Προς το περιεχόμενο

αργο macbook pro!

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες το βραδυ το δουλευα 2-3 ωρες μια χαρα και μετα το αφησα ανοιχτο να κατεβαζει... το πρωι σερνοτανε (ακομα δλδ)... του εκανα restart , shut down restart , reset pram nvram... τι αλλο να του κανω?

με το που κανω log in μετα απο λιγο μου βγαζει τον χρωματιστο κυκλο που δεν μου τον εβγαζε ποτε και μετα θελει κανα 5λεπτο να φορτωσει τα εικονιδια του desktop

Δημοσ.
Χτες το βραδυ το δουλευα 2-3 ωρες μια χαρα και μετα το αφησα ανοιχτο να κατεβαζει... το πρωι σερνοτανε ... του εκανα restart , shut down restart , reset pram nvram... τι αλλο να του κανω?

(δεν έχω ιδέα από mac os) μήπως γέμισε ο δίσκος; λέω πάλι εγώ..

Δημοσ.

Κοίταξε, αυτό το έχω πάθει και εγώ αν το έχω αφήσει να κανει d/l, σε βαθμό που να βγάζει συνέχεια το Rainbow of Death, και φυσικά οφειλόταν στην ΡΑΜ που ήταν 10-20ΜΒ ελεύθερη.

Με ένα restart όμως έφτιαξε...

Δημοσ.

λοιπον ετρεξα το Apple Hardware Test και μου λεει ολα οκ

μετα bootαρα σε safe mode και εκει δουλευε στην κανονικη του ταχυτητα

τωρα ομως που μπηκα κανονικα παλι αργο ρε γμτ :mad:

Δημοσ.
λοιπον ετρεξα το Apple Hardware Test και μου λεει ολα οκ

μετα bootαρα σε safe mode και εκει δουλευε στην κανονικη του ταχυτητα

τωρα ομως που μπηκα κανονικα παλι αργο ρε γμτ :mad:

Ανοιξε console και δες τα μυνήματα.Μπας και είναι κάποια συνδεση που κάνει στο backround.

Δημοσ.
δηδ? ποια μηνυματα? :whistle:

Show log--->All messages και απο εκεί προσπάθησε να δεις τι τρέχει...εγώ είχα βάλει ένα πρόγραμμα κάποτε αλλα είχε μείνει στο launch deamon μια λειτουργία ανοχτή παρόλο που το είχα απεγκαταστησει...το βρήκα από console

Δημοσ.

οτι και να δοκιμασα δεν βοηθησε ιδιεταιρα... τελικα αναγκαστηκα να του κανω format και τωρα δουλευει μια χαρα... ναναι καλα και το time machine!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οτι και να δοκιμασα δεν βοηθησε ιδιεταιρα... τελικα αναγκαστηκα να του κανω format και τωρα δουλευει μια χαρα... ναναι καλα και το time machine!

Σε Mac?? Τώρα μου γκρέμισες τον κόσμο!!

Σοβαρά τώρα, αυτός είναι ενας σοβαρότατος λόγος που σκέφτομαι να πάρω Macbook Pro, για να αποφύγω τέτοια και να μην σκέφτομαι για προβλήματα και FORMAT!! :-(

Δημοσ.

Σε Mac?? Τώρα μου γκρέμισες τον κόσμο!!

Σοβαρά τώρα, αυτός είναι ενας σοβαρότατος λόγος που σκέφτομαι να πάρω Macbook Pro, για να αποφύγω τέτοια και να μην σκέφτομαι για προβλήματα και FORMAT!! :-(

προσεξε ομως format λογω κολληματος οχι επειδη γινεται πιο αργο με την παροδο του χρονου... ο iMac μου ας πουμε 1,5 χρονων τρεχει σαν την πρωτη μερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...