aledjo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 δε ειμαι μικρος και δε το δυσφημιζω εγω. απλα ενημερωνω τι γινεται στο real κοσμο.
pasxos21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Στη λευκωσια ανοιξε ενας γυραδικο κ βγαζει μεροκαματο 4.000
Marria Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ενεχυροδανειστηριο.. στην δικη μου περιοχη εχουν ανοιξει ηδη 2.
kabamaru21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Στη λευκωσια ανοιξε ενας γυραδικο κ βγαζει μεροκαματο 4.000 εκει το 'σουβλάκι' εχει 5 ευρω...
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εάν ανοίξεις μαγαζί, θα σε συμβούλευα να ανοίξεις κοσμηματοπωλείο. Μόνο, φρόντισε να το κάνεις με ριφιφί και να μπεις με μεταμφίεση για να μην σε γράψουν οι κάμερες.
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 καλή φάση είναι και το ενεχυροδανειστήριο! γνωστα για ξεπλυμα και λαθρεμποριο
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 σημασία δεν έχει μόνο τι θα ανοίξεις αλλά που θα το ανοίξεις. κάποια επιχείρηση που σε κάποια περιοχή μπορεί να βαράει μύγες, σε κάποια άλλη μπορεί να συντηρεί 2-3 οικογένειες. θυμάμαι πχ σε μικρό νησί με στρατόπεδο την ύπαρξη ενός μοναδικού καταστήματος πλυντηρίου ρούχων. ε όσες φορές είχα περάσει από εκεί, το μαγαζί ήταν γεμάτο ρούχα. τι να καταλάβει αυτός από κρίση. να είναι καλά οι φαντάροι. άλλο. έξω-κοντά από σχολές ΑΕΙ ΤΕΙ βιβλιοπωλείο. δεν υπάρχει περίπτωση να πατε κάποια στιγμή και να μην έχει κόσμο. ακόμα και καντίνα έξω από κέντρα διασκέδασης. έχω πετύχει σε διάφορα μέρη με κέντρα διασκέδασης club- μπουζούκια και σε μικρή απόσταση καντίνα. δε μιλάω για καταστήματα μέσα στην πόλη, αλλά αυτά που είναι λίγο έξω. σε επαρχία ίσως έχετε δει. πολλοί καθώς φεύγουν σταματάνε να τσιμπήσουν κάτι. παραδείγματα υπάρχουν κι άλλα...
xaikman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εγώ σκεφτόμουν να ανοίξω ένα μαγαζάκι με παιχνιδια στρατηγικης-ρόλλων, επιτραπέζια, card games κτλ... Κάτι σαν την Καισσα (λέμε τώρα)... Είμαι σε νησί και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε κατα διάνια! Το θέμα είναι το κατα πόσο θα ανταποκριθεί και ο κόσμος σε κάτι τέτοιο... δεν πάω για τα τρελά λεφτά φυσικα, και αφού μου αρέσει αυτό το θέμα σκεφτόμουν να κάνω το χόμπι επάγγελμα που λένε! Τι άποψη έχετε για κάτι τέτοιο?
Merdock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν είναι κακή ιδέα ειδικά αν δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μαγαζί στο νησί αλλά εξαρτάται και από πόσο κόσμο έχει το νησί,τι ηλικίες κτλ.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Σε νησι εισαι? Good wines φιλε μου. Εδω τετοια μαγαζια δεν τα καταφερνουν καλα καλα σε μεγαλες πολεις, στο νησι θα καταφερεις? Κακα τα ψεματα το αντικειμενο δεν ειναι και οτι καλυτερο. Εσυ που ζεις στο νησι, βλεπεις να υπαρχει ζητηση για κατι τετοιο? Δηλαδη ξερεις οτι θα ανοιξεις και θα εχεις σιγουρα και στανταρ καποιους πελατες καθε μηνα? Το σκεπτικο σου "δεν παω για τρελα λεφτα" ειναι περα για περα λαθος. Σαν ελευθερος επαγγελματιας με μικρομαγαζο ετσι και αλλιως δεν πας για τρελα λεφτα, το θεμα ειναι οτι στην προκειμενη περιπτωση μαλλον πας απο την αρχη για φουντο. Υπαρχει λογος που τετοια μαγαζια περιοριζονται μονο στις μεγαλες πολεις οι οποιες εχουν και αρκετη κινηση φοιτητων.
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 γνωστός μου άνοιξε σε επαρχία μαγαζί με παιχνιδάκια τύπου κουκλάκια, playmobil, κτλπ παιχνίδια δηλαδή για μικρά παιδιά, και πήγαινε πολύ καλά μέχρι και πέρυσι (τώρα δεν ξέρω τι συμβαίνει με την κριση). είναι πιο έυκολο να πάει καλά ένα τέτοιο μαγαζί αν ειναι το μοναδικό σε μια περιοχή. οπότε είναι πώς θα σου τύχει. στον συγκεκριμένο όμως ακουγόταν οτι θα άνοιγε απο φέτος jumbo στην περιοχή και φυσικά αν γινόταν αυτό καταλαβαίνετε οτι θα το έκλεινε με την μία το μαγαζί επειδή και εγώ ψάχνομαι τελευταία για να κάνω κάτι δικό μου, γενικά έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά... και αυτό που βλέπω είναι οτι πολύς κόσμος αρχίζει και ασχολείται πολύ με χωράφια κτλπ που έχουν στην επαρχία.. τώρα τι θα καταφέρουν και αν θα καταφέρουν δεν ξέρω... πάντως πρέπει να χει ψωμί η υπόθεση! επίσης φέτος έχει πέσει πολύ η κίνηση απο έλληνες στην επαρχία, η αθήνα είναι ακόμα γεμάτη και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό.. και ποιος ξέρει πόσα χρόνια θα συνεχίσει αυτό .. οπότε τέτοια μαγαζάκια τα ξεχνάμε για καιρό...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ξεκίνησε με κανα ebay,paypal να δεις πως κινείται η αγορά και μετά εισαγωγέας
Marria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γιατι να ανοιξει καποιος μαγαζι οταν με μια σελιδα τυπου e-shop μπορεις να πουλας τα παντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις