panos-vicious Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καλημέρα. Έχω ένα δίκτυο με δυο pc, όπου το ένα έχει windows 7 64bit και το άλλο win xp pro. Σε αυτό με τα win 7 έχω επιλέξει σαν τύπο δικτύου "Δίκτυο εργασίας" με τις επιλογές που φαίνονται σε δύο εικόνες που επισυνάπτω. Σε αυτό το pc λοιπόν έχω κάνει κάποιους φακέλους κοινόχρηστους για όλους τους χρήστες. Το πρόβλημα είναι πως όταν από το pc με τα win xp πάω να ανοίξω κάποιο αρχείο από αυτούς τους φακέλους μου βγάζει το μήνυμα πως είναι read only. Οπότε θα πρέπει να το ανοίξω έτσι και να το αποθηκεύσω με άλλο όνομα στο pc με τα xp. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ανοίγοντας από το pc με τα win 7, με δεξί κλικ πάνω στις ιδιότητες του αρχείου φαίνεται πως δεν είναι τσεκαρισμένη αυτή η επιλογή. Τι μπορεί να φταίει; Στο ίδιο δίκτυο με 4 pc που είχα πρίν αλλά όλα με win xp δεν είχα τέτοια προβλήματα. Έκανα κοινόχρηστους όλους τους δίσκους και ξεμπέρδευα. Τώρα με τα windows 7 μπλέχτηκε το πράγμα. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
panos-vicious Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κάποιος καλός άνθρωπος και για μένα ρε παιδιά
el02154 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 πήγαινε και τσέκαρε μήπως στα shared έχεις δώσει διακιώματα read-only.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.