Προς το περιεχόμενο

απομόνωση φωτογραφιών από αρχείο powerpoint

amaliaxi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ελπίζω να είμαι σε σωστό φόρουμ για την ερώτηση που θα κάνω. Μου έστειλαν χθες μία σειρά απο πολύ ωραίες φωτογραφίες που εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.

Τώρα θέλω μερικες απο αυτές να τις απομονώσω και να τις έχω σαν φωτογραφίες στο κομπιούτερ μου. Γίνεται αυτό? και αν ναι, μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε όσο πιό απλά γίνεται , πώς?

ευχαριστώ ,

amaliaxi

Δημοσ.

τί αρχείο είναι ;

Επίσης για να μήν ασχολείσε με decompiler εάν είναι flash η exe μπορείς απλά να τις βλέπεις σε full screen και να πατήσεις ctl + print screen ,και μετά να κάνεις paste σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Δημοσ.

Άνοιξε το Powerpoint, κάνε Άνοιγμα το αρχείο που σου έχουν στείλει και θα δεις τις διαφάνειες. Κάνε μετά copy τις φωτογραφίες και επικόλλησέ τις σε ένα Paint των Windows. Μετά κάνε τις Save και είσαι ΟΚ!

Δημοσ.

Βασικές προϋποθέσεις είναι 2

1) να έχεις εγκατεστημένο το powerpoint στον υπολογιστή σου

2) να έχεις επιλέξει το να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων

για το 1 δε μπορώ να σε βοηθήσω, θεωρώ ότι το έχεις ;)

για το 2 αν για παράδειγμα το αρχείο λέγεται ΑΘΗΝΑΙ και εσύ το βλέπεις σαν ΑΘΗΝΑΙ.pps τότε δε χρειάζεται να κάνεις καμία επιπλέον κίνηση

αν το βλέπεις ως ΑΘΗΝΑΙ σκέτο τότε άνοιξε έναν οποιοδήποτε φάκελο και ακολούθησε τα 2 απλά βηματάκια που φαίνονται στις εικόνες:

260uaft.jpg

166epzl.jpg

μόλις τα ολοκληρώσεις θα βλέπεις το αρχείο σαν

ΑΘΗΝΑΙ.pps.

Κάνε δεξί κλίκ επάνω του και μετονόμασε το σε ΑΘΗΝΑΙ.ppt

Αυτομάτως αλλάζει και το εικονίδιο του αρχείου και πλέον είναι editable.

2wejc0g.jpg

Ανοίγοντας το με διπλό κλικ θα ανοίξει το powerpoint και θα βλέπεις μια μια τις διαφάνειες και τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται σε αυτές.

257doae.jpg

Όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω μπορείς να κάνεις copy την κάθε μια και paste σε κάποιο πρόγραμμα όπως το paint και μετά save as photo1.jpg

2mcap09.jpg

n3qiqb.jpg

Αλλά αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία ιδιαίτερα αν μιλάμε για πολλές φωτογραφίες… το πιο απλό και γρήγορο είναι το ακόλουθο....

Αποθήκευση αρχείου ώς *.html

9rufd4.jpg

34sntqq.jpg

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα σου δημιουργήσει ένα html αρχείο και ένα φάκελο

qn2nnn.jpg

ανοίγοντας το νέο φάκελο θα βρεις μέσα όλες τις εικόνες που περιλαμβάνουν οι διαφάνειες του powerpoint πατώντας και το τη στήλη type έχεις σορταρισμένες όλες τις φωτό μαζί για να τις κάνεις ότι θέλεις ;)

n3vnet.jpg

Δημοσ.

Το πολύ καλό post του Chrisad δέχεται μια ελαφρά διόρθωση. Αν θέλεις να σώσεις μια-δυο εικόνες ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις αντιγραφή σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Ανοίγεις την παρουσίαση, κάνεις δεξί στην επιθυμητή εικόνα και επιλέγεις "Αποθήκευση ως εικόνας"

2mcap09.jpg

Δημοσ.
Άνοιξε το Powerpoint, κάνε Άνοιγμα το αρχείο που σου έχουν στείλει και θα δεις τις διαφάνειες. Κάνε μετά copy τις φωτογραφίες και επικόλλησέ τις σε ένα Paint των Windows. Μετά κάνε τις Save και είσαι ΟΚ!

σε ευχαριστώ για την απάντηση, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω copy, δεν έχει τέτοια επιλογή όταν πατήσω στην φωτογραφία που με ενδιαφέρει. Σε καμμία φωτογραφία δεν έχει επιλογή για αντιγραφή...

Ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο?

---------- Προσθήκη στις 13:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ----------

Βασικές προϋποθέσεις είναι 2

1) να έχεις εγκατεστημένο το powerpoint στον υπολογιστή σου

2) να έχεις επιλέξει το να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων

για το 1 δε μπορώ να σε βοηθήσω, θεωρώ ότι το έχεις ;)

για το 2 αν για παράδειγμα το αρχείο λέγεται ΑΘΗΝΑΙ και εσύ το βλέπεις σαν ΑΘΗΝΑΙ.pps τότε δε χρειάζεται να κάνεις καμία επιπλέον κίνηση

αν το βλέπεις ως ΑΘΗΝΑΙ σκέτο τότε άνοιξε έναν οποιοδήποτε φάκελο και ακολούθησε τα 2 απλά βηματάκια που φαίνονται στις εικόνες:

260uaft.jpg

166epzl.jpg

μόλις τα ολοκληρώσεις θα βλέπεις το αρχείο σαν

ΑΘΗΝΑΙ.pps.

Κάνε δεξί κλίκ επάνω του και μετονόμασε το σε ΑΘΗΝΑΙ.ppt

Αυτομάτως αλλάζει και το εικονίδιο του αρχείου και πλέον είναι editable.

2wejc0g.jpg

Ανοίγοντας το με διπλό κλικ θα ανοίξει το powerpoint και θα βλέπεις μια μια τις διαφάνειες και τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται σε αυτές.

257doae.jpg

Όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω μπορείς να κάνεις copy την κάθε μια και paste σε κάποιο πρόγραμμα όπως το paint και μετά save as photo1.jpg

2mcap09.jpg

n3qiqb.jpg

Αλλά αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία ιδιαίτερα αν μιλάμε για πολλές φωτογραφίες… το πιο απλό και γρήγορο είναι το ακόλουθο....

Αποθήκευση αρχείου ώς *.html

9rufd4.jpg

34sntqq.jpg

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα σου δημιουργήσει ένα html αρχείο και ένα φάκελο

qn2nnn.jpg

ανοίγοντας το νέο φάκελο θα βρεις μέσα όλες τις εικόνες που περιλαμβάνουν οι διαφάνειες του powerpoint πατώντας και το τη στήλη type έχεις σορταρισμένες όλες τις φωτό μαζί για να τις κάνεις ότι θέλεις ;)

n3vnet.jpg

chrisad ,

εκανα αυτά που μου γράφεις, το αρχείο μου γράφει δίπλα pps, οπότε απλώς το μετονόμασα σε ppt, όμως τώρα μου ανοίγει σαν μία και μοναδική εικόνα το εικονίδιο του αρχείου. Δεν μου προβάλει τίποτα απο το περιεχόμενο. Τι λάθος κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...