Προς το περιεχόμενο

SEO Για Flash

vandimen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ξανα αναφερει το θεμα εχω στησει ενα Site (http://www.lonistattoo.com) και δεν εχω SEO καθολου εχω βαλει τα καταλληλα keywords αλλα τπτ.Με την διαφημηση λετε να κερδισω κατι,και αν ναι αν θελησω να την βγαλω μετα θα εχω ανεβει καθολου ωστε να ειμαι σε επιθημιτα επιπεδα??? Εχετε να προτεινετε κατι???

Σας Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Οταν λες διαφημιση λογικα εννοεις adwords η facebooks ads κτλ. Δεν εχει καμια σχεση με τις θεσεις που εχεις στο google. Ουτε κατα την διαρκεια της διαφημισης ουτε μετα.

Το προβλημα με τα flash για το seo ειναι σχετικα γνωστο. Yπαρχουν καποιοι τροποι οι οποιο πλησιαζουν τα ορια του blackhat αλλα αν εχεις ιδια κειμενα και στις δυο μορφες (flash και html content) δεν εχει καμια σχεση με blackhat.

Aπεχω πολυ απο ειδικος στο θεμα αλλα κοιτα :

εδω

και

εδω

Παντως διαφημιση και serp δεν εχουνε καμια σχεση.

Δημοσ.

Eμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να πετυχω ενα αξιοπρεπες SEO δεν θελω πρωτη σελιδα και δευτερη σελιδα και τριτη,τωρα δεν εχω καθολου.Ετσι και αλλιως κειμενο δεν εχω μεσα μονο για την βιογραφια τα αλλα ειναι images με xml.Εχω διαβασει για deep linking κ.τ.λ αλλα τπτ δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.

Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Πρεπει να προσθεσεις κειμενα για να κανεις κατι αξιοπρεπες τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.

Επισης πηγαινε σε υπηρεσιες τυπου blogspot,wordpress κτλ και φτιαξε blogs με κανα δυο αρθρα σχετικα με τις λεξεις κλειδια που θες. Βαλε hyperlink στις λεξεις αυτες προς την σελιδα σου. Δεν χρειαζεται να ειναι ολα πρωτοτυπα κειμενα μεταξυ τους αλλα αν ειναι ολα τα ιδια μαλλον το google θα αδιαφορησει να τα βαλει ολα στις αναζητησεις του. Εβαλα μια λιστ στο google docs και διπλα ειναι το PageRank τους. Πατα εδω να την δεις.Ενδεχομενως καποια να ειναι και νεκρα και μερικα να ειναι μονο για αγγλικα.

Το offsite seo εχει λογικη(links, directories,bookmarks) και ειναι και απαραιτητο. Αλλα πρεπει πρωτα να ξεκινησεις απο το onpage seo.

Δημοσ.

Κοιτα Επειδη εχω πεδευτει και μπερδευτει με το Θεμα SEO.Βρηκα να κανω Deep Linking και θα κατσω να τροποποιησω τον κωδικα.Θα βοηθησει αυτο καθολου??Δευτερον το Xml Αρχειο το διαβαζει το Google??Δηλαδη εννοω αν περιεχει την λεξη Tattoo100 φορες μεσα το Xml θα εχω ελπιδες πατωντας την λεξη Tattoo Στο Search bar του google Να με ενφανιζει τουλαχιστον???

Δημοσ.

Καταρχας deeplinking σημαινει οτι δημιουργεις backlinks στις εσωτερικες σελιδες (πχ το προφιλ της εταιρειας, portfolio κτλ) οι οποιες εχουν μεσα συνδεσμο για την αρχικη σελιδα.

Για την δευτερη ερωτηση απο οσο ξερω το google μπορει. Για περισσοτερες πληροφοριες δες εδω τις οδηγιες που δινει το google για τις ιστοσελιδες .

Αν θες να ρωτησεις κατι για links ρωτα αλλα για flash ειμαι ψιλοασχετος!

Δημοσ.

Και εμένα μέχρι σήμερα δε μου έβγαζε το site της υπογραφής μου ακόμα και αν έβαζα για αναζήτηση τη διεύθυνση αυτούσια. Έκατσα τώρα το βράδυ και έφτιαξα μια πολύ πρόχειρη html έκδοση του site και έβαλα ένα link για την αρχική της σε <noembed> tag στο index του κανονικού site. έφτιαξα μετά ένα αρχειάκι robots.txt εδώ και ένα sitemap.xml εδώ, τα ανέβασα και επιτέλους με είδε το Google.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...