Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο: My story

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H συνηθεια που εγινε λατρεια, χαχαχαχα

Εγω πιστευω οτι επειδη ειναι τοσα χρονια στο χωρο, ειναι τα πρωτα μαγαζια που ερχονται στο μυαλο καποιοιυ, και λεει κοιτα ειναι μεγαλα μαγαζια, θα εχω service, after sales support, κτλ κτλ.

Σκεφτεται οτι ενα αλλο μαγαζι πιο μικρο αν του χρονου κλεισει και χαλασει αυτο που εχω παρει τι θα το κανω? Στιφαδο? Ενω σου λεει αυτα αποκλειεται... ασε που ξερω που να παω... ενω αν μπλεξω με αντιπροσωπιες και τα σχετικα... φεξε μου και γλυστρησα. Ενω πχ πλαισιο/eshop... τα χωνω σε αυτους.,, κι ασε να βγαλουν τις μαυρες τους να φτιαξουν στο προιον... δε θα τρεχω εγω σε αντιπροσωπιες, εξοδα αποστολης κτλ κτλ.

Ωραιος ο phanispal... μια στιγμη να φερω το pc μου απο το αυτοκινητο να δω αν δουλευει η mb... το μονο που θελω απο εσας ειναι λιγο ρευμα....

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρε τι να λέμε τώρα παιδιά, εδώ έχουν τύχει και περιστατικά που ο πελάτης βγαίνοντας από το μαγαζί έλεγξε το προϊόν, είδε πως είναι σπασμένο / μεταχειρισμένο και επιστρέφοντάς το αμέσως μετά τον κατηγόρησαν πως το έσπασε ο ίδιος.

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/sos-plaisio-spasmeni-gtx470-kainouria-86520.html

Έχουμε φτάσει στο σημείο η άμεση αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος να είναι η εξάιρεση και όχι ο κανόνας... αλλά βέβαια, αν ο κόσμος πάει μόνο σε Πλαίσιο - eshop για τις αγορές του πως θα βάλουν μυαλό;

Δημοσ.

Αν ψωνισει καποιος απο πλαισιο, μονο σφραγισμενα προιοντα στο κουτι τους, ολα τα αλλα ειναι προβληματικα κατα 99%.

Για δε το service χρειαζεται επιμονη και συνηθως τα αλλαζουν τα προιοντα ακομα και σημερα.

Μου ετυχαν 2 περιπτωσεις με καμενη gpu & dvd-rw που αλλαχτηκαν αμεσα(η gpu σε 3 μερες το dvd αμεσα)

Δημοσ.

Έχω μια ένσταση η οποία περνάει από όλους απαρατήρητη:

Γιατί να δώσεις 30 ευρώ για ένα πληκτρολόγιο Turbo fucking X ???

:shock:

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανες.

Δημοσ.
Έχω μια ένσταση η οποία περνάει από όλους απαρατήρητη:

Γιατί να δώσεις 30 ευρώ για ένα πληκτρολόγιο Turbo fucking X ???

:shock:

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανες.

Ηταν το φθηνοτερο με illuminated πληκτρα που βρηκα μετα απο αναζητηση σε διαφορα sites (ειχα κανει και εδω thread αλλα δεν βρεθηκε κατι ιδιαιτερο, εκτος απο κατι απαντησεις σαν αυτη http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3730812&postcount=28 :P )

Γιατι τι εχουνε τα turbox πληκτρολογια? Πληκτρολογια ειναι, οχι laptops.

Αν ειναι τοσο κακη επιλογη δεκτη καθε προταση με κατι αντιστοιχο γυρω στα 30 ευρω. Εχω δικαιωμα επιστροφης εντος 20 ημερων εξαλλου, δε χαλασε και ο κοσμος.

Δημοσ.

Αυτο ειναι ναι. Δε μπορω να πω οτι με βολευει μεχρι στιγμης, ελπιζω οτι ειναι θεμα συνηθειας ομως. Γιαυτο θα το τσεκαρω 1 βδομαδα ακομα και αμα ειναι επιστροφη. Κουραζουν οι 2 τελευταιες σειρες του γιατι ειναι καπως υψηλα και παραλληλα στη μεση κανει κανει "κοιλια" με τα πληκτρα των μεσαιων σειρων να ειναι πιο χαμηλα.

Δημοσ.

lol

Ετσι ελεγα φιλε μου κι εγω! Και του εδωσα 5 μερες προθεσμια να με βολεψει... ωσπου ξαναγυρισα στο παλιο και καλο μου TRUST

Παιζει να ειναι και η πιο fail αγορα που εχω κανει απο το ΠΛΑΙΣΙΟ!!

Edit:

Το ωραιο ειναι οτι ειχα γυρισει πισω μια DDR2 που μου την ειχα δωσει ανοιγμενη (και καλα καινουργια) για να παρω αυτο το πραγμα!! Κι εκει μου βγαλαν την πιστη για να μου κοψουν πιστωτικο αλλα αυτο δεν ειναι επι του παροντος!!

Δημοσ.
lol

Ετσι ελεγα φιλε μου κι εγω! Και του εδωσα 5 μερες προθεσμια να με βολεψει... ωσπου ξαναγυρισα στο παλιο και καλο μου TRUST

Παιζει να ειναι και η πιο fail αγορα που εχω κανει απο το ΠΛΑΙΣΙΟ!!

Edit:

Το ωραιο ειναι οτι ειχα γυρισει πισω μια DDR2 που μου την ειχα δωσει ανοιγμενη (και καλα καινουργια) για να παρω αυτο το πραγμα!! Κι εκει μου βγαλαν την πιστη για να μου κοψουν πιστωτικο αλλα αυτο δεν ειναι επι του παροντος!!

ωραια πραγματα δηλαδη απο βδομαδα επιστροφη και τα λεφτα μου πισω να ησυχασω, αφου δεν συνηθιζεται οπως λες. Αν παω σημερα θα ακουσω κανα γαλλικο, την κοβω την δουλεια:-)

Δημοσ.

Καλα μην νομιζεις οτι δεν θα ακουσεις το γαλλικο και απο βδομαδα που θα πας. Παντως εγω, αν προλαβαινα το 7ημερο, τοτε θα το γυρνουσα και θα επαιρνα dvd με τα 30 ευρα!! Οτιδηποτε αλλο θα ηταν υπερβολικο απο τετοιο καταστημα για μενα.

Δημοσ.
Καλα μην νομιζεις οτι δεν θα ακουσεις το γαλλικο και απο βδομαδα που θα πας. Παντως εγω, αν προλαβαινα το 7ημερο, τοτε θα το γυρνουσα και θα επαιρνα dvd με τα 30 ευρα!! Οτιδηποτε αλλο θα ηταν υπερβολικο απο τετοιο καταστημα για μενα.

Eπιστροφη χρηματων θα ζητησω, αφου λεει στην αποδειξη οτι υπαρχει περιθωριο 20 ημερων αρκει να μην φθαρει η συσκευασια και η συσκευη.

Αμα δε τους αρεσει ας μη βαζουν τετοιους ορους :)

Δημοσ.

Α, εσυ πας γυρευοντας να το ακουσεις το γαλλικο σου!!! lol

Καλη τυχη τοτε και καλη υπομονη.

Παρε και κανενα υπογλωσιο για καλο και για κακο μαζι σου! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...