Προς το περιεχόμενο

Σκοποβολή με ζωντανούς ιπτάμενους στόχους

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως να τονίσω πως κι ο τουφεκισμός ενός θηράματος, περιλαμβάνει τα σκάγια να έρθουν σε επαφή με το αίμα του ζωντανού. Τα σκάγια είναι από μόλυβδο. Ο μόλυβδος είναι εξαιρετικά τοξικός. Αυτά για μη νομίζουμε ότι τα κυνήγια είναι πεντακάθαρα. Γιατί μιλήσες για "τοξίνες". Αυτό που γλυτώνεις βασικά σε σχέση με το σφαγείο, είναι τα κοκτέιλ ανούσιων αντιβιοτικών.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Μετά το μήνυμά σου και εφόσον έτσι έχουν τα πράγματα, έσβησα το επιμαχο σημείο στο μήνυμα, γιατί δεν θέλω να δημιουργώ πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν φταίνε για τις πράξεις άλλων.

Ενημερωτικά μόνο, την αγγελία την είδα από άλλα φορουμ-sites στο ιντερνετ που έχουν ασχοληθεί με το θέμα (δεν την βρήκα μόνος μου ψάχντοντας επί τούτου στο site των αγγελιών) και απ΄ ότι φαίνεται έχει ενοχλήσει πάρα πολλούς ανθρώπους, αφού αν κρίνω από τις αντιδράσεις που έχω διαβάσει σε άλλα φόρα, πολλοί θα ήθελαν να ρίξουν του κυνηγού πίσσα και πούπουλα ευχαρίστως .

EDIT:

valdog εσύ το έστειλες αυτό;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/3_1443.html#more

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.

•  
  • Ένας μαντράς δίνει χύμα ένα απινακίδοτο αυτοκίνητο στο οποιονδήποτε χωρίς να είναι και αυτός μέσα;

• Αν είναι έτσι, πάω σε μαντρά, παίρνω ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες τάχα για τεστ drive και πάω και κάνω μια ληστεία ας πούμε.
    (Πάει ο Παλαιοκώστας ας πούμε και λέει «Γεια σας, ένα test drive θέλω να κάνω με αυτό το Navara. Και επειδή θέλω να το πατήσω λίγο, να μην έχει πινακίδες παρακαλώ, μην μας πιάσει και καμιά κάμερα!» Και ο άλλος δηλαδή του το δίνει έτσι. Και το Navara βρίσκεται μετά στην Πίνδο με αποτυπώματα που βρέθηκαν από ληστεία ή σε όπλο πχ... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; )

1.  
    2. Ο κυνηγός λοιπόν είτε είναι πολύ φίλος του μαντρά
    3. είτε ο μαντράς κάτι μας κρύβει
    4. είτε ο μαντράς είναι ηλίθιος και δίνει τα αυτοκίνητά του χωρίς να παίρνει κανένα μέτρο που να τον εξασφαλίζει από παρανομίες των πελατών του.

Εγώ ας πούμε γιατί όποτε έχω κάνει test drive ήταν πάντα μαζί μου και κάποιος υπάλληλος του εμπόρου;

Μπορείς να μας πεις πως ξέρεις ότι ο μαντράς έχει απηυδήσει και ότι δέχεται τηλεφωνήματα; Ποια είναι η σχέση σου μαζί του;

Δεν ξέρω, αλλά το γεγονός ότι γράφτηκες σήμερα, για να πεις αυτό και μόνο, μου κινεί πολλές υποψίες.

Και μιας και βλέπω ότι και αλλού ( http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/3_4912.html ) έχει πάρει διαστάσει το θέμα, καλό θα ήταν να ακούσουμε τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν, χωρίς δικαιολογίες.

Σώστά όσα αναφέρεις παραπάνω...

Η σχέση που έχω με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία είναι ότι αυτόν το καιρό του φτιάχνω την ιστοσελίδα και επειδή ο άνθρωπος δεν έχει μεγάλη σχέση με το internet μου ζήτησε την βοήθειά μου.

Θέλεις να σου πω ότι ο μαντράς δεν ξέρει σε ποιόν έχει δώσει το αυτοκινητό του; Το ξέρει και έχει κινηθεί ήδη νομικά εναντίον του.

Όπως αναφέρει και ο φίλος pournaras εδώ στην επαρχία τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ χαλαρά και κακώς υπάρχει και ανέχεια στο να κυκλοφορούν αυτοκίνητα χωρίς ΔΟΚ πινακίδες, αλλά δυστυχώς γίνεται.

Δημοσ.

Σώστά όσα αναφέρεις παραπάνω...

Η σχέση που έχω με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία είναι ότι αυτόν το καιρό του φτιάχνω την ιστοσελίδα και επειδή ο άνθρωπος δεν έχει μεγάλη σχέση με το internet μου ζήτησε την βοήθειά μου.

Θέλεις να σου πω ότι ο μαντράς δεν ξέρει σε ποιόν έχει δώσει το αυτοκινητό του; Το ξέρει και έχει κινηθεί ήδη νομικά εναντίον του.

Όπως αναφέρει και ο φίλος pournaras εδώ στην επαρχία τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ χαλαρά και κακώς υπάρχει και ανέχεια στο να κυκλοφορούν αυτοκίνητα χωρίς ΔΟΚ πινακίδες, αλλά δυστυχώς γίνεται.

Παρατηρήσατε το ύφος του τυπά;

Είμαι της πολεοδομίας εγώ

Κατευθίαν να απειλήσει και να εκβιάσει ο τύπος.

Φανταστήτε τη τραβάει ο κόσμος απο τέτοια αρ@@@α δημοσίους υπαλήλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...