Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Να ας πούμε αυτά ενδεχομένως να έχουν μεγαλύτερη καλλιτεχνική αξία αλλά εμένα το στυλ τους δε μου αρέσει, δε νομίζω ότι θα έβαζα στο καθιστικό μου. Ίσως σε κάποιο μαγαζί με ανάλογη διακόσμηση ταιριάζανε πιο πολύ. Είναι και θέμα προσωπικού γούστου πάντως. stormrain, το σχόλιο για τη διαφήμιση νομίζω πήγαινε στην Κυριακή Ναι το ξανακοιταξα και εκανα edit no worries
Scullbag Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 τότε μια είναι η λύση για σένα και λέγεται Site: bizart
kyriakh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το σχόλιο για την ταβέρνα, δεν αφορά το χώρο έκθεσης, αλλά ήταν αναφορά στο περιεχόμενο: "ο γέρος με το τσιμπούκι", "ο καπετάνιος", τα βουκολικά τοπία... Όσο για την κρίση βάση φωτογραφιών συμφωνώ, και το έχω ήδη αναφέρει πως ίσως η κρίση μου αδικεί το επίπεδο των έργων της Κυριακής για αυτο το λόγο. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι κριτικός τέχνης, αλλά τα τελευταία 30 χρόνια έχω εμπειρία και εξοικείωςη από/με πινακοθήκες και γκαλερί, σε παγκόσμιο επίπεδο. Και κάτι τελευταίο, ακόμα και η Κυριακή παραδέχεται μέσω του τίτλου της σελίδας της το επίπεδο των έργων της. Είμαι σίγουρος πως θα έχει και έργα υψηλότερες απο αυτά. Φιλικά κι εγώ έκανα το σχόλιο μου, αλλά μάλλον χάλασα τη διαφήμιση. αν το κρίνεις απο κει κάνεις λάθος, απλά είμαι άνεργη από το 2009 και δεύτερον δεν είμαι ψόνιο σε καμία περίπτωση, και είμαι υπερ του να μπαίνουνε τα έργα στα σπίτια και όχι αφίσες. Ο τίτλος σε επηρέασε λοιπόν..Πάντως ότι πέταξες ενα: έχω πάει σε γκαλερί παγκοσμίως, να ξέρεις ότι αυτό το παγκοσμίως, δε μετράει πιά στο 2014, δεν είναι ψαροτικό, και δε μπορείς να ξέρεις ο άλλος στον οποίο αναφέρεσαι πόσο "παγκοσμίως" μπορεί να έχει εμπειρία.Ήθελες να πουλήσω μούρη λοιπόν, και να μη γράψω ότι είναι οικονομικοί, αλλά να γράψω "σαν τον α'ερα που τα σύννεφα στροβιλίζονται στο πέρασμά του και ονειροπόλους για την μετάβαση στο ανώτατο επίπεδο της ελαφράδας του οικιακού εσωτερικού περιτυλίγματος, σα τέτοιο έτσι κι εγώ το επιθυμώ". Είδες που είσαι βλάχος; και θες να ακούς σιναξαρίσματα και αερολογίες για να ψαρώνεις και δε ψαρώνεις με την ουσία;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εμπορικά παντως μετραει το πως το πλασαρεις ε. Trust me on that στο λεω και σαν εμπορος αυτο.
kyriakh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εμπορικά παντως μετραει το πως το πλασαρεις ε. Trust me on that στο λεω και σαν εμπορος αυτο. Σευχαριστώ, αλλά με την προώθηση δεν τα πάω καλά, κομπιάζω.Καλύτερα θα προωθούσα φίλου παρά δικόμου. Πάντως από το fb, ήδη έχω κάνει 3 πίνακες στο ίδιο άτομο, σε αναμονή για ακόμα 2 στο ίδιο, 1 για φίλη του, 1 για φίλη που τους είδε απο κει, και 1 για φίλο που του τους έδειξα.Αυτό με νοιάζει εμένα και χαίρομαι, να αρέσουν τε έργα μου και να τα ζητάνε. Ακούω καμιά φορά καλλιτέχνες να δίνουν συνέντευξη και μιλάνε μένα τρόπο που δεν τους καταλαβαίνεις, γιατί θέλουν να δείξουν ότι τάχα μου είναι αλλού και δε μπορώ, γελάω. 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αν εξαιρέσουμε τα δυο κομμάτια του μποτερό φέρνουν υπερβολικά, τι άλλο θα μπορούσε κάποιος να δει και να μην προσπεράσει στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα;;; Κάντε ότι θέτε, πουλάτε ότι θέτε, αλλά μην κοροϊδευόμαστε κιόλας.
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σευχαριστώ, αλλά με την προώθηση δεν τα πάω καλά, κομπιάζω.Καλύτερα θα προωθούσα φίλου παρά δικόμου. Πάντως από το fb, ήδη έχω κάνει 3 πίνακες στο ίδιο άτομο, σε αναμονή για ακόμα 2 στο ίδιο, 1 για φίλη του, 1 για φίλη που τους είδε απο κει, και 1 για φίλο που του τους έδειξα.Αυτό με νοιάζει εμένα και χαίρομαι, να αρέσουν τε έργα μου και να τα ζητάνε. Ακούω καμιά φορά καλλιτέχνες να δίνουν συνέντευξη και μιλάνε μένα τρόπο που δεν τους καταλαβαίνεις, γιατί θέλουν να δείξουν ότι τάχα μου είναι αλλού και δε μπορώ, γελάω. Κατά παραγγελία γίνονται οι πίνακες? (οι δικοί σου αλλά και γενικά). Δηλαδή σου λέει ο άλλος περίπου τι θέλει και του φτιάχνεις? Νόμιζα ότι έχεις ένα στοκ και ο καθένας παίρνει ό,τι του αρέσει
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ναι, της λες "ο καναπές μου ειναι κόκκινος" και εμπνέεται. Καλή τύχη και φιλάκια.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σευχαριστώ, αλλά με την προώθηση δεν τα πάω καλά, κομπιάζω.Καλύτερα θα προωθούσα φίλου παρά δικόμου.Γενικα και στο πως τα προωθεις σε προφορικό αλλα και σε γραπτο. Work on that και δε θα χασεις. Δε χρειαζεται να φτασεις σε επίπεδο να γινεις γλιτσας οπως πολλοι γιατι και αυτο λειτουργει αντίστροφα (οκ εκτός απο συγκεκριμενους κύκλους που για να εισχωρησεις πρεπει να φτυσεις αιμα), βρες ενα balance αναμεσα στο καλλιτεχνικο και το εμπορικο αν θες να το κανεις και βιοποριστικα αυτο. Απλα τα 2 μου cents ε. @Ζιο κανονικα οχι, καποιος που το κανει αυτο μπορει να χασει εντελως την αξια του. Με τη λογικη πως ένας καλλιτεχνης δημιουργει με την εμπνευση του (insert λοιπα ιδεαλιστικα εδω). Αν ειναι σε φαση "πες μου τι θες και θα στο φτιαξω" παραπεμπει σε "μαστορα τι χρωμα τον θες τον τοιχο". Που δεν ειναι και απαραίτητα κακο για να φτιαξεις portfolio αλλα αν το παρακανεις γινεσαι απλα το παιδι για ολες τις εικαστικες δουλειες. Αλλωστε δε θες να σε μαθουν ως "αυτος που φτιαχνει κατα παραγγελια" αλλα ως "αυτος που φτιαχνει γαματα εργα με ταλεντο και αυθεντικότητα". Απλα λεω. 1
kyriakh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αν εξαιρέσουμε τα δυο κομμάτια του μποτερό φέρνουν υπερβολικά, τι άλλο θα μπορούσε κάποιος να δει και να μην προσπεράσει στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα;;; Κάντε ότι θέτε, πουλάτε ότι θέτε, αλλά μην κοροϊδευόμαστε κιόλας. Μποτέρο άσχετε Κατά παραγγελία γίνονται οι πίνακες? (οι δικοί σου αλλά και γενικά). Δηλαδή σου λέει ο άλλος περίπου τι θέλει και του φτιάχνεις? Νόμιζα ότι έχεις ένα στοκ και ο καθένας παίρνει ό,τι του αρέσει Κοίτα. Εγώ έφτιαξα κάπια στιγμή πίνακες για μιά έκθεσή μου, αλλά γενικά τους δικούς μου πίνακες δεν τους πουλάω εύκολα, γιατί βγαίνουν από κάποια ιστορία μου. Αν θέλει ο άλλοσ να του πουλήσω καί την ιδέα μου, είναι πιό ακριβό κατά τη γνώμη μου και μοναδικό, και όλοι θέλουν κάτι οικονομικό, και ακόμα πιό οικονομικό, ή ακόμα καλύτερα δώρο. Προτιμώ λοιπόν να μου πει αυτός τι θέλει, να μη σπάω το κεφάλι μου καί για το θέμα.Η σύλληψη του θέματος κατά τη γνώμη μου, είναι το δυσκολότερο, και τα γούστα ακόμα και του θέματος πολύ υποκειμενικά.Μιά φορά πχ κάποιος μου είχε πει φτιάξε μου ένα πίνακα που να έχει μόνο μπλε να ταιριάζει στο σαλόνι μου... Δεν τον έφτιαξα, και αυτό είναι και υποτιμητικό για την τέχνη.Τότε βέβαια είχα και μόνιμη δουλειά.Τώρα, θα τον έκανα. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τουλάχιστον δεν αρνείσαι ότι τα πιο ενδιαφέροντα έργα σου ειναι αντιγραφές. Η ειλικρίνεια ειναι αρετή. Μπορείς να μας δείξεις ένα απο τα έργα σου με κάποια δική σου ιδέα; Πχ κάποιο από την πτυχιακή σου. Σημείωση: η αυτόματη διόρθωση άλλαξε το "μποτεροφέρνουν".
positron Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Τι θα λέγατε αντί για πίνακες ζωγραφικής την χρήση αυτοκόλλητων τοίχου? Στην Αμερική τα λένε και wall tattoo ή wall decals. Ένα online μαγαζί με εναλλακτικά σχέδια βρήκα στην Αθήνα και πήρα ένα σχέδιο του Picasso. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό: 1
positron Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Cut'n'Paste Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2014 από positron
positron Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Άνοιξε και Ελληνικό eshop για Ελλάδα και Κύπρο Decor Hacks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα