nikolaos13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα σας!!! εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και μαλλον δεν θα καταφερω να το περιγραψω σωστα...λοιπον ενω ολα λειτουργουσαν τελεια , εχω υπολογιστη με w7 , ξαφνικα ο firefox δεν λειτουργει , ναι μεν τρεχει αλλα το παραθυρο δεν εμφανιζεται στην επιφανεια εργασιας , δεν μπορω να μπω στο internet ουτε με chrome ουτε με explorer παρολα αυτα ο υπολογιστης κανει κανονικα τα update του το ιδιο και το antivirus ( εχω προσβαση τοσο σε ασυμαρτη οσο και ενσυρματη συνδεση)... περα απο ολα αυτα ο firefox δεν απεγκαθισταται με τιποτα!!!!!!εκανα ελεγχο με antivirus (avast) και με windows defender και δεν βρηκα τιποτα!!! τι κανω?οι γνωσεις μου δεν με βοηθουν ιδιαιτερα αν και κατι ξερω... οποιος μπορει ας βοηθησει αφου εχω να κανω και εργασια για την σχολη .. σας ευχαριστω πολυ!!!! υ.γ. αν το θεμα δεν επρεπε να το ανοιξω εδω ας μεταφερθει και ας μην διαγραφει ...
cosmos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα το firewall μήπως το μπλοκάρει. Αν το πρόβλημα είναι μόνο στον firefox μπες σε safe mode firefox (απ την έναρξη). Γενικά με άλλα προγράμματα πχ msn, skype μπαίνει στο internet? Αν δεν μπορείς να ανοίξεις τον firefox και σου λέει ότι ήδη εκτελείται πήγαινε στο task manager και κάνε kill στο firefox.exe edit: Τώρα πρόσεξα ότι δεν μπορείς να μπεις ούτε με άλλον browser.Μήπως τελευταία έβαλες-έβγαλες κάποιο πρόγραμμα??
nikolaos13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εχω δοκιμασει να με το firewall απενεργοποιημενο , προσπαθησα να μπω με τον firefox σε ασφαλη λειτουργία αλλα τιποτα παρολα αυτα στο msn μπαινει μια χαρα...τερματισα τον firefox απο την διαχειριση εργασιων , μιας και δεν γινοταν αλλιως ...τα εχω δοκιμασει αυτα ... θα μας τρελανει ρε γ#$&%ο μου????????
cosmos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Τρέξε κάποιο antimalware. Απενεργοποίησε όλα τα add-ons που μπορεί να έχεις βάλει στον ff. Ποιά έκδοση ff έχεις? ---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- Αν βιάζεσαι πολύ δοκίμασε να κάνεις επαναφορά (system restore) στα windows.... μπας και....
nikolaos13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 το κακο ειναι οτι δεν εχω προσβαση στον ff(3.6.10 (el) ) . ---------- Προσθήκη στις 14:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:56 ---------- δεν εχω restore points ... το εχω κοιταξει ...
cosmos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Κάνε μια επαναφορά τότε. (απάντησες!!) Μπες με safe mode στο πι σι απεγκατέστησε τον ff. Τρέξε και κάποιο antimalware.
nikolaos13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αυτο λεω να κανω και εγω...safe mode και απεγκατασταση του , αν και δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να μπω με τους αλλους περιηγητές που εχω ... αυτο ειναι που με ανησυχει πιο πολυ.. εχεις να προτεινεις καποιο antimalware????
cosmos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 -Malwarebytes Anti-Malware. -Spybot search & destroy -ad-aware Διάλξε κάποιο απ αυτά
nikolaos13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 σ'ευχαριστω πολυ...θα το κοιταξω και ελπιζω να λυθει το θεμα χωρις φορματ ... αλλιως ...
cosmos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 όχι φιλαράκι και format για τέτοιο λόγο!Θα φτιάξει ,κάτι έχεις κολλήσει!
livetech Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Δες αυτό και δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει. Βασικά βάζεις και βγάζεις τον Firefox από τα allowed programs. http://support.mozilla.com/en-US/kb/cannot+connect+after+upgrading+Firefox
nikolaos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το προβλημα δεν ειναι μονο στον ff αλλα και με chrome και με explorer...με το sidebar δεν εχω προβλημα , ανακτα ολες τις πληροφοριες , καιρος και τετοια , απο το διαδίκτυο ... με τους browsers δεν καταλαβαινω τι γινεται ... ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα επιδιωρθωσης των w7 ???
cosmos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ω ρε φίλε πακέτο τελικά? Επιδιόρθωση ναι λογικά γίνεται απ το cd αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σου χρειαστεί. Δεν κάνεις και ένα microsoft update (αν σου ανοίξει ο i.e). Εκτός απ τον ff o chrome πχ γίνεται unistall? Antivirus έτρεξες έτσι? Α, το malwarebytes (αν διάλεξες αυτό) δεν βρήκε τίποτα?(Κανονικά κατεβάζεις την free ekdοση κάνεις update ,βγαίνεις απ το internet και μετά σκανάρεις). Τί άλλο?Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.Υπάρχει κ ένα προγραμματάκι (που τώρα δεν το θυμάμαι με την καμία) που σου κάνει fix την registry αν το θυμηθώ θα ποστάρω. Κανά πρόγραμμα ή κάποιο toolbar που να έβαλες τελευταία και να κάνει αυτό την ζημιά??
nikolaos13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 τα εκανα ολα οσα ειπαμε...και οχι δεν εχω εγκαταστήσει κατι!!!!θα εκανα το ριμαδοφορματ αλλα δεν εχω που να βαλω τα αρχεια μου ... επιδιόρθωση πως κανουμε ???δεν την εχει καπου αυτη την επιλογη ...
cosmos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Για ρίξε μια ματιά και σ' αυτό. επιδιόρθωση δεν ξέρω για τα 7 αλλά αν λογικά γίνεται όπως και στα άλλα win boot απ το DVD σαν να πηγαίνεις για formatκαι επιλέγεις το "repair".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.