Προς το περιεχόμενο

office 2010 vs office 2003

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα τα πραγματα και απλη η ερωτηση μου. τοσα χρονια το 2003 χρησιμοποιω. περυσι εβαλα το 2007 και μου εσπασε τα νευρα. δε μπορουσα να βρω τιποτα. ακομα και το κολπο που εκανα να εχει μενου σαν του 03 μετα απο λιγο δε δουλευε. ξαναγυρισα στα 03μετα απο 2 προσπαθειες να κρατησω τα 7

τωρα που βγηκε το 2010, και επειδη εχω πλεον 64μπιτο λειτουργικο, αξιζει να παω στα 2010? εχει γινει πιο ευκολο το μενου? αξιζει γενικα?

ολως περιεργως δε βρηκα παρομοιο τοπικ. ακουω τις εντυπωσεις σας. ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν σε βολευει μην το βαλεις.

Εχει βγαλει η MS πακετακι δωρεαν, για να ανοιγει το 2003 τα .docx .xlsx αρχεια του 2007.

Δημοσ.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για την 64bit έκδοση, ψάχ το λίγο πρώτα. Έχουν αναφερθεί κάποιες ασυμβατότητες τις οποίες δυστυχώς δε θυμάμαι.

Δημοσ.

το προγραμματακι για να διαβαζει docx το εχω βαλει στα 03. αυτο για τις ασυμβατοτητες θα το ψαξω. περα απο αυτο, η δικια σας εμπειρια ποια ειναι? βολευουν? αξιζουν?

μια γνωμη ψαχνω απο αυτους που τα εχουν δουλεψει

Δημοσ.

Κοίτα εγώ το 2007 το χρησιμοποιώ γιατι με βόλεψε στο excel διότι δέχεται περισότερες απο 65535 γραμμές δεδομένων.

Με το word δεν είχα κάποιο πρόβλημα πέρα της αρχικής απογνωσης του "που στο καλό βρίσκεται". Εχω ακούσει καλά πράγματα για το 2010.

Μπορείς να κατεβάσεις ένα DEMO πριν το αγωράσεις για να το τεστάρεις. Αλλωστε είναι για 90 μέρες νομίζω

Δημοσ.

βασικα οποτε θελω το παιρνω απο το θειο μου τον σαμ που το εχει (λολ)

απλα ελεγα πριν μπω στη διαδικασια να ρωτησω. αν δηλαδη μου πουνε 5 ατομα οτι ενταξει αστα βραστα πολυς ντορος για το τιποτα, μη χανω τσαμπα χρονο. αν ακουσω νορμαλ πραγματα ψηνομαι να το δοκιμασω. αυτα και θενξ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...