DimitrisGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά. Τη βοήθεια σας. Σε ένα .msi αρχείο προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να πατάω αυτόματα την επιλογή "Next" σε ένα .bat ή να θέσω το κλασικό "I accept licence agrrement" και να προχωρήσει στην εγκατάσταση. καμία ιδέα για την εντολή στο notepad? Ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αν καταλαβα καλα θες κατι σαν αυτο Με >setup.msi /qb κανει εγκατασταση βγαζοντας μια απλη μπαρα προοδου και με >setup.msi /qn κανει εγκατασταση χωρις να βγαλει τιποτα.
DimitrisGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 msiexec /i \\user\Mpahalo\Installations\Bulphone.msi αυτη είναι η γραμμή για το συγκεκριμένο application. Απο κει και πέρα σου βγάζει το κλασικο μενου με το next, Ι accept κλπ. Θέλω να δω αν υπάρχει τρόπος "αυτοματης επιλογής του "next", του I accept και εν τέλη του finish ---------- Προσθήκη στις 11:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:32 ---------- όταν βέβαια δεν σε αφήνει να κανεις run ο Πολυαγαπημένος Sysadmin ειναι λογικο να έχεις και θέμα στην εγκατάσταση! Ολα καλα jim_p, ευχαριστώ πολύ! ps. Option Required Parameters δεν μου το εβγαλε παρά του ότι έκανα ενα /y για να μου το εμφανισει.... Περιεργο. Anyhow, και πάλι ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.