Προς το περιεχόμενο

Τι καλύτερο έχει το iPhone 4 από το Nokia N82;

tolis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα σας ρωταγα γιατι ασχολειστε με το "symbian fanboy" , αλλα δεν μπορω γιατι στον παγκοσμιο τεχνολογικο ιστο ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ το 2010 , ο ορος "symbian fanboy".

:lol::lol::lol:

Καλα το android , αλλα να φτανουμε να συγκρινουμε το symbian (!) με το iOS εχουμε ξεφυγει σαν φορουμ.

ΥΓ: ειλικρινα μιλωντας και οχι ελλειψει επιχειρηματων και κυριως διχως να θελω να γινω εριστικος , ΔΕΝ ΘΕΛΩ να εχω το ιδιο κινητο με ενηλικα ατομα που το 2010 ακομα ανταλλαζουν ηχους με τα κινητα τους. Και ευχαριστω την apple που με σεβεται και διωχνει αυτους τους "πελατες".

Παιδια: ΟΣΟΙ δεν εχετε dataplan στο κινητο , ανταλλαζετε ακομα mp3 και photos με ΒΤ , ή τραβατε 9000(!) φωτογραφιες με το κινητο, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ iPHONE!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και οντως θα πεταξετε 700Ε!!

Αδερφέ το 4άρι μήλο έχω...με BT και σπάσιμο και βίντεο στέλνει...έχε το υπόψιν σου ;) άσε τι λένε!

---------- Προσθήκη στις 09:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:02 ----------

Ναι γιατί ο κάθε χρήστης iphone σκοπεύει να εγκαταστήσει και τις 300.000 εφαρμογές.Ας μην ειμαστε υπερβολικοί.

Θυμάμαι κάτι φίλους τώρα,καθαρά iphone fanboys, οι οποίοι θέλουν να μου βγάλουν γαμάτο το iphone γιατί το applestore έχει παιχνιδάρες (τις οποίες δεν αγόρασαν,δε θα αγοράσουν ποτέ και σπάνια θα παίξουν όταν τις βάλουν cracked).

χαζομάρες λες Finn ... πριν κάθε λέξη να σκέφτεσαι πρώτα...εκτός αν αυτοί οι φίλοι σου είναι 12 χρονών...κατεστραμμένοι!

---------- Προσθήκη στις 09:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:05 ----------

Βολευει Chris μια χαρα..Απλα αν ειχε και Divx support θα ταν ιδανικο μιας και εμενα με ειχαν φαει οι μετατροπες σε mp4..κατα τα αλλα ειναι μια χαρα οι 3,5..

θα ψαχτώ με το Cydia στα Sources αν τυχόν και εντοπίσω τίποτα...πάντως Flash player που άκουσα τόσα αγράμματα να μιλάνε πως η apple δεν υποστηρίζει γιατί δεν τα έχουν καλά οι εταιρίες κι άλλες τέτοιες Π$%%$ΠΕΣ, το κατέβασα...όλα γίνονται...μόνο του Σπανού τα γένια δεν γίνονται...

---------- Προσθήκη στις 09:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:11 ----------

Να ρωτήσω και εγώ κάτι??Τι παραπανω μου προσφερει το iphone από το 3210?Βρείτε μου κάποιους λόγους και το παραγγελνω αμεσως.

Πλάκα κάνεις; το 3210 φυσικά γιατί βγαίνει σε πολλά χρώματα!!! και ποιος θέλει χρώμα στα pixel;;; φιδάκι και πάλι φιδάκι ρε!! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Υπάρχει ευρέως διαδεδομένη η φήμη οτι τα blackberry δουλεύουν καλύτερα στο email απο το iPhone. Θα στο πούνε ακόμα και άτομα που ασχολούνται και ξέρουν τι λένε. Όντως έτσι ήτανε. Στα blackberry το email έφθανε αμέσως. Δεν είχε διάφορα απο μυνημα δηλαδή. Ενώ το iPhone έψαχνε για email πχ καθε ώρα (Το ρυθμιζες καθε πόσο).

Αυτά μέχρι το ios 4.x

Πλέον αν ριθμισεις σωστά το iPhone το email έρχεται αμέσως. Απολύτως καμία διάφορα απο blackberry.

Όσων αφορά το θέμα με τις 300.000 εφαρμογές που είναι άχρηστες γιατί ποιος χρειάζεται τόσες, σε πληροφορώ οτι υπάρχουν πράγματα που θέλω να κάνω και δεν τα βρίσκω μέσα σε τόσες εφαρμογές. Ο λόγος που υπάρχουν τόσες είναι για να βρεις αυτές τις 30-40 που δε ενδιαφέρουν και που είναι άλλες απο τις 30-40 που ενδιαφέρουν κάποιον άλλο. Και επίσης θα βρεις 10αδες εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πράγμα. Μόνο 1 απο αυτές τις 10 όμως θα είναι ακριβώς όπως τη θες εσι. Αυτή είναι η δύναμη του ios.

Στο θέμα με τα Bluetooth. Μακάρι να είχε απο τη μάνα του. Ένας βασικός λόγος που δεν έχει είναι ύστερα απο συμφωνία απο δισκογραφικές και εταιρίες software προκειμένου να υποστηριχθεί η συσκευή.

Τα android , καλύτερα σε πολλά πράγματα , αλλά λίγοι κατασκευαστές software ρίχνουν λεφτά να φτιάξουν σοβαρές εφαρμογές γι αυτο. Επειδή γνωρίζουν οτι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω μιας και την άλλη μέρα θα τα βάζουν όλοι σπασμένα μέσω Bluetooth , ο ένας απ τον άλλο κλπ. Οι περισσότερες εφαρμογές στα android είναι κατα πολύ χειρότερες. Όταν φτάσουν στο ίδιο επίπεδο (και αν) το iPhone θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

+φωνώ με Oldnew

Επίσης! η Apple δεν φτιάχνει άσκοπα ένα λειτουργικό λογισμικό που θα έχει τόσες επιλογές που ο χρήστης θα χρησιμοποιεί τις 20 από τις 40 αλλά το φτιάχνει έτσι που ο χρήστης θα χρησιμοποιεί τις 18 από τις 20 ... ένας χρήστης πιο πάνω είπε πως είναι δύσκολος ο χειρισμός του iphone... ο βαθμός δυσκολίας του είναι τόσος όσο το να καταφέρεις να κάνεις ένα καφέ φραπέ!!! Αν κάποιος είναι αδαής δεν του φταίει το τηλέφωνο γιατί οι 100 άλλοι που το χρησιμοποιούν δεν είναι πιο έξυπνοι αλλά έχουν γνώση επί του αντικειμένου...

Δημοσ.

πετυχημενη εταιρια δεν ειναι αυτη που βγαζει ενα μοντελο και οσο πουλησει ομως.ειναι αυτη που εχει μια γκαμα προιοντων για τον καθενα απο εμας.γι αυτο μην ειστε τοσο ερεστικοι για το μηλωφωνο.οι πωλησεις αλλα λενε.και αυτο μετραει για τον τελικο αγοραστη δηλαδη εμας.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=414118

ακομα και η σαμμυ ειναι καλυτερη απο το μηλωφωνο.αλλο που δεν εχει καλο aftersales support.ειχα πολλες εταιριες κινητων nokia lg se samsung.ποτε ομως apple.ακομα και η se με το που ιδρυθηκε εκανε το μπαμ.ο καιρος ομως αλλα δειχνει.μακαρι να μην γινει η apple με το iphone η φουσκα του 2000.αυτο ηταν το θεμα συγκρισης που ανοιξα. το θεμα μπορει να κλειδωθει ποια.

Δημοσ.

Ο καθενας διαβαζει τις πωλησεις οπως θελει ομως..Εγω λεω οτι η apple εχει ενα κινητο τηλεφωνο στα 650 και 750 ευρω και κατεχει το 4,1 της αγορας..

Η νοκια εχει 50 τηλεφωνα σε ολες τις τιμες και κατεχει το 32,4 της αγορας..

Τα νουμερα βεβαια για τα smartphone ειναι τελειως διαφορετικα..

Εμενα παντως μου φαινεται πως η apple εχει πιασει το παπα απ τα @ρχ-ιδι@..

Με μια συσκευη πανακριβη κ ολας κατεχει το 4,1%..ποιος αλλος το μπορει με μια συσκευη αυτο??

Αν υποθεταμε πως στο κοσμο υπαρχουν 6.000.000.000 τηλεφωνα

τα 246.000.000 ειναι Apple Iphone!!! Not bad!!!

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι??Τι παραπανω μου προσφερει το iphone από το 3210?Βρείτε μου κάποιους λόγους και το παραγγελνω αμεσως.

τωρα πλακα μας κανεις? Σορρυ φιλε μου, πολυ χαζη η ερωτηση σου, καταρχην δεν θα τα συνγκρινα καθολου. Αν εσυ φιλε θελεις κινητο για τα βασικα, παρε το νοκια σου, αν θελεις ατελιωτα προγραμματα, παιχνιδια, εφαρμογες ολον τον ειδον, τοτε ενοειτε Iphone.

Θα μας τρελλανετε? εγω αλλαζα κινητα καθε εξη μηνες, νοκια, σονυ ερικσον, κλπ...απο τοτε που βγηκε το πρωτο Iphone, δεν εχω αλλαξει μαρκα και κινητο, μονο μοντελο.

Κατι λεει και αυτο, και δεν ειμαι ο μονος.

Τι συνκρινετε τωρα τα κουμπια, symbian< Κακογουστα designs, πλαστικουρες, οθονες για να κλαις, και ενα μενυ ξεπερασμενο, με χαλια χρωματα, και πολλα αλλα .

Nai ειμαι Iphone Fan, επειδη , με βοηθησε σε πολλα το Iphonaki μου, σε πολλα πραγματα στην ζωη μου, και μου καλυπτει ολες τις αναγκες μου. ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ! μεχρι και ΦΡΑΠΕ μου φτιαχνει εικονικα.

Δημοσ.

χαζομάρες λες Finn ... πριν κάθε λέξη να σκέφτεσαι πρώτα...εκτός αν αυτοί οι φίλοι σου είναι 12 χρονών...κατεστραμμένοι!

Σόρυ αλλά αυτό βλέπω τριγύρω μου.Άτομα απο 20 εως 30 να παίζουν με το iphone και να δείχνουν στις γκόμενες ότι με το Iphone μπορούν να πιουν και μπύρα ή να γράψουν ενα μήνυμα πάνω στον ατμό ξερωγώ.

Btw είσαι fanboy ή όχι; Να ξέρω τι τόνο θα χρησιμοποιώ απο δω και πέρα.

Δημοσ.

Εν τέλει εσύ ποιον κρίνεις? Το iPhone ή αυτούς που το αγοράζουν?

---------- Προσθήκη στις 16:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:06 ----------

πετυχημενη εταιρια δεν ειναι αυτη που βγαζει ενα μοντελο και οσο πουλησει ομως.ειναι αυτη που εχει μια γκαμα προιοντων για τον καθενα απο εμας.γι αυτο μην ειστε τοσο ερεστικοι για το μηλωφωνο.οι πωλησεις αλλα λενε.και αυτο μετραει για τον τελικο αγοραστη δηλαδη εμας.

Η λογική σου είναι εντελώς άκυρη. H Apple δεν κατασκευάζει μόνο κινητά τηλέφωνα όπως οι άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Άρα η επιτυχία της δεν κρίνεται μόνο από τις πωλήσεις iPhone (Οι οποίες είναι τρομακτικά υψηλές). Μήπως νομίζεις παρ όλα αυτά ότι επειδή στην Ελλάδα δεν βλέπεις iPhone σημαίνει ότι δεν πουλάει? Στις άλλες χώρες γίνεται Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ. Εσύ εκεί το θεωρείς μαγκιά στην καφετέρια (επειδή δεν έχουν πολλοί) ενώ εδώ που είμαι εγώ θεωρείται ένα από τα ποιο συνηθησμένα κινητά. 4 στους δέκα έχουν. Ούτε μαγκιά ούτε τίποτα. Γενικά ξύπνα λίγο και δες λίγο ποιο πέρα από τη μύτη σου, ο κόσμος δεν είναι Ελλάδα μόνο.

Το ίδιο και για τον Finn. Γκόμενες μπορεί να ρίχνεις στην Ελλάδα, δεν ξέρω, αλλού όμως ο κόσμος έχει προχωρήσει μπροστά. Αυτό που θεωρείτε εσείς παντεσπάνι αλλού είναι παξιμάδι.

Οι πωλήσεις δεν είναι αυτές που μετράνε για τον τελικό αγοραστή. Μετράνε για την εταιρία. Μήπως τα χρήματα που παίρνει η Apple από τις πωλήσεις θα πάνε στην τσέπη μου για να με νοιάζει?

ακομα και η σαμμυ ειναι καλυτερη απο το μηλωφωνο.αλλο που δεν εχει καλο aftersales support.ειχα πολλες εταιριες κινητων nokia lg se samsung.ποτε ομως apple.ακομα και η se με το που ιδρυθηκε εκανε το μπαμ.ο καιρος ομως αλλα δειχνει.μακαρι να μην γινει η apple με το iphone η φουσκα του 2000.αυτο ηταν το θεμα συγκρισης που ανοιξα. το θεμα μπορει να κλειδωθει ποια.

Αυτό δεν το σχολιάζω. Απλά ντροπιάζει την ανθρώπινη νοημοσύνη και δεν νομίζω να το πιστεύεις ούτε ο ίδιος.

Δημοσ.

Κανέναν δε κρίνω εγώ.Όπως έγραψα και σ ένα άλλο θέμα σχετικά με τη σύγκριση desire-galaxy s το πόσο καλό είναι ένα κινητό το ορίζουν οι ανάγκες σου.

Το 300.000 είναι ένα νούμερο για μένα τη στιγμή που με 100.00 εφαρμογές κάνω αυτά που θέλω στο android κινητό μου.Δε σου λέω ότι έχω καλύτερο κινητό απο σένα.Σου λέω όμως ότι θα μουν μαλάκας αν έδινα 700 ευρώ για να κάνω τα ίδια πράγματα.Τα κάνω και τώρα χωρίς να στερούμε σε τίποτα.

Δημοσ.
Κανέναν δε κρίνω εγώ.Όπως έγραψα και σ ένα άλλο θέμα σχετικά με τη σύγκριση desire-galaxy s το πόσο καλό είναι ένα κινητό το ορίζουν οι ανάγκες σου.

Το 300.000 είναι ένα νούμερο για μένα τη στιγμή που με 100.00 εφαρμογές κάνω αυτά που θέλω στο android κινητό μου.Δε σου λέω ότι έχω καλύτερο κινητό απο σένα.Σου λέω όμως ότι θα μουν μαλάκας αν έδινα 700 ευρώ για να κάνω τα ίδια πράγματα.Τα κάνω και τώρα χωρίς να στερούμε σε τίποτα.

Σίγουρα δεν θα εγκαταστήσεις 300.000 εφαρμογές στο κινητό σου. Ούτε 100.000. Όμως για μένα, καλήτερα να υπάρχουν όσο περισσότερες επιλογές γίνεται.

Δεν είναι θέμα μαλακίας όπως λες. Είναι θέμα προτιμήσεων. Συμφωνώ ότι θα έκανα την δουλειά μου και με κάτι πολύ φθηνότερο αλλά ξεχνάς κάτι, αυτό που αγοράζω θέλω να μου αρέσει κιόλας. Είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Όχι αν στερήσε κάτι. Αν ήταν έτσι θα αγοράζαμε όλοι τα ίδια ρούχα αφού κάνουν την ίδια δουλειά, το ίδιο αυτοκίνητο, θα είχαμε την ίδια γκόμενα... Μην τα ισοπεδώνετε όλα και πάρτε το χαμπάρι ότι ο κόσμος αγοράζει τα πράγματα που γουστάρει πιο πολύ.

Και τέλος θα πω κάτι που σίγουρα είναι στο μυαλό σας αλλά από θέμα κομπλεξισμού κάποιοι δεν το παραδέχεστε. Δεν χρειάζετε να πάρει κάποιος iPhone ή γενικά οτιδήποτε ακριβό, όταν δεν το αντέχει η τσέπη του. Αυτοί που πήραν iPhone για να το επηδηκνείουν, πάω στοίχημα ότι ακόμα πληρώνουν την 100στή δόση για να το ξεχρεώσουν. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν και 800 για κινητό γιατί ο μισθός τους το επιτρέπει. Αυτό σημαίνει ότι είναι μαλάκες??? Δεν νομίζω. Καλό είναι λοιπόν να αφήσουν κάποιοι τις μικρότητες και τους κομπλεξισμούς και να προχωρίσουν.

Δημοσ.

Μα το ίδιο πράγμα λέμε.

Κι εγώ αυτό που πήρα στα μισά λεφτά μου άρεσει και το θεωρώ αντάξιο του iphone που κάνει 700.

Εσυ απ την άλλη μπορεί να μην έχεις την ίδια άποψη.Δεκτό φυσικά.

Δεκτό δεν είναι να βγαίνει το κάθε fanboy και να λέει για μήλα και αχλάδια λες και τον πληρώνει ο Steve Jobs και ο κάθε Steve Jobs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...