greeneye Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Υπολοιπο χρονου ομιλιας ειναι για τη vodafone το 1284 ειται με σμσ ειτε με κληση. (ολα χωρις χρεωση) εγω που εχω το unlimitted 35 ενω μου βγαζει ποσα λεπτα σε κινητα αλλων εταιρειων μου μενουν π.χ 130 λεπτα ακομα απο τα 150 και ισχυει μεχρι ταδε του επομενου μηνα. Δε μου βγαζει ομως ποσα απομενουν απο τα 1500 λεπτα σε κινητα vodafone και ποσα σμσ. τωρα θα μου πειτε,σιγα μιν τα ξοδεψεις...ομως μηπως υπαρχει τροπος να τα βλεπουμε και αυτα? Υπαρχει τροπος να στελνω τα σμσ απο ιντερνετ? (αντι απο κινητο για ποιο γρηγορο γραψιμο) ευχαριστω το κεντρο εξυπηρετησης πελατων 13830 ποσο χρεωνει?
alexb_10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Υπολοιπο χρονου ομιλιας ειναι για τη vodafone το 1284 ειται με σμσ ειτε με κληση. (ολα χωρις χρεωση) εγω που εχω το unlimitted 35 ενω μου βγαζει ποσα λεπτα σε κινητα αλλων εταιρειων μου μενουν π.χ 130 λεπτα ακομα απο τα 150 και ισχυει μεχρι ταδε του επομενου μηνα. Δε μου βγαζει ομως ποσα απομενουν απο τα 1500 λεπτα σε κινητα vodafone και ποσα σμσ. τωρα θα μου πειτε,σιγα μιν τα ξοδεψεις...ομως μηπως υπαρχει τροπος να τα βλεπουμε και αυτα? Όχι, απο όσο ξέρω. Υπαρχει τροπος να στελνω τα σμσ απο ιντερνετ? (αντι απο κινητο για ποιο γρηγορο γραψιμο) όχι, απο όσο ξέρω ευχαριστω το κεντρο εξυπηρετησης πελατων 13830 ποσο χρεωνει? 25 λεπτά ανα κλήση. κλήσεις μικρότερες του ενός λεπτού, δεν χρεώνονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.