Προς το περιεχόμενο

Βοήθειa βρήκα πληγωμένο πουλάκι

Manos-Sx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδε ο κτηνίατρος και το είπε αυτό ή έβγαλε τηλεγνωμάτευση;

Μου κάνει φοβερή εντύπωση αυτό που λες, τη συζήτηση την είχα κάνει τελευταία φορά καλοκαίρι με κτηνίατρο και μου έλεγε ότι ταΐζοντάς το την κατάλληλη τροφή μέχρι να δυναμώσει και να πετάξει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σου είπε που θα το στείλουν;

Δημοσ.

Χμμ, γιατί δεν γίνεται να σου πουνε και να συνεννοηθείς απευθείας με το κέντρο πως πρέπει να το στείλεις εσύ? Κράτα τα ονόματα τους, ζήτα να σου πουν που και πότε θα το παραδόσουν, πάρε πρώτα τηλέφωνο στο κέντρο να επιβεβαιώσεις ότι έχουν ενημερωθεί για την παράδοση. Αν είναι όλα οκ, ΤΟΤΕ το δίνεις.

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο, δεν ξέρω, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το παίξω ειδήμονας και ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΣ, αλλά αυτό το αόριστο "θα έρθουν κάποιοι να το πάρουν και να το πάνε κάπου στην Αθήνα που τα προσέχουν" σε συνδυασμό με αυτό που μου είπαν εμένα όταν βρήκαν τον Πούλο (το γεράκι ντε) δε μου φαίνεται αξιόπιστο.

Δημοσ.

Τα σκεφτηκα αυτα που ειπατε και θα τα κανονιζα ολα με ονοματα τηλεφωνα κλπ...

Σηκωθηκα σήμερα το πρωί και το Γεράκι με το ζόρι στεκόταν ορθιο...

Εφυγα οπως ημουνα για το κτηνιατρο και στη μέση της διαδρομης δυστηχως ξεψύχησε και γυρισα σπίτι και το εθαψα.

Χωρις να είμαι ειδικος πιστευω πως το Γερακι πέτουσε κανονικά αλλά είχε κάποια αρρωστια... το μυαλο μου πάει σε χυτα μεσα στα σκουπιδια... αν εχετε παει ποτε θα δειτε οτι ειναι γεματο πουλια μεγαλα μικρα.

Δημοσ.
Τα σκεφτηκα αυτα που ειπατε και θα τα κανονιζα ολα με ονοματα τηλεφωνα κλπ...

Σηκωθηκα σήμερα το πρωί και το Γεράκι με το ζόρι στεκόταν ορθιο...

Εφυγα οπως ημουνα για το κτηνιατρο και στη μέση της διαδρομης δυστηχως ξεψύχησε και γυρισα σπίτι και το εθαψα.

Χωρις να είμαι ειδικος πιστευω πως το Γερακι πέτουσε κανονικά αλλά είχε κάποια αρρωστια... το μυαλο μου πάει σε χυτα μεσα στα σκουπιδια... αν εχετε παει ποτε θα δειτε οτι ειναι γεματο πουλια μεγαλα μικρα.

:fear: Κρίμα το γεράκι. Ε μάλλον άρρωστο ήταν για να πέθανε έτσι ξαφνικα. RIP

Δημοσ.

Κρίμα, λυπήθηκα. Μη σε κάνω να νιώσεις άσχημα αλλά έπρεπε να το είχες πάει κατευθείαν. Τα γεράκια είναι πανέμορφα πουλιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...