Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο: My story

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το topic αυτό νομίζω ότι έχει συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Πελάτες που έχουν πρόβλημα σε συναλλαγές με την εν λόγω αλυσίδα.

από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα ποιος ο λόγος του να ποστάρεις στο συγκεκριμένο topic;

Το τοπικ αυτο το δημιουργησα εγω, ουτε αυτο δεν φαινεται να εχεις καταλαβει...Που ακριβως διαπιστωσες οτι το εν λογω τοπικ ειναι για πελατες που εχουν προβλημα με την εν λογω αλυσιδα? Το εν λογω τοπικ το περιγραφει ο τιτλος του. Η εμπερια μου/ιστορια μου/αμαρτια μου με την τελευταια μου συναλλαγη με το πλαισιο. Καλη/κακη/αριστη ο καθενας την κρινει οπως επιθυμει.

Για ψυχανέμισμα υπάρχει το μπλα μπλα ή τα facebook - twitter κλπ.

Για να το λες κατι θα ξερεις, και ευχαριστω για την υποεδειξη σου, αλλα επειδη δεν χρησιμοποιω κατι απτα 2, ειπα να κανω εδω το ψυχανεμισμα μου, που σκαλωνεις εσυ και απαντας εφοσον το κρινεις ανουσιο σαχλο κλπ?

Δεν δημιουργείς εντυπώσεις υπονοώντας ότι προφανώς ο πωλητής σου έδωσε σπασμένο - χαλασμένο πληκτρολόγιο εν γνώσει του ;

Δεν υπονοησα καπου οτι ο πωλητης μου εδωσε σπασμενο πλητρολογιο εν γνωση του, αλλα το ειπα ξεκαθαρα. Διαβαζε προσεκτικοτερα :-)

Παρεπιπτοντως δε χωραει και αμφισβητησης αυτο.

Πραγματικά , λες να έχει μεγαλύτερη σκορδοκαΐλα ένας πωλητής των 800 ευρώ από το να ξεφορτωθεί ένα πληκτρολόγιο των 30 ευρώ και να σε ξεγελάσει ;

Αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα καταλαβαινες οτι λες το ιδιο με εμενα. Δεν ειναι θεμα πωλητη ειπα κι εγω. Οποτε σε αυτη τη φαση μαλλον διαφωνεις απο μονος σου, σιγουρα παντως οχι με εμενα.

Ούτε έκπτωση ζήτησες, ούτε τσέκαρες αυτό που πήρες, τι περίμενες;

Ειπαμε, απλα ειχα εμπιστοσυνη λογω των προηγουμενων συναλλαγων μου με το συγκεκριμενο υποκαταστημα.

Αν ήσουν κουρασμένος - βαριόσουν - δεν έδωσες σημασία σου φταίει ο μπαρουτοκαπνισμένος πωλητής και το πλαίσιο ;

Αλλη μια. Ειπαμε, απλα ειχα εμπιστοσυνη λογω των προηγουμενων συναλλαγων μου με το συγκεκριμενο υποκαταστημα.

Λίγος κοινός νους δεν βλάπτει..

Thanks για την καλοπροαιρετη συμβουλη σου:-)

Του έδωσε το ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ γιατί είχαν τελειώσει και του το είπε από πριν.

Το πήγε πίσω την άλλη μέρα και του δώσανε καινούργιο σε 1 λεπτό..

Το ξεχειλώσαμε νομίζω. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Αυτος ειναι ο κοινος νους που λεγαμε.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kfyros Φυσικα και υπαρχει προβλημα με την πολιτικη πωλησεων του Πλαισιου. Και αυτος που εχει ματια βλεπει και οποιος εχει αυτια ακουει. και ακουει και πραγματα απο πολλους που δεν τα βαζουν στο insomnia η σε παρομοια φορουμ.

και για μενα εχει ευθυνη και ο πωλητης και ο αγοραστης.

Γιατι οταν τον ρωταει καποιος που τον κοιταει στα ματια και που δεν ξερει παρα πολλα: "αυτο ειναι καλο;" και του λεει οτι "ειναι" και μετα αρχιζει το τρεξιμο, φυσικα και φταιει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...