Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποσο μαλλον τραπεζα..?

Πλακα κανεις δεν εδιναν δανειο σε γνωστο μου που εβαζε υποθηκη ενα οικοπεδο, και λεει γιατι ρε παιδια και να μην σας πληρωνω μπορειτε να μου παρετε το οικοπεδο και να εχετε και κερδος και του απανταει ο υπαλληλος και να το παρουμε απο σενα δεν θα υπαρχει κανεις να το αγορασει και θα μας μεινει :shock::shock:

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν εχεις ετοιμους πελατες , γνωριμιες , γνωστους και τελος παντων ανθρωπους να σε στηριξουν τοτε μπορεις να προχωρησεις δειλα δειλα νομιζω ....

παιδια ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας..

περιμενω ομως και καποιους να μου πουν αν εκμεταλευτηκαν καθολου την κριση

με καποιο τροπο με σκοπο το νομιμο κερδος παντα..

και μην μου πειτε οτι δεν βλεπετε που και που στις γειτονιες σας να ανοιγουν διαφορα

ξεκαρφωτα μαγαζια , οχι μονο pc service..

αν αφησουμε αυτο που λεω να ανοιξω εγω η περα απο το αν θα κανω αυτο που λεει ο aledjo,

-πραγμα που το χω κανει σε καλυτερες εποχες (οχι ετσι ακριβως) και δεν πηγε και τοσο καλα-

τι αλλο θα ανοιγατε περα απο γραφειο κηδειων και ενεχυροδανειστηριο και ποσο μαλλον τραπεζα..?

Aνοιγουν hammerd μαγαζια ακομα και τωρα , κυριως με οτι εχει να κανει με φαγητο βλεπω (και πολλα κλεινουν) .Σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι και λυση αναγκης το μαγαζι , οταν ο αλλος ειναι ανεργος (και εχει καποια λεφτα η συνηθως με επιδοτησεις) η δεν βλεπει προοπτικες .Εγω συμφωνωμε το πιο πανω ποστ και κυριως με το δειλα δειλα .Να μην μπλεξεις επ'ουδενι με μεγαλα χρεη και ανοιγματα αυτο τον καιρο.Να σου πω την αληθεια το pc service δεν με εμπνεει και σαν κινηση εκτος εαν εκτος απο το ''οικιακο'' αναλαβει καποιος και την υποστηριξη τιποτα νετ καφε,τιποτα δημοσιων υπηρεσιων η αλλων επιχειρησεων κλπ. Απο την αλλη αν αυτο ειναι το αντικειμενο καποιου λογικο ειναι να στραφει πρωτα εκει απο κατι εντελως ξεκαρφωτο και για να πιασεις την αγορα θα πρεπει να ξεκινησεις απο τα απλα πρωτα.:-( .Δυσκολα τα πραγματα.:P

Δημοσ.

Τα μόνα μαγαζιά με εξασφαλισμένη πελατεία είναι τα γραφεία τελετών. Αν και από ότι μου λέει ένας γνωστός μου που έχει, έχει πολλά φέσια...

Δημοσ.

Χάμερντ, μην περιμένεις να βρίσκεις όλη την ώρα θύματα (κάθε φύλου) να χρεώνεις εκατονπενή. Κάποτε ίσως έπαιζε, όπως λες, αλλά έκτοτε και τα πράμματα σφίξανε, και τα θύματα επιμορφωθήκανε, και πονηρευτήκανε. Εξαρτάται βέβαια που κινείται ο καθ' ένας, τι κόσμο γνωρίζει κλπ.

...το οποίο επίσης ισχύει για το μαγαζί που λες : μόνο εσύ ξες τί ρόλο βαράει η "γειτονιά σου", μόνο εσύ ξες τί κόσμο ξες και σε ξέρει. Το οποίο είναι και η βάση για να πεις να ξεκινήσεις μαγαζί. Ό,τι και να σου πουν από μακρυά, δεν έχει και πολλή εφαρμογή στα δικά σου τα δεδομένα.

Κατά τ' άλλα, μια λογική προσέγγιση είναι, όπως ήδη σου προτάθηκε, να ξεκινήσετε από χώρο που ήδη έχετε (το σπίτι σας), "διαδίδοντας" (και διαφημίζοντας με τον οικονομικότερο τρόπο που μπροείτε), τις υπηρεσίες σας. Εσύ επίσης ξέρεις πως λειτουργούν οι ήδη υπάρχοντες, οπότε ψάχτε το για να προσφέρετε κάτι "καλύτερο" (είτε τιμολογιακά, είτε από άποψη "αφοσίωσης" - να μην κάνει ο άλλος μια βδομάδα να πάρει το πισί του επειδή NTLDR is missing, πχ - και γενικώς να παρέχετε κάτι που τυχόν αποφεύγουν οι άλλοι, όπως το να περάσουν απ' τον χώρο του πελάτη και να παραλάβουν ή παραδώσουν. Το όλον θα σημαίνει λιγότερο ελεύθερο προσωπικό χρόνο/ύπνο κτλ).

Βλέποντας στην πορεία τί ανταπόκριση έχετε ως ιδιώτες πλέον (μέχρι το καλοκαίρι πχ), και υπολογίζοντας καλώς εχόντων ότι το "ρίσκο" να ανοίξετε κανονικό μαγαζί δεν είναι πλέον τόσο τραγικό, κάντε το κι αυτό.

Δημοσ.
και μην μου πειτε οτι δεν βλεπετε που και που στις γειτονιες σας να ανοιγουν διαφορα

ξεκαρφωτα μαγαζια , οχι μονο pc service..

Συγνώμη αλλά, που μένεις και τα βλέπεις αυτά? Γιατί παίζει να μην μιλάμε για την ίδια χώρα.

Δημοσ.

Θέλω να ξαναμπεί στην κουβέντα ο DEATH LORD με την ακριβοδίκαιη υπογραφή και οι υπόλοιποι ηθικολόγοι για να σχολιάσουν τα 150Ε για φορμάτ, το μαύρο χρήμα, τη φοροδιαφυγή και ότι άλλο τους διαφεύγει όσο ασχολούνται με το μοναδικό κατ' αυτούς πρόβλημα του τόπου-τους ΔΥ.

Κανένας άλλος? Όσοι έχετε μαγαζιά? Τίποτα?

Μπράβο ρε παιδιά, πείτε του και συγχαρητήρια!

Μετά βρίζουμε γιατί φοροδιαφεύγουν και οι επαγγελματίες που γδέρνει ο aledjo. Ε ρε υποκρισία!

:mad:

Δημοσ.

Yπαρχει παλιοτερο θεμα για αυτο , σε αλλη κατηγορια , και εχει ασκηθει κριτικη (για τις τιμες εννοω των pc υπηρεσιων ) :P:devil:

Αλλα αν καποιος πελατης θελει να τα σκασει , τα εχει, του καινε την τσεπη,...ε με το ζορι να του ανοιξουμε τα ματια δεν γινεται..

Δημοσ.
Θέλω να ξαναμπεί στην κουβέντα ο DEATH LORD με την ακριβοδίκαιη υπογραφή και οι υπόλοιποι ηθικολόγοι για να σχολιάσουν τα 150Ε για φορμάτ, το μαύρο χρήμα, τη φοροδιαφυγή και ότι άλλο τους διαφεύγει όσο ασχολούνται με το μοναδικό κατ' αυτούς πρόβλημα του τόπου-τους ΔΥ.

Κανένας άλλος? Όσοι έχετε μαγαζιά? Τίποτα?

Μπράβο ρε παιδιά, πείτε του και συγχαρητήρια!

Μετά βρίζουμε γιατί φοροδιαφεύγουν και οι επαγγελματίες που γδέρνει ο aledjo. Ε ρε υποκρισία!

:mad:

Το πρόβλημα είναι η μαύρη εργασία ή τα αίτια που την έχουν μετατρέψει σε μάστιγα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω, οκ είμαι λίγο μαλάκας, αλλά μόνο εγώ γελάω με την ερώτηση;

ΛΕΦΤΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τι επιχείρηση να ανοίξω;

Τα 'σπασε. =ρ

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι η μαύρη εργασία ή τα αίτια που την έχουν μετατρέψει σε μάστιγα?

Αν μπουν κλέφτες στο σπίτι σου και τους πιάσουν θα ζητήσεις να αφεθούν ελεύθεροι επειδή η ανεργία έχει φτάσει στο Θεό?

Δημοσ.
Αν μπουν κλέφτες στο σπίτι σου και τους πιάσουν θα ζητήσεις να αφεθούν ελεύθεροι επειδή η ανεργία έχει φτάσει στο Θεό?

Όχι μόνο δε θα τους αφήσω, θα τους στείλω αδιάβαστους.

Ναι η υπογραφή μου είναι ακριβοδίκαιη όπως είπες ειρωνικά κι εγώ σου λέω κυνικά πως εγώ και οικογενειά μου έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε κοπρίτες. Α και κάτι άλλο,όπως και η υπογραφή μου ΔΕ μιλάει ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ Δ.Υ,έτσι δεν είναι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέφτες, καθώς δεν έχουν όλοι καφετέριες και νυχτερινά κέντρα που δε κόβουν αποδείξεις κ σερβίρουν το ποτό 800 ευρώ. 'Οσο αφορά το θέμα κράτος + φόρους πλέον το θέμα έχει καταντήσει γελοίο. Δε μπορεί ο μεγαλύτερος κλέφτης και νταβατζής που αυτή τη στιγμή είναι το κράτος θα θέλει ο πολίτης να συμπεριφέρεται σαν γερμανός από τη στιγμή που το ίδιο παρέχει διευκολύνσεις μόνο για τα τσιράκια του. Τα παιδιά μιμούνται τους γονείς. Όπου γονείς βάλε κράτος και όπου παιδιά τους πολίτες. Κλέφτες γονείς; Κλεφτρόνια παιδιά. Κάπως έτσι. Εγώ βαρεθεί να κατασπαταλούν τα ευρώ των φόρων για κακοδιαχειρήσεις. Δε θέλω να πληρώνεται ο άλλος 1000+ ευρώ για να μου κουνάει το στυλό στο δημαρχείο! ΓΚΕΓΚΕ?

Δημοσ.

μιλωντας με καποιους γνωστους μου ειπαν οτι με ελαχιστο σχετικα χρονο μπορω να μαθω να φτιαχνω σελιδες

στο ιντερνετ και να αναλαμβανω να φτιαχνω για αλλους με πχ κοστος 4 σελιδες 500€ !! αναλογα βεβαια και την

ποιοτητα και το site που φτιαχνω..εχετε ακουσει κατι σχετικο ?

αυτο πρακτικα στην αρχη δεν θα με υποχρεωσει να ανοιξω εταιρια σωστα ?

και αν οντως το αποφασισω να παω προς τα εκει , τι πρεπει να ξερω προκειμενου να φτιαξω ενα σχετικα

επαγγελματικο site ?

πειτε μου περιλειπτικα οχι λεπτομερειες για να μην γινει ξεχωριστο θεμα αλλα απλα μια ιδεα..

---------- Προσθήκη στις 21:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:03 ----------

Όχι μόνο δε θα τους αφήσω, θα τους στείλω αδιάβαστους.

Ναι η υπογραφή μου είναι ακριβοδίκαιη όπως είπες ειρωνικά κι εγώ σου λέω κυνικά πως εγώ και οικογενειά μου έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε κοπρίτες. Α και κάτι άλλο,όπως και η υπογραφή μου ΔΕ μιλάει ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ Δ.Υ,έτσι δεν είναι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέφτες, καθώς δεν έχουν όλοι καφετέριες και νυχτερινά κέντρα που δε κόβουν αποδείξεις κ σερβίρουν το ποτό 800 ευρώ. 'Οσο αφορά το θέμα κράτος + φόρους πλέον το θέμα έχει καταντήσει γελοίο. Δε μπορεί ο μεγαλύτερος κλέφτης και νταβατζής που αυτή τη στιγμή είναι το κράτος θα θέλει ο πολίτης να συμπεριφέρεται σαν γερμανός από τη στιγμή που το ίδιο παρέχει διευκολύνσεις μόνο για τα τσιράκια του. Τα παιδιά μιμούνται τους γονείς. Όπου γονείς βάλε κράτος και όπου παιδιά τους πολίτες. Κλέφτες γονείς; Κλεφτρόνια παιδιά. Κάπως έτσι. Εγώ βαρεθεί να κατασπαταλούν τα ευρώ των φόρων για κακοδιαχειρήσεις. Δε θέλω να πληρώνεται ο άλλος 1000+ ευρώ για να μου κουνάει το στυλό στο δημαρχείο! ΓΚΕΓΚΕ?

συμφωνω απολυτα !

Δημοσ.
μιλωντας με καποιους γνωστους μου ειπαν οτι με ελαχιστο σχετικα χρονο μπορω να μαθω να φτιαχνω σελιδες

στο ιντερνετ και να αναλαμβανω να φτιαχνω για αλλους με πχ κοστος 4 σελιδες 500€ !!

ΚΑΡΑ-λολ!

φιλε αν δεν εχεις επαφη με το αθλημα, μη το επειχηρισεις καν!

και 500 για σελιδα στο ιντερνετ ειναι ΞΕΦΤΗΛΑ!

οι επαγγελματιες που φτιαχνουν web sites και οχι σελιδα στο word, περνουν ελαχιστο 1200 ευρω.

για να μαθεις να φτιαχνεις ομως τετοιες σελιδες θα φτυσεις αιμα που μετα θα σου λενε 500ευρω και θα γελας.

τωρα αν εσυ φτιαχνεις σελιδες στο frontpage και τις πουλας, θα πρεπει να βρεις εξαιρετικα ασχετους πελατες για να σε προτειμησουν.

btw. ποσο χρονων εισαι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...