katsouras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ενταξει και η λαλακια εχει τα ορια της!Με πηραν το πρωι και μου ειπαν ελατε να το παρετε!Ανααρωτηθηκα εγω ''ποτε προλαβε''?Παω και με μισολογα και κουτσουμπλεκια μου λεει οτι το κοιταξε ο τεχνικος και δουλευε μια χαρα!Μου επισημανε οτι κατεβασε και το νεο firmware(δεν μιλησα,το ειχα κατεβασει εγω πριν να το παω) μου λεει λοιπον ''εχω παραγγειλει το αλλο σε περιπτωση που δεν δουλευει ελα να το παρεις αυριο''.Φευγω και εγω χωρις να κανω θεμα αν και ηξερα πως με δουλευουν απο περιεργεια να δω τι εκανε και το εφτιαξε.Το βαζω,περναω κωδικους και ενα μεγααααλο α@#$δι!Ρε γαμωτο τσαντιζομαι γιατι δεν μιλησα που 2,5 βδομαδες με εγραψαν κανονικα,δεν μιλησα που μου ελεγαν για νεο firmware κτλπ (που στο κατω κατω αν ηταν σιγουροι οτι δουλευει δεν θα μου ελεγαν αν δεν δουλευει ελα να παρεις καινουργιο) αλλα αυριο θα μιλησω!Και το στοματακι μου θα πει πολλα!Δεν θα θελω εγω 10 πηγαινε ελα να νομιζουν οτι ειμαι και κουτσουρο επειδη δεν μιλαω!Αυριο θα γινει της ποπαρας!Να δω τι θα μου πουνε και αν με ξαναδουν πελατη να μου σφυριξουν.Τα νουμερα,τα ρεζιλικια!Μακρια απο Multirama!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Toυλαχιστον αφου πας με προοπτικη να τους τα χωσεις, ζητα κανα προισταμενο πχ του τεχνικου τμηματος και ασε ησυχους τους πρωην ανεργους, νυν εργαζομενους με 600ευρω και αυριο απολυμενους, που απλα εκτελουν εντολες... Αν παλι δεν εκτελουν εντολες και παιρνουν πρωτοβουλιες μονοι τους και δεν εξυπηρετουν σωστα τους πελατες, τοτε ας το μαθει ο προισταμενος για να φροντισει να βελτιωσει το προσωπικο του. Παντως, εγω θα προτεινα το router σου να το δοκιμασεις και σε αλλο σπιτι, με αλλη συνδεση.
katsouras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ολοι και ολοι 3 υπαλληλοι ειναι!Επαρχια ειμαι..Και αυτο με τα 600 ευρο δεν το καταλαβα..Εγω πχ που ειμαι ανεργος θα κανω τον λαλακα επειδη ο αλλος ειναι απλα χαμηλομισθος?Τι λογικη ειναι αυτη?Φυσικα και αν υπηρχε καποιος προισταμενος εκεινος θα τα ακουγε αλλα θα τα ακουσουν ολοι τωρα,γιατι μιλαμε για κοροιδια και οχι αγνοια,απειρια η κατι αναλογο..Και δεν εκανα θεμα σε τιποτα απο τα παραπανω αλλα τελος..Να αρχιζουν να βαζουν μυαλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.