Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HoL

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Μια ερώτηση να κάνω μήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω. Είχα μέχρι πρότινος HoL Double Play Lite (Θεσσαλονίκη περιοχή Συκεών) και μπορώ να πω πως όλα κυλούσαν ρολόι. Μια χαρά το τηλέφωνο χωρίς θόρυβο, το router κλείδωνε στα 6.1Mbps και πράγματι κατέβαζα σταθερά με ~570kb/s...αποφασίζω πριν μια βδομάδα να κάνω αναβάθμιση σε HoL Double Play GR για να έχω καλύτερη ταχύτητα στο internet. Το τηλέφωνο συνεχίζει να δουλεύει ρολόι αλλά υπάρχει θέμα με την ταχύτητα του internet. Ενώ το router κλειδώνει στα 10.3 στο download πιάνω σε τραγικές περιπτώσεις ~300kb/s και στην καλύτερη ~500kb/s...Μίλησα με HoL μου είπαν πως έχουν κάποια τεχνικά προβλήματα αυτό τον καιρό απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο θέμα και έχουν λάβει την ίδια απάντηση. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

επειδη και στο αλλο θεμα εχουν προβλημα και αλλοι μαλλον ειναι γενικο.αλλωστε δεν θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο.αν απο ftp σουρνεσαι τοτε σιγουρα ειναι πιτa(pitsa ) dslam.και απο την στιγμη που και αλλος χρηστης το εχει μαλλον ειναι κατι γενικοτερο.εκτος αν και οι 2 σας εχετε κανει κατι λαθος η η γραμμη εχει πολλα errors κτλ.

Δημοσ.

μπορει να μην ειναι τωρα να ειναι σε λιγο καιρο.μπορει μια αλλη εταιρεια που παιζει καλα τωρα να μην παιζει μετα καλα μετα.ολα ειναι ενα ρισκο.

Δημοσ.
η HOL έχει μπουκώσει τον τελευταίο καιρό, υπομονή για αναβαθμίσεις...

Συμφωνώ και επαυξάνω!Οι αναβαθμίσεις όμως αργούν απελπιστικά......

Δημοσ.

Μετα απο 8 μηνες ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥΣ στην 4ΝΕΤ,πριν 2 μηνες εφυγα για wind.

Στη θεσσαλονικη-τουμπα συγκεκριμενα παιζει τελεια !

Ανοιχτα Torrent up-down ολα στο Φουλ+30-40 σελιδες ανοιχτες,Firefox-google chrome-safari.

Οποτε οποιος θελει μπορει να "ερθει" καμια βολτα προς wind.

Αρκει να μην μενει τουμπα !! :)

Δημοσ.

Θέλω να δω την αντίδραση των εναλλακτικών στο vdsl του ΟΤΕ και πως θα αντιδράσουν για να προλάβουν τις αλλαγές.

Κάποιοι θα πουν "καλά κρασιά" εγώ θα πω..... "ο καιρός γαρ εγγύς".

σ.σ. Έχω HOL DP Lite

Δημοσ.

ε ναι κατι τετοιο θα γινει.γιατι αλλιως ειναι μονοπωλιο.και μην ακουσω οτι ο οτε κανει το πρωτο βημα διοτι αν δεν ετρωγε το αγγουρι απο τους εναλακτικους θα ειμασταν ακομα στα 2 mbit.αν και παλι θα αρχισουν τα διαφορα θεματα.για μενα θα πρεπε οι οπτικες να ανηκαν σε τριτη εταρεια το ιδιο και τα dslam.anyway.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...