yayawoot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γειά σας παίδες.. Ψάχνομαι σήμερα για να πάω προς κέντρο σε κανένα μπαράκι αλλά δεν έχω και πολλές εναλλακτικές μιας και δεν τα ξέρω..Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό; Ιδιαίτερη προτίμηση σε μουσική δεν έχω αλλά κάτι σε jazz , funky θα το άκουγα άνετα Αν είναι εύκολο να είναι προσβάσιμο μόνο με τα ΜΜΜ
fireflies Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Toy στην πλατεία Καρύτση, πίσω από τη Σταδίου. Εκεί γύρω έχει κι άλλα πολλά παρόμοια.
Garnele Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ναι, και συγκεκριμένα πίσω από την παλιά Βουλή, στην Κολοκοτρώνη, θα βρεις πληθώρα επιλογών και στο μουσικό ύφος που ψάχνεις.
hispanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Jazz in Jazz, αλλά συνήθως δεν πέφτει καρφίτσα. Στον "Ενοικο", Καλλιδρομίου 70 στα Εξάρχεια, παίζει Jazz, όχι funky και είναι πολύ πολύ χαλαρά.
Erwdios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Bacaro, toy που αναφέρθηκε, huge επίσης στη Λέκκα και Τ στο Μοναστηράκι.
yayawoot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Τέλεια..θα απισκευτώ σίγουρα κάποιο από αυτά σήμερα και θα επιστρέψω με εντυπώσεις... Thank youu
Bspus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Bacaro, toy που αναφέρθηκε, huge επίσης στη Λέκκα και Τ στο Μοναστηράκι. +1 για το bacaro. Εχει και live μπαντες.
insomniaK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 -2 για τον bacaro διότι αν κάθεσαι μέσα, η μουσική είναι εξωφρενικά δυνατή, τα γκρουπς που παίζουν είναι έτσι κι έτσι, είναι μακρυά απο το mood της περιοχής και τέλος όχι άλλα διπλωμένα μανίκια μεσήλικων γιάπηδων που πάνε να το παίξουν ροκ σε 20κάτι γκομενάκια μεταξύ 21.00-23.00.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 +1 για το Bacaro τωρα. Γιατι μεχρι προπερσι (και λιγο τον προηγουμενο χρονο) ηταν λιγο καπως. Ειδικοτερα ενα μεσημερι Σαββατου ειχα παθει πολιτισμικο σοκ
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 το six dogs στο μοναστηρακι, κοντα στο μετρο. Δεν ξερω αν σημερα εχει τζαζ, μπορει
Erwdios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 -2 για τον bacaro διότι αν κάθεσαι μέσα, η μουσική είναι εξωφρενικά δυνατή, τα γκρουπς που παίζουν είναι έτσι κι έτσι, είναι μακρυά απο το mood της περιοχής και τέλος όχι άλλα διπλωμένα μανίκια μεσήλικων γιάπηδων που πάνε να το παίξουν ροκ σε 20κάτι γκομενάκια μεταξύ 21.00-23.00. Sorry φίλε, αλλά σε άλλο μαγαζί έχουμε πάει. Η μουσική μια χαρά ήταν στα δικά μου αυτιά και καθόμουν μέσα, ωραίο κόσμο είχε, normal τιμές στο ποτό και πήγα Παρασκευή που παίζουν αυτοί: http://bacaro.gr/live/item/535-black-jack-feat-eva-kesserling-/-athens-lindy-hop Τώρα ποιος πάει να το παίξει τι σε 20χρονά γκομενάκια, klein meine. Εμένα με ενδιαφέρει ο χώρος, ο κόσμος, η μουσική και πλέον και οι τιμές.
insomniaK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εμένα δε μου άρεσε, απο εκεί και περα κολοκυθόπιτα. όσο για τις τιμές, δεν μπορώ να σκεφτώ ακριβότερο μαγαζί στην περιοχή.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 όσο για τις τιμές, δεν μπορώ να σκεφτώ ακριβότερο μαγαζί στην περιοχή. Sοοο true.
Erwdios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 εμένα δε μου άρεσε, απο εκεί και περα κολοκυθόπιτα. όσο για τις τιμές, δεν μπορώ να σκεφτώ ακριβότερο μαγαζί στην περιοχή. Εγώ την περιοχή δεν την ξέρω, αλλά αν τη συνδέεις με την Καρύτση ας πούμε, πάλι φθηνό είναι. Για ένα ποτήρι κρασί πόρτο πλήρωσα 5€ όσο πλήρωσα και προχθες για μία μπύρα στο Toy στην Καρύτση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.