Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στη λευκωσια ανοιξε ενας γυραδικο κ βγαζει μεροκαματο 4.000

εκει το 'σουβλάκι' εχει 5 ευρω...

Δημοσ.

Εάν ανοίξεις μαγαζί, θα σε συμβούλευα να ανοίξεις κοσμηματοπωλείο. Μόνο, φρόντισε να το κάνεις με ριφιφί και να μπεις με μεταμφίεση για να μην σε γράψουν οι κάμερες.

Δημοσ.

σημασία δεν έχει μόνο τι θα ανοίξεις αλλά που θα το ανοίξεις.

κάποια επιχείρηση που σε κάποια περιοχή μπορεί να βαράει μύγες, σε κάποια άλλη μπορεί να συντηρεί 2-3 οικογένειες.

θυμάμαι πχ σε μικρό νησί με στρατόπεδο την ύπαρξη ενός μοναδικού καταστήματος πλυντηρίου ρούχων.

ε όσες φορές είχα περάσει από εκεί, το μαγαζί ήταν γεμάτο ρούχα. τι να καταλάβει αυτός από κρίση. να είναι καλά οι φαντάροι.

άλλο. έξω-κοντά από σχολές ΑΕΙ ΤΕΙ βιβλιοπωλείο. δεν υπάρχει περίπτωση να πατε κάποια στιγμή και να μην έχει κόσμο.

ακόμα και καντίνα έξω από κέντρα διασκέδασης. έχω πετύχει σε διάφορα μέρη με κέντρα διασκέδασης club- μπουζούκια και σε μικρή απόσταση καντίνα. δε μιλάω για καταστήματα μέσα στην πόλη, αλλά αυτά που είναι λίγο έξω. σε επαρχία ίσως έχετε δει. πολλοί καθώς φεύγουν σταματάνε να τσιμπήσουν κάτι.

παραδείγματα υπάρχουν κι άλλα...

Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν να ανοίξω ένα μαγαζάκι με παιχνιδια στρατηγικης-ρόλλων, επιτραπέζια, card games κτλ... Κάτι σαν την Καισσα (λέμε τώρα)... Είμαι σε νησί και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε κατα διάνια! Το θέμα είναι το κατα πόσο θα ανταποκριθεί και ο κόσμος σε κάτι τέτοιο... δεν πάω για τα τρελά λεφτά φυσικα, και αφού μου αρέσει αυτό το θέμα σκεφτόμουν να κάνω το χόμπι επάγγελμα που λένε! Τι άποψη έχετε για κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Δεν είναι κακή ιδέα ειδικά αν δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μαγαζί στο νησί αλλά εξαρτάται και από πόσο κόσμο έχει το νησί,τι ηλικίες κτλ.

Δημοσ.

Σε νησι εισαι? Good wines φιλε μου. Εδω τετοια μαγαζια δεν τα καταφερνουν καλα καλα σε μεγαλες πολεις, στο νησι θα καταφερεις? Κακα τα ψεματα το αντικειμενο δεν ειναι και οτι καλυτερο. Εσυ που ζεις στο νησι, βλεπεις να υπαρχει ζητηση για κατι τετοιο? Δηλαδη ξερεις οτι θα ανοιξεις και θα εχεις σιγουρα και στανταρ καποιους πελατες καθε μηνα? Το σκεπτικο σου "δεν παω για τρελα λεφτα" ειναι περα για περα λαθος. Σαν ελευθερος επαγγελματιας με μικρομαγαζο ετσι και αλλιως δεν πας για τρελα λεφτα, το θεμα ειναι οτι στην προκειμενη περιπτωση μαλλον πας απο την αρχη για φουντο. Υπαρχει λογος που τετοια μαγαζια περιοριζονται μονο στις μεγαλες πολεις οι οποιες εχουν και αρκετη κινηση φοιτητων.

Δημοσ.

γνωστός μου άνοιξε σε επαρχία μαγαζί με παιχνιδάκια τύπου κουκλάκια, playmobil, κτλπ παιχνίδια δηλαδή για μικρά παιδιά, και πήγαινε πολύ καλά μέχρι και πέρυσι (τώρα δεν ξέρω τι συμβαίνει με την κριση). είναι πιο έυκολο να πάει καλά ένα τέτοιο μαγαζί αν ειναι το μοναδικό σε μια περιοχή. οπότε είναι πώς θα σου τύχει. στον συγκεκριμένο όμως ακουγόταν οτι θα άνοιγε απο φέτος jumbo στην περιοχή και φυσικά αν γινόταν αυτό καταλαβαίνετε οτι θα το έκλεινε με την μία το μαγαζί :P

επειδή και εγώ ψάχνομαι τελευταία για να κάνω κάτι δικό μου, γενικά έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά... και αυτό που βλέπω είναι οτι πολύς κόσμος αρχίζει και ασχολείται πολύ με χωράφια κτλπ που έχουν στην επαρχία.. τώρα τι θα καταφέρουν και αν θα καταφέρουν δεν ξέρω... πάντως πρέπει να χει ψωμί η υπόθεση! επίσης φέτος έχει πέσει πολύ η κίνηση απο έλληνες στην επαρχία, η αθήνα είναι ακόμα γεμάτη και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό.. και ποιος ξέρει πόσα χρόνια θα συνεχίσει αυτό .. οπότε τέτοια μαγαζάκια τα ξεχνάμε για καιρό... :-(

Δημοσ.

Γιατι να ανοιξει καποιος μαγαζι οταν με μια σελιδα τυπου e-shop μπορεις να πουλας τα παντα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...