dpilio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ...ναι αλλα τελικά δεν ακολουθούν όλοι την ίδια. ή μήπως η γραμμή που πέρνουν έχει να κάνει απο το πώς πάει το συγκεκριμένο κατάστημα ή πάλι μήπως το πάνε εναλλάξ ώστε στα forum οι μισοί να το διαφημίζουν και οι μισοι να δυσφιμίζουν ώστε να υπάρχει μια ισοροπία...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Πηγα σημερα στο πλαισιο να αγορασω διαφορα αναλωσιμα που χρειαζομουν και που στο site αναφερονται ολα ως αμεσα διαθεσιμα (δεν μιαλω για τις δηθεν ευκαιριες, μιλαω για κανονικες τιμες και προιοντα διαθεσιμα). Ζηταω σειριακο καλωδιο male-to-male τρωω το 1ο ακυρο. Ζηταω καλωδιο τροφοδοσιας για το UPS female-to-male τρωω το 2ο ακυρο. Ζηταω πληκτρολογιο με φωτιζομενα πληκτρα, ενα turbo-x με 20κατι ευρω που εχουν στο site, τρωω το 3ο ακυρο (απο 35 ευρω και πανω κυριε τα πληκτρολογια με φωτιζομενα πληκτρα). Zηταω εναν 120ρη ανεμιστηρα noiseblocker, ειτε PL1, ειτε PL2, ειτε PLS (και οι 3 τυποι συμφωνα με το site ειναι αμεσα διαθεσιμοι). Τρωω το 4ο/5ο/6ο ακυρο. Ευτυχως ειχανε dvd-r και πηρα 30. Νιωθω πανευτυχης απτις αγορες μου.
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 πλαισιο=eshοπ οπως λεγανε και οι χαζες πολιτικες διαφημισεις... φτανει πια!
Luciddream Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Π.χ. εγώ από το ΠΛΑΙΣΙΟ Αργυρούπολης δεν είχα ποτέ παράπονο γι' αυτό και δεν έχω επισκεφτεί άλλο ΠΛΑΙΣΙΟ εκτός από αυτό. εσύ μπορεί να μην είχες παράπονο, άλλοι έχουν. Εγώ έχω τσακωθεί με τον διευθυντή εκει πέρα και την λύση την βρήκα στο mall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.