Προς το περιεχόμενο

απο forthnet σε hol με μειωμενο παγιο + στο κινητο. να παω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σημερα με πηραν απο την Vodafone για ενα συνδυαστικο πακετο Internet+Ομιλια+Κινητο. Απο τα 41 που ειμαι στην Forthnet μου ειπε ο μπαρμπας οτι θα παει σε 25 ευρω το μηνα με το ιδιο πακετο, 24αρα κ τα παντα απειρα απο ομιλια. 1 χρονο συμβολαιο, κ η τιμη θα ισχυει κ μετα το περας του 1 χρονου. Επισης ειμαι στο Vodafone Unlimited 30 και θα με πανε στο VF Unlimited 35 και θα μου κοψουν και 5 ευρω απο το παγιο του κινητου. Τι λετε? Μου ακουγεται interesting πολυ η προσφορα. Να το προχωρησω? Μονο που φοβαμαι την HOL μην suckαρει περισσοτερο απο την ηδη μουφα forthnet που εχω...Αλλα τα λεφτα ειναι οντως καλα. Η προσφορα ειναι μεχρι την Παρασκευη, κ αυτος θα με ξαναπαρει τηλ την Πεμπτη για να του πω σιγουρα.

Ακουω γνωμες!

Δημοσ.

Η προσφορά είναι πολύ καλή. Δεν έχω καμία πρόσφατη εμπειρία απο HOL αλλά αν είσαι ήδη χάλια με τη Forthnet το πολύ να παραμείνεις χάλια... αλλά θα έχεις συνολικά 20 € λιγότερα στο λογαριασμό. Ε, δεν είναι και λίγα...

Δημοσ.

Το αν θα βρεις προβλήματα ή όχι θέμα τύχης είναι. Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή είσαι, αλλά αν είσαι Θεσσαλονίκη, απέφυγε την HOL γιατί τελευταία διαβάζω για κάποια προβλήματα της (τα οποία βέβαια μπορεί να διορθωθούν σε λίγο καιρό).

Γενικά όμως τα συνδυαστικά προγράμματα πλέον πιστεύω πως είναι καλύτερα από τα "σκέτα" και συμφέρουν περισσότερο.

Δημοσ.

Εγώ πήγα πάντως, πριν από λίγο ολοκλήρωσα την αίτηση στο Hol double play lite. Αλλά δεν θα γλιτώσετε έτσι, θα ακούσετε όλη την ιστορία μου...

7 χρόνια πελάτης της forthnet. Τα πρώτα 5 χρόνια δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με την εταιρία, αλλά δεν έχω και τρελές απαιτήσεις, το μόνο που με νοιάζει είναι να έχω σταθερά ίντερνετ και τηλέφωνο και ας κατεβάζω και με 150mb/sec. Το τελευταίο δίχρονο όμως το κακό έχει παραπάει, κλειδώνω στο 1.6mbit. Και φυσικά σκάω 40 ευρώ μήνας μπαίνει,μήνας βγαίνει. Έλεος.

Τέλος πάντων, ήρθε η ώρα να μετακομίσω στο μόνιμο σπίτι μου. Πάω στη forthnet και τους ζητάω μεταφορά. Ε, μου λένε θα χρειαστεί ένας μήνας και 51.57 ευρώ για τέλη μεταφοράς. "Ευχαριστώ" τους λέω και φεύγω.

Στέλνω email στην εξυπηρέτηση πελατών, όπου τους λέω τα ανάλογα, 7 χρόνια πελάτης, όχι ικανοποιημένος πλην όμως πιστός, τακτικότατος στους λογαριασμούς μου κτλ. Μή μου ζητάτε τα €51, θα με χάσετε.

Την μεθεπόμενη με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι τα τέλη μεταφοράς είναι υποχρεωτικά μπλα, μπλα, μπλα. Τους ξαναλέω "θα με χάσετε", τα ίδια. Σας ευχαριστώ, γεια σας.

Ε, με χάσανε και ησύχασαν. Τώρα σε 5-6 μέρες θα έχουν το θράσσος να με ξαναπάρουν τηλέφωνο να με ρωτήσουν γιατί έφυγα και τα γνωστά, αλλά αυτή τη φορά θα είμαι αρκετά πιο σκληρός. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται, για €50 προτιμούν να χάσουν τον πελάτη, τί να πω.

Άντε να δούμε και την Hol. Πήρα τα 6mbit, με τα χάλια που είχα ως τώρα, ό,τι και να'ναι και αυτή, θα μου φανεί πύραυλος.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτή την περίοδο η Forthnet πάει χαλαρά καλύτερα από την HOL, η 2η χρειάζεται οπωσδήποτε αναβαθμίσεις...

Δημοσ.
ειμαι στο Vodafone Unlimited 30 και θα με πανε στο VF Unlimited 35 και θα μου κοψουν και 5 ευρω απο το παγιο του κινητου.

Στα συνδυαστικά προγράμματα η χρέωση από κινητό παραμένει ανά δευτερόλεπτο; Αυτό που διαβάζω είναι ότι στα προγράμματ One της Wind η χρέωση είναι ανά λεπτό, επιβεβαίωσε το πριν πας σε συνδυαστικό γιατί αν είναι αν λεπτό και στη HOL/Voda δε ξέρω αν αξίζει...

Δημοσ.

Ξεχασα να ενημερωσω. Τελικα δεν εκανα τιποτα, γιατι αυτος μου ελεγε για το HOLgr πακετο που ειναι μονο αστικες υπεραστικες κλησεις, χωρις κινητα. το full double play με κινητα πηγαινε στα 32 ευρω.. κ στο vf unlimited 35 τα "-5 ευρω παγιο" ηταν οτι παω σε ανωτερη κλαση (30->35) απλα χωρις να αυξηθει η τιμη κατα 5 ευρω δλδ μενω στα ιδια.. για 9 ευρω το μηνα καλα που δεν εφυγα.κ αυτα μου τα ειπαν απο vodafone shop. οι τηλ. πωλητες λενε τρελους παπαδες για σε ρουφηξουνε μαζι τους.

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα αυτό, που έχει μέσα και κινητά:

Χαρακτηριστικά hol double-play lite

• Απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα 6 Mbps, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση
  • Σταθερή τηλεφωνία που σας παρέχει κάθε μήνα:

• 200’ δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις

• 20’ δωρεάν προς όλα τα κινητά εντός Ελλάδας

• 20’ δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε 47 χώρες

Αυτό το πακέτο έχει €24.7, εκτός και αν εννοείς 32 ευρώ με τον ΦΠΑ μέσα.

Και αν υπολογίσεις ότι τα τρία πρώτα πάγια σ'τα κάνουν δώρο , τότε συμφέρει από οικονομικής πλευράς. Α, θέλουν και €35 ως τέλη σύνδεσης συην αρχή.

Τώρα το τί ποιότητα θα έχουμε, θα το δούμε.

Δημοσ.

Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί οι έρμοι οι πωλητές, έχουν κι αυτοί ένα χατζάρι πάνω από το κεφάλι τους και τους κυνηγάει....η ανάγκη βλέπεις :)

Πάντως έχω χάσει την μπάλα πλέον με τα πακέτα προσφορών. Ο καθένας δίνει τα πάντα και δεν μπορείς να καταλάβεις με καμία τι σε συμφέρει... σε λίγο θα θες σύμβουλο επικοινωνιών, όπως θες τώρα σύμβουλο για να κάνεις ασφάλεια ζωής!!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...