Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο - Που ειναι τα τροφοδοτικα ... ??

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια στο Πλαισιο .. ??

Ειπαν να το κλεισουν το μαγαζι ... ??

Παω δω τι υπαρχει απο τροφοδοτικα και παρατηρω πως τα 3/4 ειναι "ευκαιριες" και εκθεσιακα κομματια που δεν υπαρχουν στα καταστηματα φυσικα ...

Ειχα παρει ενα Enermax 525W στα 106 ευρω και ηταν χαλασμενο απο την πρωτη μερα αγορας και το στελνω πισω και μου το αντικαταστησαν με το Coolermaster Real Power M620..

Το οποιο φυσικα και δε δεχθηκα με τπτ και ετσι ζητησα και πηρα πιστωτικο των χρηματων που ειχα δωσει ...

Το θεμα ειναι πως δεν εχει ποικοιλια να διαλεξω ....

Με τοσα λιγα που εχει ειναι δυσκολη η επιλογη ...

Γι αυτο και περιμενω προτασεις για τροφοδοτικο για το συστημα της υπογραφης μιας και το πλαισιο βαραει φουντο ...:-D

ΥΓ.Χτες ειχαν το ENERMAX 625W στα 99 ευρω και σημερα παει κι αυτο σε εκθεσιακο κομματι ....:mad:

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφου ειναι δικο τους το φταιξιμο πηγαινε και απαιτησε τα λεφτα σου πισω, οχι πιστωτικο. Δε μπορουν να σε δεσμευουν κατ'αυτο το τροπο.

Δημοσ.

Το χουν βρει το κόλπο με το πιστωτικό...Και δε παίρνεις προιόν και κρατάν και τα λεφτά σου!

• Moderators
Δημοσ.
Μπορούν και παραμπορούν, καθώς είναι νομικά καλυμμένοι

Νόμος, or it didn't happen.

Εφοσον δεν εχουν το ΙΔΙΟ προϊον να σου αντικαταστησουν, και δεν δεχεσαι (ειναι στη διακριτικη σου ευχερεια αυτο) πιστωτικο, ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν τα χρηματα αγορας πισω.

Δημοσ.
Μπορούν και παραμπορούν, καθώς είναι νομικά καλυμμένοι

Γιατί το λες αυτό φίλε? το χεις ψάξει?

Δημοσ.

@ μποθ : δεν την παλεύω για να ψάξω το συγκεκριμένο ποστ από χλωρίνη paredwsex, αλλά ανέφερε ότι είναι στη δική τους διακριτική ευχέρεια η επιλογή του αν θα σου αντικαταστήσουν / πιστώσουν / ασημώσουν.

Κα'να 2χρονο τώρα.

Δημοσ.
Νόμος, or it didn't happen.

Εφοσον δεν εχουν το ΙΔΙΟ προϊον να σου αντικαταστησουν, και δεν δεχεσαι (ειναι στη διακριτικη σου ευχαίρεια αυτο) πιστωτικο, ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν τα χρηματα αγορας πισω.

Μονο αν παω και κανω φασαρια θα μου δωσουν λεφτα πισω ...

Στανταρ αυτο ...

Αν εισαι μαλθακος σε πιανουν κοτσο ..:lol:

Δημοσ.

Ειχα αγορασει τα ακουστικα της Creative EP830 και ειχαν 2 χρονια εγγυηση, Παρουσιασαν προβλημα , τα πηγα στο καταστημα μαζι με την αποδειξη αγορας και μου τα αλλαξαν με τα AKG K317 κανονικα. Οσο αναφορα το θεμα των ανυπαρκτων προϊοντων που εχουν στο site το κακο εχει παραγινει οντως...

• Moderators
Δημοσ.
@ μποθ : δεν την παλεύω για να ψάξω το συγκεκριμένο ποστ από χλωρίνη paredwsex, αλλά ανέφερε ότι είναι στη δική τους διακριτική ευχέρεια η επιλογή του αν θα σου αντικαταστήσουν / πιστώσουν / ασημώσουν.

Κα'να 2χρονο τώρα.

Ειναι δικη τους επιλογη αν θα στο αντικαταστησουν ναι, αλλα αν δεν εχουν το ιδιο σου προτεινουν πιστωτικο ή αλλαγη με αλλο, το οποιο μπορει να δεχτεις, μπορει και όχι ομως. Ακουσες πουθενα κανενα καταστημα να σου λεει 'σας το αντικαταστησαμε με το ταδε'? ΠΑΝΤΑ σε ρωτανε.

Μονο αν παω και κανω φασαρια θα μου δωσουν λεφτα πισω ...

Στανταρ αυτο ...

Αν εισαι μαλθακος σε πιανουν κοτσο ..:lol:

Καλυτερα και μπουνιες παρα κοτσο. :-)

---------- Προσθήκη στις 16:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:43 ----------

Ειχα αγορασει τα ακουστικα της Creative EP830 και ειχαν 2 χρονια εγγυηση, Παρουσιασαν προβλημα , τα πηγα στο καταστημα μαζι με την αποδειξη αγορας και μου τα αλλαξαν με τα AKG K317 κανονικα. Οσο αναφορα το θεμα των ανυπαρκτων προϊοντων που εχουν στο site το κακο εχει παραγινει οντως...

Το πραγματικο προβλημα ειναι το αποπανω. Ενα τροφοδοτικο ποιοτικο ΜΙΚΡΟ δεν υπαρχει...

Δημοσ.

Καλα εγω περιμενα 1 μηνα ( ακουσων ακουσων ) να μου το αντικαταστησουν και ερχεται τελικα ενα Coolermaster απο το πουθενα χωρις να μου πουν τπτ ...

Ειχα μεινει μλκς...

Τρελαθηκα εκεινη την ωρα γιατι θα επρεπε να ξανακανω παλι υπομονη για την αλλαγη του Coolermaster ...:-(

Και ετσι πηρα το πιστωτικο για να ησυχασω και να κατσω με την ησυχια να διαλεξω αυτο που θελω ...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτα παθαινεις αν συνεννοεισαι εξ αποστασεως :P (λες "σου ηρθε").

Εγω (παντα τους πηγαινω ο ιδιος τα προϊόντα), παντα δεχομαι τηλεφωνο μετα απο μερικες (πολλες πλεον) ημερες με ερωτησεις του στυλ που περιεγραψα πιο πανω.

Δημοσ.

Βαση του νομου που μιλαει για τα ελλατωματικα προιοντα δικαιουσαι τα χρηματα σου πισω ειναι δικη σου επιλογη και οχι του καταστηματος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...