούρα δηλ. όλα τα html, doc, κλπ που έχω περάσει με άλλα λόγια δεν είναι επιλεκτικό σε αυτό που ψάχνω.

Παρόλο που στα Settings έχω τσεκάρει να ψάχνει μόνο μουσική & φακέλους (όλα τα άλλα απενεργοποιημένα αυτό βγάζει "παπάδες" )

Υπάρχει πρόβλημα ? Η ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ

Τέλος πάντων ποιό είναι το καλύτερο Apps για να ψάχνει γρήγορα σε εξωτερικούς δίσκους

Εχω μόνο δοκιμάσει το Path Finder αλλά δεν το βρήκα εύχρηστο

Καμμιά άλλη πρόταση?

Δημοσ.

Το spring cleaning εχει custom search οπου βάζεις κριτίρια αλλα το ίδιο κάνει και ο finder όταν κάνεις search σου βγάζει επιλογες όπως kind κτλ.Μάλιστα φτιάχνει smart folder...

Δημοσ.

Καλημέρα κ.Αθέατε ...

σε αυτή τη γειτονιά πάντα βλέπω και πρόθυμος. Νάσαι καλά..!

Εγώ μίλαγα όχι για Search από το Finder αλλά από το Spotlight για γρήγορα ενώ λοιπόν το σετάρω από τα Settings με επιλογή μόνο Music (mp3) όταν πατήσεις "Show All" σου βγάζει όλα τα html,rtf,edml,xml,pdf,h(java),txt,mht, κλπ με αποτέλσμα να χάνεσαι αυτά γίνεται να τα κόψω?

Δημοσ.

Γίνεται και είναι απλό. Ανοίγεις το spotlight, δίνεις κάτι και βγαίνει η λίστα. Κάτω κάτω λέει Spotlight Preferences, το οποίο μπορείς επίσης να βρεις και στο system preferences στην περιοχή personal (πάνω πάνω δεξιά). Μπαίνεις εκεί και βγάζεις όλα τα τικς από αυτά που δε θέλεις να βλέπεις και κρατάς μόνο το music. Εγώ κάνοντας αυτό δεν είχα πρόβλημα και ό,τι και να δώσω μου δίνει μόνο αρχεία μουσικής. Το μόνο που δεν μπορείς να κόψεις είναι τα dictionary definitions.

Δημοσ.

Το εχω κάνει αυτό & το μόνο τικ που έχω ορισμένο είναι το music.

Παρόλα αυτά κάτι δεν πάει καλά ... Μερικές φορές δε τα δεδομένα έρχονται & φεύγουν (αυξομειώνονται μόνα τους) μήπως ήρθε η ώρα για φορμάτ? αν και δεν το θέλω μόνο για αυτό το λόγο. Ψάχνω για καλύτερο Searcher... Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πατα command+F στο finder κι εκει δωσε kind - music, δε μπορει να σου δεινει αλλα αποτελεσματα εκτος apo mp3, wav, aif klp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...