Προς το περιεχόμενο

LOGIC3 arcade stick.Βολικό για MAME?

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00349

Επειδή με το πληκτρολόγιο δεν παλεύονται μερικά games, σκέφτομαι να πάρω αυτό.

Ελπίζω να συνηθίσω τον μοχλό που είναι αριστερά αντί για δεξιά, αν και σκέφτομαι να δοκιμάσω να αλλάξω τα κουμπιά στο mame.

Έψαξα και σε ebay, amazon για κάτι καλύτερο, αλλά δεν..

Η γνώμη σας;

Δημοσ.

Υπάρχει ο "βάτραχος" που λέγαμε κείνο τον καιρό σε έκδοση με usb.

Αν θες περισσότερα κουμπιά (πάλι με αριστερά μοχλό όμως), βλέπω αυτό, αλλά δε ξέρω τι λέει.

Βέβαια η καλύτερη λύση imho ειναι να ξεθάψεις από κάπου έναν εποχής και να τον αναστήσεις με έναν αναπτοράκι.

Δημοσ.

Μου το έφτιαξε ένα παιδί από το mame.gr κάπου στα 80-90 ευρώ αν θυμαμαι καλά

Εσύ του λες πως το θελεις και στο φτιάχνει.Πολύ καλή ποιότητα και πλήρως συμβατό.Σε ΧΡ το είχα δοκιμάσει μόνο.Ο μοχλός μαλακός,ιδανικό για φιδάκι π.χ.

Βεντουζάκια από κάτω.Αν θες πληροφορίες σου δίνω.

Δημοσ.

Τελικά το πήρα, και ακούστε περιπέτεια και εκπλήξεις.

Βάζω το cd με τους drivers, και το drive δεν διάβαζε τίποτα.Βγάζω το cd το γυρνάω ανάποδα και το βλέπω σπασμένο!

Πάω στο κατάστημα (eshop) και επειδή δεν υπήρχε εκεί διαθέσιμο, και για να μην ξαναπάω και τρίτη φορά, μου κάνει την εξυπηρέτηση ο υπάλληλος να μου στείλει με mail τους οδηγούς, όπως και έγινε.

Αφού κάνω εγκατάσταση και παίζω λίγο punisher, είδα πως η αίσθηση του μοχλού δεν με ικανοποιούσε (πολύ τζόγος μέχρι να πατηθούν τα micro-siwtches)

Ανοίγω το κουτί να δω αν παίρνει βελτίωση, και τι βλέπω;Τα καλώδια ήταν ματισμένα και μονωμένα με χαρτοταινία!Ούτε καν μονωτική.Τώρα γιατί είχε γίνει τέτοια επέμβαση, δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά υποπτεύομαι πως ο προηγούμενος είχε πρόβλημα αναγνώρισης της συσκευής γι'αυτό και είχε <<σκαλίσει>> τα καλώδια.

Το πιο τρομερό όμως είναι, πως όταν είχα πριν χρόνια αγοράσει από <<Πλαίσιο>>, το γνωστό joystick για mame της cms, ΚΑΙ αυτό είχε κομμένα καλώδια!

Απίστευτο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...