Προς το περιεχόμενο

On telecoms ping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα.Είμαι συνδρομητής τις On telecoms εδώ και 1,5 χρόνο.Η σινδεσι μου κλειδώνει στα 6 mbbs.Τους 2 τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει γίνει απίστευτη..το ping μου φτάνει από 600 έως 800ms στο google . Το internet το χρησιμοποιώ ποιο πολύ για on line games όπου εκεί πέρα αναγκαστικά δεν παίζω λόγου του ping διότι φτάνει πάνω από 1000ms.Κάθε μέρα τους περνώ τηλέφωνο και μου λένε τα ίδια και τα ίδια πως θα ενημερώσουμε το τεχνικό τμήμα κτλπ...Μένω Αθηνα/γλυφάδα και θέλω να αλλάξω το συμβόλαιο. μπορεί κανεις να μου πει τι να βάλω για να μην έχω τέτοιο ping?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς και στην On τα pings στις ώρες αιχμής ειδικά τα Σ/Κ δεν παλεύονται, υπομονή μέχρι να γίνουν αναβαθμίσεις ή την κάνεις για ΟΤΕ ή Wind(Tellas) που έχουν με διαφορά τα καλύτερα pings ακόμα και στις ώρες αιχμής...

πάντως τόσο μεγάλα pings με google δεν έχω ούτε τις ώρες αιχμής, μήπως φταίει κάτι άλλο?

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο την εξυπηρέτητη και πές τους να σου κάνουν το profile fastpath. Στο adslgr εβλεπα πριν κατι μήνες οτι η on σε fastpath ειχε πάρα πολύ χαμήλο ping και γενικά οι χρήστες ειχαν μεινει πολύ ικανοποιημένοι!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν χρειάζεται να πάρει τηλέφωνο, μπορεί να το κάνει και μόνος του από το MyOn Page :-)

Δημοσ.

Φιλε καντην για wind,εχει 2 μηνες που μεταφερθηκα απο 4ΝΕΤ,η γραμμη πεταει !!

Πανω απο 20 σελιδες ανοιχτες σε firefox,safari+Torrents να "βαρανε" στα φουλ και ΔΕΝ κολλαει πουθενα.

Οι σελιδες φορτωσουν πολυ γρηγορα.

Εαν μενεις θεσσαλονικη περνα να το τσεκαρεις.

Δημοσ.

Όχι από πίσω δεν τρέχει τίποτα όλα είναι κλειστά...Δεν είχα ποτε τέτοιο ping.Τους πείρα πάλι πριν 2 μέρες τηλέφωνο και μου είπανε μέσα σε 4 ώρες θα σε πάρουμε...ακόμα περιμένω...τους καραγκιόζηδες.Οποτε μου λέτε ανάμεσα σε Oτε και wind... Δεν ξέρω ότι μου πείτε!!!αρκεί να μην έχω ping...Ταχύτητες δεν με ενδιαφέρει διότι εδώ που είμαι μέχρι 6 πάει (αθήνα,άνω γλυφάδα)

Δημοσ.
παίζει να είναι και τοπικό πρόβλημα...

από μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.μέχρι και τεχνικό φώναξα.και μου είπα καθαρά είναι θέμα γραμμής.

• Super Moderators
Δημοσ.

πότε έγινε αυτό παρεπιπτόντως? γίνεται συχνά ή μια φορά μόνο και τι διάρκεια έχει/είχε?

Δημοσ.

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]

Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\xxx>ping http://www.google.com

Pinging http://www.l.google.com [66.249.92.104] with 32 bytes of data:

Reply from 66.249.92.104: bytes=32 time=97ms TTL=55

Reply from 66.249.92.104: bytes=32 time=106ms TTL=55

Reply from 66.249.92.104: bytes=32 time=93ms TTL=55

Reply from 66.249.92.104: bytes=32 time=93ms TTL=55

Ping statistics for 66.249.92.104:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 93ms, Maximum = 106ms, Average = 97ms

C:\Users\xxx>

Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, όλη την διάρκεια της ημέρας. μάλλον παίζει ρόλο και από περιοχή σε περιοχή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...