sivadWS2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Οι δικηγόροι δεν είναι μονοπώλιο στις εκλογές.. Διαβάστε εδώ. Ο φόβος για μαζικές αιτήσεις εξαίρεσης έκανε το κράτος να ετοιμαστεί αν δεν έφταναν οι δικηγόροι..... Θα ήθελα πάντως να δω δικαστικό αντιπρόσωπο έναν δημόσιο υπάλληλο χωρίς εμπειρία σε εκλογές... Θα έβγαιναν αποτελέσματα μετά από τρεις τουλάχιστον μέρες... Να δείτε που τότε θα φαινόταν πολύ λίγα τα λεφτά για τους δικηγόρους.
g_alkis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Προκλητικά λεφτά. Και έχουν και υφάκι οι περισσότεροι απέναντι στους φουκαράδες της εφορευτικής επιτροπής που τραβολογούνται τσάμπα. 200 ευρώ μάξιμουμ έπρεπε να είναι. υ.γ. Φοβερή η συντεχνιακή υποστήριξη στο τόπικ. Μόνο ήρωες δεν τους παρουσιάζουν μερικοί. Ελληναράδες.
artshadows Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Προκλητικά λεφτά. Και έχουν και υφάκι οι περισσότεροι απέναντι στους φουκαράδες της εφορευτικής επιτροπής που τραβολογούνται τσάμπα. 200 ευρώ μάξιμουμ έπρεπε να είναι. υ.γ. Φοβερή η συντεχνιακή υποστήριξη στο τόπικ. Μόνο ήρωες δεν τους παρουσιάζουν μερικοί. Ελληναράδες. http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://blog.larrybodine.com/uploads/image/Super%2520Lawyer.jpg&imgrefurl=http://blog.larrybodine.com/2009/11/articles/current-affairs/nj-supreme-court-eases-restrictions-on-super-lawyer-advertising/&usg=__wAlGb7aK3y9txMa5YBzVIkZbT5A=&h=337&w=505&sz=123&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=zsBsUROs25drqM:&tbnh=146&tbnw=194&prev=/images%3Fq%3Dsuper%2Blawyer%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26biw%3D853%26bih%3D427%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=144&vpy=89&dur=4&hovh=183&hovw=275&tx=134&ty=113&ei=-BnPTNu2OND44Ab-p9WHCg&oei=-BnPTNu2OND44Ab-p9WHCg&esq=1&page=1&ndsp=8&ved=1t:429,r:0,s:0
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα πάντως να δω δικαστικό αντιπρόσωπο έναν δημόσιο υπάλληλο χωρίς εμπειρία σε εκλογές... Θα έβγαιναν αποτελέσματα μετά από τρεις τουλάχιστον μέρες... Να δείτε που τότε θα φαινόταν πολύ λίγα τα λεφτά για τους δικηγόρους. Έχεις δει δικηγόρο χωρίς εμπειρία σε εκλογές; Τι πα να πεί αυτό τώρα; Ένας οποιοσδήποτε που να ξέρει γράμματα μπορεί να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά. Έλεος δηλαδή. Δεν είναι το ποινικό δικαστήριο του Bill Gates οι εκλογές..
Critter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Χεχεχε, πολυ ενδιαφερουσα εξελιξη σε αυτο το τοπικ. Μετά τις διαμάχες των ιδιωτικών υπαλλήλων με τους δημόσιους υπαλλήλους σχετικα με τα λεφτά που παίρνουν, τώρα έχουμε και τις διαμάχες ιδιωτικών-δημοσίων με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ειμαι ακρως εντυπωσιασμένος αλλα όχι αιφνιδιασμένος με αυτή την εξέλιξη (δεν λεω γιατι μιας και εχει πολιτικές προεκτάσεις). Απο εκει και πέρα θεωρώ οτι τα λεφτά που θα πάρουν οι αντιπρόσωποι είναι μια χαρα και αν κάποιος θα έπρεπε να φωνάζει για κάτι, δεν ειναι για τα λεφτά που παίρνει ο συνανθρωπος τους αλλα για τα λεφτά που δεν παιρνει αυτος. Εδώ υπάρχουν ατομα που θεωρουν οτι το να παίρνει ενας δημοσιος υπάλληλος (ακομα και θυρωρος να ειναι) 2.200 μετα απο 27 χρόνια εργασίας είναι πολλά. Τι να λέμε τώρα? Δεν εχει καταλάβει οτι δεν ειναι πολλά του θυρωρου αλλα απενάντιας αυτός παίρνει λιγα.
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πολυ γκρινια βρε αδερφακι μου. Να ρωτησω κατι εγω τωρα? Ολοι εσεις που γκρινιαζετε ανηκετε λογικα στην ιδια κατηγορια με τους περισσοτερους (μαζι και εγω) που αν τους ερθει χαρτι για εφορευτικη επιτροπη θα ξενερωσουν ασχημα. Λογικο και κατανοητο καθως μεταξυ αλλων, χανεις μια ολοκληρη ημερα ξεκουρασης. Οι δικηγοροι που καλουνται να χασουν οχι μονο μια ημερα ξεκουρασης, αλλα και 2-3 ημερες δουλειας δεν θα επρεπε να αποζημιωνονται? Η αμοιβη δεν θα επρεπε να ειναι καπως ελκυστικη αφου κακα τα ψεμματα, σαν επαγγελμα ο δικηγορος βγαζει ενα αξιοπρεπες ποσο? Αρκετοι απο αυτους ισως να χανουν και πολυ περισσοτερα απο αυτα που τους δινει το δημοσιο για αυτες τις ημερες που τους στρατολογει.
bluesattack Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Απο εκει και πέρα θεωρώ οτι τα λεφτά που θα πάρουν οι αντιπρόσωποι είναι μια χαρα και αν κάποιος θα έπρεπε να φωνάζει για κάτι, δεν ειναι για τα λεφτά που παίρνει ο συνανθρωπος τους αλλα για τα λεφτά που δεν παιρνει αυτος. Εδώ υπάρχουν ατομα που θεωρουν οτι το να παίρνει ενας δημοσιος υπάλληλος (ακομα και θυρωρος να ειναι) 2.200 μετα απο 27 χρόνια εργασίας είναι πολλά. Τι να λέμε τώρα? Δεν εχει καταλάβει οτι δεν ειναι πολλά του θυρωρου αλλα απενάντιας αυτός παίρνει λιγα. Φυσικα ειναι πολλα.Αυτα τα λεφτα μπορει να μην τα παιρνει ενας που δουλευει αντιστοιχα χρονια στον ιδιωτικο τομεα και εχει υπο την ευθυνη του και ενα μεγαλο αριθμο εργαζομενο (ακα προισταμενος ) .Φυσικα και πρεπει να αρχισει να γινεται εξισωση προς τα κατω σε ορισμενες περιπτωσεις.Και ακριβως επειδη ειναι συμπολιτες μας και συναθρωποι μας δεν μιλαμε για απολυσεις αλλα για δικαιοτερο καταμερισμο.
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Φυσικα ειναι πολλα.Αυτα τα λεφτα μπορει να μην τα παιρνει ενας που δουλευει αντιστοιχα χρονια στον ιδιωτικο τομεα και εχει υπο την ευθυνη του και ενα μεγαλο αριθμο εργαζομενο (ακα προισταμενος ) .Φυσικα και πρεπει να αρχισει να γινεται εξισωση προς τα κατω σε ορισμενες περιπτωσεις.Και ακριβως επειδη ειναι συμπολιτες μας και συναθρωποι μας δεν μιλαμε για απολυσεις αλλα για δικαιοτερο καταμερισμο. Διορθωση: Πρεπει να γινει εξισωση προς τα κατω αναγκαστικα, επειδη εγω, εσυ και ολοι εδω μεσα, δωσαμε το ελευθερο εδω και 4 δεκαετιες σχεδον, σε ολα τα λαμογια να μας ρουφηξουν μεχρι και το μεδουλι. Κανονικα οι μισθοι θα επρεπε να ειναι πολυ μεγαλυτεροι.
bluesattack Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Διορθωση: Πρεπει να γινει εξισωση προς τα κατω αναγκαστικα, επειδη εγω, εσυ και ολοι εδω μεσα, δωσαμε το ελευθερο εδω και 4 δεκαετιες σχεδον, σε ολα τα λαμογια να μας ρουφηξουν μεχρι και το μεδουλι. Κανονικα οι μισθοι θα επρεπε να ειναι πολυ μεγαλυτεροι. Συμφωνω απολυτα.
Critter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Φυσικα ειναι πολλα.Αυτα τα λεφτα μπορει να μην τα παιρνει ενας που δουλευει αντιστοιχα χρονια στον ιδιωτικο τομεα και εχει υπο την ευθυνη του και ενα μεγαλο αριθμο εργαζομενο (ακα προισταμενος ) .Φυσικα και πρεπει να αρχισει να γινεται εξισωση προς τα κατω σε ορισμενες περιπτωσεις.Και ακριβως επειδη ειναι συμπολιτες μας και συναθρωποι μας δεν μιλαμε για απολυσεις αλλα για δικαιοτερο καταμερισμο. Προβλημα του αν δεν τα παίρνει. Δεν σημαινει οτι ο αλλος παίρνει πολλα αλλα οτι αυτος ειναι χαμενο κορμι και καθεται και δουλευει με ολες αυτες τις ευθύνες με λιγοτερα. Ας μην χαλαγε την πιατσα. Δεν του φταιει ο δικηγορος για αυτο ή ο δημοσιος υπάλληλος. Το κοστος ζωής ειναι τέτοιο που χρειάζεσαι στην οικογενεια 2 μισθους των 1500€ για να ζήσεις ψιλοαξιοπρεπως και μου λες οτι είναι πολλά? Και λίγα ειναι.
black_widow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί σώνει και καλά να την κάνουν οι δικηγόροι αυτή τη δουλειά; Δε το λέω ειρωνικά , ερώτηση κάνω , τι ειδικές γνώσεις πρέπει να έχεις ; Μήπως θα μπορούσαν να την κάνουνε αυτήν τη δουλειά λιγότερο ειδικευμένα άτομα με χαμηλότερη αμοιβή ; ( ρωτάω , δε ξέρω ) Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος δικηγόρος να μπει σε αυτήν την διαδικασία εάν πιστεύει ότι θα κερδίσει περισσότερα λεφτά ( ή ίσο ποσό με την αμοιβή του δικαστικού αντιπροσώπου ) από την άσκηση του επαγγέλματος του για τις ίδιες μέρες; Τάσεις μαζοχισμού έχει ή μήπως τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολη δουλειά ( συγκριτικά με τα καθήκοντα της άσκησης του επαγγέλματος του ) ; Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι τα κριτήρια καθορισμού του συγκεκριμένου ποσού αμοιβής ; ( όχι με επιχειρήματα του τύπου κουράζονται , είναι ολόκληρες 3 μέρες δουλειά και τα σχετικά ) . Ποιός είναι συνολικά ο αριθμός των δικαστικών αντιπροσώπων ανά την Ελλάδα , πόσοι δικηγόροι υπαρχουν ανά την Ελλάδα , πόσοι κάνουν αίτηση για δικαστικοί αντιπρόσωποι και ποιό θα ήταν το ελάχιστο ποσό αμοιβής για να κάνουν αίτηση και να καταλήξουμε σε ένα σημείο ισορροπίας.
bluesattack Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Προβλημα του αν δεν τα παίρνει. Δεν σημαινει οτι ο αλλος παίρνει πολλα αλλα οτι αυτος ειναι χαμενο κορμι και καθεται και δουλευει με ολες αυτες τις ευθύνες με λιγοτερα. Ας μην χαλαγε την πιατσα. Δεν του φταιει ο δικηγορος για αυτο ή ο δημοσιος υπάλληλος. Το κοστος ζωής ειναι τέτοιο που χρειάζεσαι στην οικογενεια 2 μισθους των 1500€ για να ζήσεις ψιλοαξιοπρεπως και μου λες οτι είναι πολλά? Και λίγα ειναι. Προσπερναω το χαμενο κορμι , και την μειωση μισθου απο τα 2200 στο πιο νορμαλ και λιγοτερο προκλητικο 1500 και ρωταω.Αν τα 2200 ειναι λιγα , ποσα πιστευεις οτι θα επρεπε να παιρνει ενας δημοσιος υπαλληλος ? (Και με αυτα και με αυτα..) http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=87975
sugata Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μια απλή απάντηση στο γιατί δεν κάνουν κι άλλοι την δουλειά των δικηγόρων στις εκλογές. Ας υποθέσουμε ότι ο σουγκάτας, που όση σχέση έχει με τα χειρουργεία, άλλη τόση έχει με τα δικαστήρια, ορίζεται (δικαστικός) αντιπρόσωπος και για τον κόπο του θα έχει λαμβάνειν ένα χ ποσό. Την ίδια στιγμή που θα λάβει γνώση η επιτροπή, ο γραμματέας, ο θυρωρός, τα παραβάν, ο μαυροπίνακας και τα φακελάκια ότι ο σουγκάτας δεν είναι δικηγόρος αλλά πληρώνεται, αυτομάτως πιστεύω ότι θα πάψει οποιαδήποτε διαδικασία και θα αρχίσουν τα παράπονα. Το παραπάνω συνεπάγεται ότι ή α) θα πρέπει τοιουτρόπως κάποιοι συγκεκριμένοι "ειδικευμένοι" να κάνουν την δουλειά για να υπάρχει δικαιολογία ή β) θα πληρώνονται άπαντες και θα χρεωκοπούμε κάθε 3-4 χρόνια. Και στην τελική, μέχρι τώρα δε νομίζω να ενοχλούσε και πολλούς ότι ο συγκεκριμένος κλάδος πληρώνεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει, όποιες κι αν είναι αυτές.
black_widow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορείς να τα έχεις και όλα σε αυτή τη ζωή . Έχεις μία σταθερή δουλειά , δεν έχεις το φόβο της απόλυσης , ξέρεις ρε παιδί μου ότι δε θα κάνεις πλούσια ζωή και κινείσαι ανάλογα . Ο καθένας κάνει τις επιλογές του .
wgibson Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Με την ιδια λογικη, γιατι κανετε τσιμουδια για το ποσο παιρνουν οι δικαστικοι υπαλληλοι στα συνεργεια καταμετρησης , οι οποιοι τσιμπαγανε 2.200 ευρω κανοντας καταμετρηση εν ωρα ωραριου και οχι πχ το απογευμα... Και σε τελευταια αναλυση αν γινει βλακεια στις εκλογες στο αντιπροσωπο θα παρουν το κεφαλι οχι στο γραμματεα ουτε στην εφορευτικη επιτροπη... και ναι η τζιφρα μου κοστιζει τοσο... την Βισση που σας ζητα 200 ευρω για 4 ωρες την παρακαλατε και λαδωνετε και το παρκαδορο... Καλες Εκλογες, μαζικη αποχη για λιγοτερη δουλεια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.