basilis222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Για σας. θέλω να πάρω ενα καινούριο laptop αλλα δεν ξέρω πιο να διαλέξω απο τα παρακάτω: Macbook Air dell xps Πιο πολλή ενδιαφέρομαι να είναι λεπτο και να ειναι και αποδοτικό. μπορείτε να μου προτείνετε και αλλα laptop; (αν δεν είναι καλά τα παραπανω) ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τιμές καλό να είναι. Ευχαριστώ
gs20309 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Για σας. θέλω να πάρω ενα καινούριο laptop αλλα δεν ξέρω πιο να διαλέξω απο τα παρακάτω: Macbook Air dell xps Πιο πολλή ενδιαφέρομαι να είναι λεπτο και να ειναι και αποδοτικό. μπορείτε να μου προτείνετε και αλλα laptop; (αν δεν είναι καλά τα παραπανω) ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τιμές καλό να είναι. Ευχαριστώ αν σε ενδιαφέρει η απόδοση τότε γιατί δεν πας σε macbook pro. πάντως το να συγκρίνεις αυτά τα 2 είναι άτοπο. είναι διαφορετικής φιλοσοφίας. Το macbook air σιγουρα είναι μια κοσμοθεωρία από μόνο του το λεπτότερο της αγοράς δεν έχει όμως dvd-rom κτλ. Το dell είναι ένα από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στην αγορά λάπτοπ με τα όλα του, i7,ati,whatever. Δεν υπάρχει σύγκριση καθώς και τα δυο προορίζονται για διαφορετική χρήση, αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις με αυτό κ μετά ξαναψάξτο. Μέγεθος οθόνης, βάρος, δυνατότητες, χρηματικό ποσό, εγγύηση κτλ.
basilis222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αν σε ενδιαφέρει η απόδοση τότε γιατί δεν πας σε macbook pro. πάντως το να συγκρίνεις αυτά τα 2 είναι άτοπο. είναι διαφορετικής φιλοσοφίας. Το macbook air σιγουρα είναι μια κοσμοθεωρία από μόνο του το λεπτότερο της αγοράς δεν έχει όμως dvd-rom κτλ. Το dell είναι ένα από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στην αγορά λάπτοπ με τα όλα του, i7,ati,whatever. Δεν υπάρχει σύγκριση καθώς και τα δυο προορίζονται για διαφορετική χρήση, αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις με αυτό κ μετά ξαναψάξτο. Μέγεθος οθόνης, βάρος, δυνατότητες, χρηματικό ποσό, εγγύηση κτλ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγω θέλω να είναι σαν το προτο. Είναι πόλλη ωραίο και είναι και apple αλλα αντέχει blu-ray ταινίες Όχι το cd σε αρχείο μόνο.;
stefoss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Dell! Γιατί είναι μηχάνημα ουσίας και όχι φρου φρου όπως τo mac και επειδή έχει τη κορυφαία RGBLED οθόνη. Μια από τις καλύτερες οθόνες που θα βρεις σε laptop.
stefoss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ επιμένω Dell. Φοβερός επεξεργαστής, κάρτα γραφικών και κορυφαία οθόνη. Και απο design δε πάει πίσω.
basilis222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ επιμένω Dell. Φοβερός επεξεργαστής, κάρτα γραφικών και κορυφαία οθόνη. Και απο design δε πάει πίσω. Λες εε; Κάτι μου λέει να πάρω MacBook αλλα Όχι το air. Θα δω ποσά λευτα Έχω και θα αποφασίσω. Σας Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Να έχετε ένα καλό βράδυ.
gs20309 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Λες εε; Κάτι μου λέει να πάρω MacBook αλλα Όχι το air. Θα δω ποσά λευτα Έχω και θα αποφασίσω. Σας Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Να έχετε ένα καλό βράδυ. αυτή τη στιγμή πάντως το καλύτερο value4money και όμορφο είναι αυτό.. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F13E1EH-with-4-years-warranty.htm βέβαια macbook pro έχει άλλη χλίδα..πιο τσιμπιμένες τιμές αλλά πανέμορφα και λειτουργικά..(ίσως τα αναβαθμίσουν σύντομα αν δεν το βιάζεσαι wait..)
basilis222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αυτή τη στιγμή πάντως το καλύτερο value4money και όμορφο είναι αυτό..http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F13E1EH-with-4-years-warranty.htm βέβαια macbook pro έχει άλλη χλίδα..πιο τσιμπιμένες τιμές αλλά πανέμορφα και λειτουργικά..(ίσως τα αναβαθμίσουν σύντομα αν δεν το βιάζεσαι wait..) Όχι Πότε βγενει το καινούριο προ;
basilis222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αυτή τη στιγμή πάντως το καλύτερο value4money και όμορφο είναι αυτό..http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F13E1EH-with-4-years-warranty.htm βέβαια macbook pro έχει άλλη χλίδα..πιο τσιμπιμένες τιμές αλλά πανέμορφα και λειτουργικά..(ίσως τα αναβαθμίσουν σύντομα αν δεν το βιάζεσαι wait..) Δεν Έχει full ανάληση.
ektor7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν Έχει full ανάληση. Μη το πολυ σκεφτεσαι,πηγενε σε mac. Ειναι καθαρο οτι γουσταρεις,mac!Η δικη μου συμβουλη ειναι να παρεις οτι σε πορονει και γουσταρεις περισσοτερο(εφοσων η τιμη δεν ειναι θεμα) και ας ειναι και mac! Μονο που θα ηταν καλυτερο να περιμενεις ή να πας,για κατι με πιο δυνατα "προσωντα",απ'το mac air!
basilis222 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μη το πολυ σκεφτεσαι,πηγενε σε mac.Ειναι καθαρο οτι γουσταρεις,mac!Η δικη μου συμβουλη ειναι να παρεις οτι σε πορονει και γουσταρεις περισσοτερο(εφοσων η τιμη δεν ειναι θεμα) και ας ειναι και mac! Μονο που θα ηταν καλυτερο να περιμενεις ή να πας,για κατι με πιο δυνατα "προσωντα",απ'το mac air! Θα το σκεφτώ. Σε Ευχαριστώ.
ektor7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Tιποτα! Μερικες φορες,στην ζωη,εχουν περισσοτερη αξια αυτα που μας εξιταρουν συναισθηματικα,απ'αυτα που μπορει να θεωρουνται απο τους περισσοτερους,πιο καταλληλα/σωστα! Αν θα πας,τελικα,σε μακ,καντω γιατι το γουσταρεις και οχι γιατι θα σε γουσταρουν! Υ.Γ.Αν το θες να σου κρατησει καιρο,παρε τουλαχοιστων κατι με ι3,ι5 επεξεργαστη,και μια καλη καρτα γραφικων!
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δε μας ειπες τι χρηση θες να κανεις. το να παρεις ενα λαπτοπ και να το χεις να μπαινεις ιντερνετ facebook Και να παιζεις και πασιεντζα δεν εχει νοημα
basilis222 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τα πάντα θέλω να κάνει. Πιστεύω ότι το MacBook θα είναι ότι πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.