samniotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Βρήκα αυτό (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω λίνκ - τιμή το βρήκα κάτω απο 30€ που συνδέει αυτά και έχει και αυτό ώστε να μήν μένει το πισί ανοιχτό συνέχεια! Επίσης απ'ότι λέει αναγνωρίζει NTFS και λειτουργεί και ως media streamer στο δίκτυο και είναι και σε καλή τιμή - αξίζει όσο ένα κανονικό nas? Έχω ένα σκληρό μόνο για κατέβασμα και δεν θέλω να έχω το πισί συνέχεια ανοικτό - να το πάρω, τί λέτε?
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 από ebay ε; καπου 20-25 λίρες αν θυμαμαι καλα... δειχνει να αξίζει φιλε... και εγω το εψαχνα κάποτε για κατι τετοιο αλλα τελικα το παρατησα το εγχειρημα...
i love rock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 και εγώ είμαι στην φάση να πάρω αυτές τις μέρες αλλά δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά ...Να μου πεις γενικά τα nas είναι ακριβά αλλά σκέψου ότι τα έχεις μια ζωή αν και η τεχνολογία έτσι όπως πάει τα sata θα θεωρούνται παλαιά σε λίγο ...
samniotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 απλά η σκέψη είναι ότι το συγκεκριμένο δέχεται και hub οπότε δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο όριο στην χωρητικότητα - μπορείς να βάλεις για αρχή 1Τ εξωτερικό, μετά να κουμπώσεις δίπλα άλλον ένα 2Τ και συνεχίζεις χωρίς να δεσμεύεσαι κάπου - και όσο νάναι τα 27-28€ που κοστίζει + τα 15-20€ που κάνει μία εξωτερική θήκη δεν συγκρίνονται σε κόστος με ένα NAS
i love rock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 To Θέμα είναι πόσο καλή διαχείριση δεδομένων μπορεί να κάνει η συσκευή και κατά πόσο μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά το web interface από το μηχανάκι.
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 πάντως εαν το πάρεις θα χαρω να ακούσω αποτελέσματα. Α, το ενδεχόμενο ενός fritzbox που θα έκανε κάτι παρόμοιο το σκέφτηκες...;
SV1EOD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ποιό fritzbox κάνει κάτι παρόμοιο? Εννοώ να μπορεί να πάρει και 2ο δίσκο και ταυτόχρονα να κάνει και τον εκτυπωτή share και torrent download. Και σίγουρα θα κοστίζει ακριβά άρα δεν θα είναι συγκρίσιμο. Σε ότι αφορά το μηχάνημα για το οποίο ρώτησες η γνώμη μου-γενικά και όχι μόνο για το συγκεκριμένο-είναι ότι πρέπει να έχει ιστοσελίδα κατασκευαστή με δυνατότητα firmware upgrade. Αν δεν έχει θα σου πρότεινα να το αποφύγεις.
i love rock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν πας σε κάτι τέτοιο να τα έχει όλα, να έχει firmware updates και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!!! http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11384
samniotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 το θεωρώ ασύμφορο απο την στιγμή που δεν χρειάζομαι router - όπως επίσης και το nas επειδή δίνεις πάνω απο 100€ για 1 εσωτερικό σκληρό + άλλο ένα που σου δίνει μέσω usb (αν σου δίνει) ενώ με το παραπάνω μηχανάκι, αν κάνει όσα υπόσχεται έχεις 2 θύρες usb στίς οποίες μπορείς να συνδέσεις και hub ώστε να παίρνει παραπάνω σκληρούς άρα σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της αναβάθμισης - μόνη ανησυχία αν πραγματικά κάνει απροβλημάτιστα όσα υπόσχεται! Το lacie φαίνεται ωραίο άλλα πάμε πάλι σε λύσεις με ενσωματωμένο σκληρό και ανάλογη τιμή - που 30 που 150€ εδώ λέμε μπάς και γίνουμε μάγκες με 28€ - μάλλον θα το παραγγείλω και βλέπουμε, ούτως ή άλλως λίγα είναι τα λεφτά - όχι ότι μας περισεύουν να τα πετάμε άλλα ελπίζω ότι αν κάνει τα μισά απ'ότι λέει θα είναι αρκετά χρήσιμο.
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μόνη ανησυχία αν πραγματικά κάνει απροβλημάτιστα όσα υπόσχεται! αυτη ηταν και μενα η ανυσηχια μου και δεν το πήρα. όσο για το fritzbox δεν ξερω ακριβές μοντέλο, αυτό που ξέρω ειναι ότι έχουν linux, usb και κάνουν παπαδες οποτε θεωρητικα θα μπορούσε να συνδεθεί και με hub και να κάνει αυτό που ζητάει ο φιλος μας και ταυτόχρονα να εχει ενα απο τα κορυφαία modem της αγορας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.