Προς το περιεχόμενο

Νεο gaming ποντικακι

derasto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Microsoft το είχε ένας φίλος μου, πολύ καλές επιδόσεις, καλή απόκριση αλλά τεράστιο .. ότι πρέπει για games

εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε, εγώ έχω αυτό MICROSOFT WIRELESS MOUSE 5000 BLUETRACK μικρό ασύρματο και πιάνει παντού λόγο του blue.. αυτά

Δημοσ.

Εχω το microsoft και το sentinel.......το sentinel ειναι μακραν καλυτερο

αλλα για τα λεφτα του το microsoft ειναι μια πολυ καλυ λυση.....(αυτο που

μ΄ενοχλησε περισσοτερο ειναι ο ογκος του αλλα με τον καιρο θα το συνηθησεις)......;)

Δημοσ.

Mmo παιζω συνηθως και κανα FPS.

@AiWaaa δεν βλεπω επιπλεον πληκτρα σαυτο.

@nikolas8141 ειναι τοσο μεγαλο;

@instinct21 thanks,θα το εχω κατα νου.

Δημοσ.

Το ΜΧ518 το χρησιμοποιούσα χρόνια. Μάλιστα πριν λίγο καιρό το έβαλα ξανά στο PC και το χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή (αφού το αριστερό κουμπί του Revolution MX άρχισε να κάνει τα δικά του).

Γενικά είναι καλό ποντίκι, αξίζει τα λεφτά του, έχει καλή απόκριση, σωστό μέγεθος και βάρος (όχι extreme πράγματα δηλαδή) και νομίζω προορίζεται για κάθε χρήση. Με χαλάει λίγο η ποιότητα κατασκευής. Μετά από τόσα χρόνια έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει σε σημεία που ακουμπάει το χέρι και είναι λίγο ενοχλητικό κυρίως για το μικρό δάχτυλο και τον παράμεσο. Το ίδιο συμβαίνει και με το -πολύ ακριβότερο- Revolution MX βέβαια.

Από τα δύο προσωπικά θα έπαιρνα το Microsoft. Μεταξύ άλλων έχει και περισσότερα κουμπιά, που όπως και να το κάνουμε βοηθάνε στα παιχνίδια. Επίσης έχει ιδανικό μέγεθος για games αν το μέγεθός του μοιάζει καθόλου με αυτό του -τεράστιου- ενσύρματου 5000 (όχι αυτό που λέει ο G-Pal, αυτό είναι το ασύρματο και ΔΕΝ κάνει για παιχνίδια, είναι πολύ μικρό και είναι ιδανική λύση για laptop).

Δημοσ.

@derasto, αν εχεις μικρα χερια στην αρχη θα σε ταλαιπωρησει λιγο...(θεμα συνηθειας)

Αν το παραγγειλεις απο το eshop θα ερθει χωρις την συσκευασια γι'αυτο και η πιο φθηνη τιμη...

το παραγγελνεις, πας να το παραλαβεις απο το καταστημα....και το κοιτας!!!

Αν δεν σου κανει πας για αλλα.....;)

Δημοσ.

Έχω το microsoft που σκέφτεσαι. Μάλιστα το είχα αγοράσει πριν το καλοκαίρι από το συγκεκριμμένο κατάστημα που έχεις και το link σου στην ίδια τιμή. Είναι πάρα πολύ καλό πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει λίγο στην αρχή είναι το μέγεθος του καθώς είναι αρκετά μεγάλο αλλά από την στιγμή που θα το συνηθίσεις δεν θα θες να πιάσεις άλλο ποντίκι.

Επίσης παρατηρώ πως η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με τα άλλα που έχουν πέσει στο τραπέζι, οπότε... +1 για το Microsoft.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες για την γνωμη σας.Αυτο με το μεγεθος με βαλατε σε σκεψεις οχι τοσο για τα χερια μου αλλα για το χωρο που καταλαμβανει το ποντικι,δεν θα χωραω να παιξω.Καποιος που το εχει παραπανω γινεται να βγαλει μια φωτο με το χερι του πανω;; :D

Δημοσ.

Eιδα βιντεο στο utube.Αυτο ειναι αρουραιος οχι ποντικι.

Τωρα ειμαι σε διλλημα:SIDEWINDER or Deathadder?

@nikolas8141 χωρις συσκευασια;Δηλαδη το δινουν χωρις βαρακια;Ουτε τις ταπες απο κατω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...