posesfores Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οταν μπαίνω στο youtube,ορισμένες φορές,ακούγονται από τα ηχεία μου φωνές με τον χαρακτηριστικό ήχο του ασυρμάτου.Σαν να μιλάνε κάποιοι σε ασυρμάτους και περνά μέσα από τα ηχεία μου οι φωνές τους.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει στο p.c. μου;
Krokodilos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Οταν μπαίνω στο youtube,ορισμένες φορές,ακούγονται από τα ηχεία μου φωνές με τον χαρακτηριστικό ήχο του ασυρμάτου.Σαν να μιλάνε κάποιοι σε ασυρμάτους και περνά μέσα από τα ηχεία μου οι φωνές τους.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει στο p.c. μου; Σου λεω στο ΠΜ (αν ξερεις Αγγλικα-αν δεν ξερεις πες μου να μεταφρασω).
skipperas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Και μένα ακούγεται κάτι τέτοιο.. Βασικά ο θορυβος άρχισε όταν πήρα ένα ρούτερ κ έβαλα κοντά!μπορεί αυτό να φταίει,να κάνει τίποτα παρεμβολές!
Sylvia88 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ναι είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα.Ακουγα κάτι φωνές στα αγγλικά να λένε κάτι μ#$%^&*... τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ιός ,το έψαξα με το MalwareBytes και μου το καθάρισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.