Προς το περιεχόμενο

Monitor-tv ή τηλεόραση?

silent_scream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα θέμα που με απασχολεί.

Θέλω να αγοράσω μία οθόνη για υπολογιστή που να την χρησιμοποιώ και σαν τηλεόραση στο σαλόνι.

Με συμφέρει να αγοράσω monitor-Tv δλδ κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169408 ή http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-LCD-TV-MONITOR-27-SM-P2770HD-SM-P2770HD.htm

ή να αγοράσω μία τηλεόραση 32" και να την συνδέω με τον υπολογιστή μέσω HDMI?

Ποια θα έχει ποιοτικότερο αποτέλεσμα οπτικά?

Την θέλω και για τις δύο χρήσεις και για ταινίες, παιχνίδια κτλ, άλλα και για γραφιστικά προγράμματα στον υπολογιστή.

Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ή οποιος έχει εμπειρία πάνω στο θέμα ας μου δώσει τα φώτα του, ευχαριστώ!

Δημοσ.

προσοχη με τις lg.

πηγα και πηρα τηλεοραση με βασικη προυποθεση να συνδεω τον υπολογηστη και την εφαγα.

κατ αρχην μιλαμε για καλωδιο vga και οχι hdmi ,

σε samsung φιλου επαιζε και με τα 2 καλωδια αλλα με το vga ειχε πολυ καλυτερη ποιοτητα.

και η οθονη αναγνωριζοταν κανονικα ως 1920χ1080.

με την lg lf2510 μου αν στειλω σημα 1920χ1080 μου κοβει το 1/3 της οθονης και τα δειχνει παραμορφωμενα.

με λιγα λογια το ιδανικο ειναι να παρεις το λαπτοπ σου και ενα καλωδιο και να πας στο καταστημα κα να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, για την απάντηση,

καταρχάς δεν έχω λαπτοπ, και δεύτερον, ρωτάω ποια θα ήταν ποιοτικότερη λύση οπτικά και για τις 2 χρήσεις!

Επίσης δεν ήξερα ότι υπάρχουν τηλεοράσεις με vga βύσμα.

Δεν υποτίθεται ότι με σύνδεση HDMI βγάζουν καλύτερη εικόνα οι οθόνες?

σκοπεύω να δώσω μέχρι 450 ευρώ!

Δημοσ.

Ποια θα έχει ποιοτικότερο αποτέλεσμα οπτικά?

Την θέλω και για τις δύο χρήσεις και για ταινίες, παιχνίδια κτλ, άλλα και για γραφιστικά προγράμματα στον υπολογιστή.

Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ή οποιος έχει εμπειρία πάνω στο θέμα ας μου δώσει τα φώτα του, ευχαριστώ!

Νομίζω ότι η ευκρίνεια θα είναι πολύ καλύτερη με το monitor-tv. Σημαντικά σημεία:

1.Σχετικά με το HDMI. Είχα τη 22αρα LG (monitor/tv) με HDMI αλλά δεν υποστηρίζετε σύνδεση με pc μέσω hdmi. To HDMI το έχει για σύνδεση εξωτερικών συσκευών.

2.Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για γραφιστικά πάντως. Για τα υπόλοιπα σε καλύπτει.

Δημοσ.
Ευχαριστώ, για την απάντηση,

Δεν υποτίθεται ότι με σύνδεση HDMI βγάζουν καλύτερη εικόνα οι οθόνες?

σκοπεύω να δώσω μέχρι 450 ευρώ!

επειδη το δοκιμασα οχι!!

το HDMI ειναι καλυτερο σε σχεση με το σκαρτ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...