Προς το περιεχόμενο

Service Iphone 3g εκτος εγγυησης

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε γινει αντικατασταση συσκευης περυσι τον Σεπτεμβριο (αρχικη αγορα 8/2008) και πληρωσα 200 ευρω περιπου σε vodafone.

Τωρα εχει προβλημα...Πατιουντε μονα τους κουμπια και κανει κατι τρελλα αν και οχι συνεχεια.

Μιας και ειναι εκτος εγγυησης μπορω να το παω οπου θελω για ελεγχο /επισκευη ?

Εκανα επαναφορα χωρις αποτελεσμα.

Εκτος απο Vodafone και Cosmote υπαρχει αλλη λυση ?

Προβλεψη για ζημια και κοστος ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πάντος να ξέρεις ότι επίσημα δεν ανοίγει το iPhone οπότε πρόσεξε που θα το δώσεις για να στο "πειράξουν".

Δημοσ.
Πάντος να ξέρεις ότι επίσημα δεν ανοίγει το iPhone οπότε πρόσεξε που θα το δώσεις για να στο "πειράξουν".

Και τα επισημα service πως τα επισκευαζουν ? Αν τα επισκευαζουν...

Δημοσ.

Το πηγα εδω και μου ειπαν οτι η πλακετα ή καπως ετσι κατω απο το tuch screen ειχε κουνηθει λιγο αλλα δεν ειναι και τοσο σιγουροι οτι εφταιγε αυτο .Πληρωσα 30 ευρω και αν δεν φτιαξει θα αλλαξουν tuch screen και θα συμψηφισουν τα 30 ευρω

Για την ωρα ειναι ΟΚ...

Δημοσ.
Το πηγα εδω και μου ειπαν οτι η πλακετα ή καπως ετσι κατω απο το tuch screen ειχε κουνηθει λιγο αλλα δεν ειναι και τοσο σιγουροι οτι εφταιγε αυτο .Πληρωσα 30 ευρω και αν δεν φτιαξει θα αλλαξουν tuch screen και θα συμψηφισουν τα 30 ευρω

Για την ωρα ειναι ΟΚ...

Μακάρι να είναι αυτό και να μην είναι κάτι άλλο. Φθηνά και ωραία...!

Edit: Τελικά που το πήγες;

Δημοσ.

Το πηγα http://www.iphonelab.gr/index.htm αλλα δεν ηταν αυτο.Το ξανακανε και το ξαναπηγα χθες να αλλαξουν το tuch screen αλλα λογω βροχης ειχαν διακοπη ρευματος μεχρι το απογευμα και εμεινε για Δευτερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα μιας και το δικό μου iphone τα έφτυσε μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο αξιόλογο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη? Το κινητό μου ξαφνικά έκλεισε και από τότε δεν ξανάνοιξε παρ'όλο που έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Είναι εντάξει το κινητό τώρα ή το ξανάκανε ?

iphonelab.gr

Το πηγα http://www.iphonelab.gr/index.htm αλλα δεν ηταν αυτο.Το ξανακανε και το ξαναπηγα χθες να αλλαξουν το tuch screen αλλα λογω βροχης ειχαν διακοπη ρευματος μεχρι το απογευμα και εμεινε για Δευτερα.

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός, για να καταλάβω αν το πρόβλημα προέρχεται από το Hardware ή το Software ?

iphonelab.gr

Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα μιας και το δικό μου iphone τα έφτυσε μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο αξιόλογο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη? Το κινητό μου ξαφνικά έκλεισε και από τότε δεν ξανάνοιξε παρ'όλο που έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware η software. Πριν από 3 μήνες το κινητό μου είχε πέσει από την μηχανή αλλά όλος παραδόξως επέζησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Προχθές ενώ μιλούσα ξαφνικά έκλεισε, θεώρησα από μπαταρία και το έβαλα να φορτίσει και άνοιξε κανονικά, όταν το έβγαλα από το ρεύμα το χρησιμοποίησα για 5 λεπτά και πάλι έκλεισε. Το σύνδεσα στο pc και με τα χίλια ζώρια και ενώ ήταν ήδη συνδεδεμένο για περίπου ώρα άνοιξε, πήρα back up και από τότε τ ί π ο τ α.... Αν είναι κάτι το οποίο φτιάχνεται σε λογική τιμή τότε καλώς αλλιώς πάμε για άλλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...