Προς το περιεχόμενο

Χωμένα μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδες..

Ψάχνομαι σήμερα για να πάω προς κέντρο σε κανένα μπαράκι αλλά δεν έχω και πολλές εναλλακτικές μιας και δεν τα ξέρω..Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό;

Ιδιαίτερη προτίμηση σε μουσική δεν έχω αλλά κάτι σε jazz , funky θα το άκουγα άνετα :-D

Αν είναι εύκολο να είναι προσβάσιμο μόνο με τα ΜΜΜ :-)

Δημοσ.

Ναι, και συγκεκριμένα πίσω από την παλιά Βουλή, στην Κολοκοτρώνη, θα βρεις πληθώρα επιλογών και στο μουσικό ύφος που ψάχνεις.

Δημοσ.
Bacaro, toy που αναφέρθηκε, huge επίσης στη Λέκκα και Τ στο Μοναστηράκι. ;)

+1 για το bacaro. Εχει και live μπαντες.

Δημοσ.

-2 για τον bacaro

διότι αν κάθεσαι μέσα, η μουσική είναι εξωφρενικά δυνατή, τα γκρουπς που παίζουν είναι έτσι κι έτσι, είναι μακρυά απο το mood της περιοχής και τέλος όχι άλλα διπλωμένα μανίκια μεσήλικων γιάπηδων που πάνε να το παίξουν ροκ σε 20κάτι γκομενάκια μεταξύ 21.00-23.00.

• Moderators
Δημοσ.

+1 για το Bacaro τωρα. Γιατι μεχρι προπερσι (και λιγο τον προηγουμενο χρονο) ηταν λιγο καπως. Ειδικοτερα ενα μεσημερι Σαββατου ειχα παθει πολιτισμικο σοκ :lol:

Δημοσ.
-2 για τον bacaro

διότι αν κάθεσαι μέσα, η μουσική είναι εξωφρενικά δυνατή, τα γκρουπς που παίζουν είναι έτσι κι έτσι, είναι μακρυά απο το mood της περιοχής και τέλος όχι άλλα διπλωμένα μανίκια μεσήλικων γιάπηδων που πάνε να το παίξουν ροκ σε 20κάτι γκομενάκια μεταξύ 21.00-23.00.

Sorry φίλε, αλλά σε άλλο μαγαζί έχουμε πάει.

Η μουσική μια χαρά ήταν στα δικά μου αυτιά και καθόμουν μέσα, ωραίο κόσμο είχε, normal τιμές στο ποτό και πήγα Παρασκευή που παίζουν αυτοί: http://bacaro.gr/live/item/535-black-jack-feat-eva-kesserling-/-athens-lindy-hop

Τώρα ποιος πάει να το παίξει τι σε 20χρονά γκομενάκια, klein meine. Εμένα με ενδιαφέρει ο χώρος, ο κόσμος, η μουσική και πλέον και οι τιμές. ;)

Δημοσ.

εμένα δε μου άρεσε, απο εκεί και περα κολοκυθόπιτα.

όσο για τις τιμές, δεν μπορώ να σκεφτώ ακριβότερο μαγαζί στην περιοχή.

Δημοσ.
εμένα δε μου άρεσε, απο εκεί και περα κολοκυθόπιτα.

όσο για τις τιμές, δεν μπορώ να σκεφτώ ακριβότερο μαγαζί στην περιοχή.

Εγώ την περιοχή δεν την ξέρω, αλλά αν τη συνδέεις με την Καρύτση ας πούμε, πάλι φθηνό είναι.

Για ένα ποτήρι κρασί πόρτο πλήρωσα 5€ όσο πλήρωσα και προχθες για μία μπύρα στο Toy στην Καρύτση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...