Προς το περιεχόμενο

Gaming laptop εως 1200 ευρω

deadwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι καλυτερο (στην Ελλαδα) σημερα. Απλα με αυτα τα λεφτα θα πρεπει να κανει υποχωρησεις.

Με 300~400Ευρω οντως θα παει σε κατι πολυ καλυτερο (5870, 460Μ ) αλλα να ξεκαθαρισουμε κατι -> και εκει θα κανει υποχωρησεις , λιγοτερες βεβαια.

Και ρωτω: φιλε deadwar , γιατι θες laptop? Με 1200Ε φτιαχνεις ενα τουμπανο σταθερο.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χμμμμμ http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTS-360M.24058.0.html :eek::eek::eek:

Κατι δες μας λες καλα...:X

Πολλα κοκκινα βλεπω...και μην προσθεσω και τα Mafia 2 , Stalker Clear Sky , MS flight simulator X , Alien vs Predator , ARMA2 οπου σιγουρα δεν μπορει η κατα (επαναλαμβανω) , ~5% γρηγοροτερη καρτα σου απο την δικια μου να τα βγαλει περα...

Το notebookcheck μπορει να κοκκινιζει και να πρασινιζει οτι και οσα θελει!

Το γεγονος οτι και το mafia2,arma2,cod-Black Ops,Bf-Bad Company2,metro2033(πανω απο 22fps),sniperChost κ.α.

τα εχω τελειωσει με πανω απο 30fps σε fullhd 4xAA(αν και ειναι αχρηαστο σε 18αρα οθονη) кαι ολα τα υπολοιπα στο μαξιμουμ,εμενα προσωπικα,η καρτα αυτη με ικανοποιει και ευχαριστει στο επακρον!

ΥΓ Φυσικα λογο των χαμηλων θερμοκρασιων που εχει η καρτα μου,μπορω να την κλοκκαρω,γι'αυτο μπορω να ειμαι λιγο πιο ανετος σ'αυτα τα settings!

Δημοσ.
Δεν υπαρχει κατι καλυτερο (στην Ελλαδα) σημερα. Απλα με αυτα τα λεφτα θα πρεπει να κανει υποχωρησεις.

Με 300~400Ευρω οντως θα παει σε κατι πολυ καλυτερο (5870, 460Μ ) αλλα να ξεκαθαρισουμε κατι -> και εκει θα κανει υποχωρησεις , λιγοτερες βεβαια.

Και ρωτω: φιλε deadwar , γιατι θες laptop? Με 1200Ε φτιαχνεις ενα τουμπανο σταθερο.

γιατι μπορει να το μεταφερει παντου(δοματιο,σαλονι/καθηστικο,στην αυλη στο εξοχικο,στο εξωτερικο αν ειναι φοιτητης-σαν εμενα που εχω και desktop τουμπανο,αλλα μου ειναι αχρηστο,τον περισσοτερο καιρο) ή να απαλλαγει απο πολλα καλοδια,εξτρα οθονη και αλλα περιφερειακα!

Δημοσ.
Το notebookcheck μπορει να κοκκινιζει και να πρασινιζει οτι και οσα θελει!

Μαλιστα :o

γιατι μπορει να το μεταφερει παντου(δοματιο,σαλονι/καθηστικο,στην αυλη στο εξοχικο,στο εξωτερικο αν ειναι φοιτητης-σαν εμενα που εχω και desktop τουμπανο,αλλα μου ειναι αχρηστο,τον περισσοτερο καιρο) ή να απαλλαγει απο πολλα καλοδια,εξτρα οθονη και αλλα περιφερειακα!

Gaming και laptop ειναι πολυ κακος συνδιασμος. Αν μπορει να τον αποφυγει. Αν οχι καλυτερα να περιμενει λιγο μεχρι τα χριστουγεννα. Σιγουρα θα βρεθει κατι καλυτερο απο την παλια και πλεον μετρια 360GTS...

Δημοσ.

Στο τελος ολες παλιες και μετριες θα καταντησουν!

Και για τα ελληνικα δεδομενα,πρεπει να περιμενει απο φεβραρη και μετα,για κατι καλο και φτηνο!

Gaming και laptop ειναι πολυ κακος συνδιασμος. Αν μπορει να τον αποφυγει. Αν οχι καλυτερα να περιμενει λιγο μεχρι τα χριστουγεννα. Σιγουρα θα βρεθει κατι καλυτερο απο την παλια και πλεον μετρια 360GTS...

καπου ταιριαζει η περιπτωση που συζηταμε με αυτην εδω!

Υ.Γ.

Δεν εχω την 360 , αλλα την 9800GTS που ειναι 5% ποιο αργη, αρα σχεδον το ιδιο.

Η gts 360m εχει 15%++ σε αποδωση απο την gts 9800m και οχι 5%,συμφωνα με το σαιτ που εμπιστευεσαι(με τα κοκκινα και τα πρασινα χρωματακια)!

Δημοσ.

καπου ταιριαζει η περιπτωση που συζηταμε με αυτην εδω!

Τι θες να πεις ?

Υ.Γ.

Η gts 360m εχει 15%++ σε αποδωση απο την gts 9800m και οχι 5%,συμφωνα με το σαιτ που εμπιστευεσαι(με τα κοκκινα και τα πρασινα χρωματακια)!

Το overall το βγαζει ~10%. Μη ξεχνας το 360GTS ειναι ιδιο με το 260GTS αλλα με λιγο ποιο γρηγορα ρολογια. Το 9800GTS ειναι G94 επισης με ανεβασμενους χρονισμους ,οποτε γινεται σε αποδοση 9800GT. Με λιγα λογια τα ιδια παντελακη μου.Κοινως αμελητεα διαφορα σε πραγματικες συνθηκες - παιχνιδια .

Γι αυτο καταληγω στο "ας περιμενει λιγο το παιδι για καλυτερη , ποιο συγχρονη υλοποιηση ή να παει σε σταθερο.

Δημοσ.

Το +15% ειναι για το gaming,γιατι αν παμε στο Vantage(dx10) εκει ξεφεφγει πολυ η κατασταση-απο 20-35%,φτανει η διαφορα!

σε πραγματικες συνθηκες - παιχνιδια(και οχι αυτα που αναφερει το notebookcheck)-ακομη και οι 460/5870 εχουν μαξιμουμ 5-6fps απο την 360 σε παιχνιδια οπως crysis και Bf-Bad Company2

Οσο για την σχεσει gts260-gts360,δεν εχω καποια αποτελεσματα για την 260 για να συγκρινω!

Και τελος το μονο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι στο να περιμενει λιγο,για να παρει ενα λαπτοπ με τις καρτες που πραγματικα των ενδιαφερουν και οχι να ψαχνεται μετα για αναβαθμησεις!

Υ.Γ. Επιδει ξερω οτι θα αντιδρασεις σ'αυτο με την 5870,σου λεω οτι το ειχα ψαξει παρα πολυ πριν να παρω το qosmio!

Να και η αναφορα μου για το δυλημμα που ειχα για αρκετο καιρο,μεταξι asus/5870 και qosmio/360!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=366253

Υ.Γ.1 Και αν ενδιαφερεσαι να κοιταξεις τις επιδωσεις της 360 κλοκκαρισμενη,ειναι στο λινγκ της υπογραφης μου!

---------- Προσθήκη στις 13:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ----------

Kαι για να επανερθουμε στο θεμα μας

Εγω λεω να φυλαξεις ακομη 500ευροπουλακια και να κανει την αναβαθμηση επεξεργαστη/καρτας γραφικων,μαζι με την αγωρα!

Θα σου ερθει παρα μα παρα πολυ πιο φτηνη και δε θα τρεχεις μετα!

http://www.skroutz.gr/s/291835/Asus-G53JW-SZ098V.html

Η αγωρα του ι7-740=$765 και της gtx 460m(απο την toshiba)μπορει να φτανει μεχρι και $1500!!!

Αν θες το Qosmio παρτω οπως εχει,χωρις να σκεφτεσαι το θεμα αναβαθμηση ή δωσε ακομη 500ευρο για το asus ή περιμενε μετα το γεναρη ισως πεσουν οι τιμες και παρεις κατι αναλογο στην τιμη που το θες!

Αυτα απο μενα!

Δημοσ.

ακριβως αυτο φιλε μου. Σταθερο εχω το συστημα της υπογραφης μου

και θα το πουλησω για 1300 ευρω. Επειδη ειμαι gamer θα ηθελα τουμπανακι

λαπτοπ. Ο λογος ειναι επισης οτι κανω πολλα ταξιδια και μερικες φορες μπορει

να μεινω και 5-10 μερες οπου παω. Καλος ο σταθερος αλλα αν θελω να τον

παρω σε διακοπες μαζι μου για lan party λιωσιματα με παρεα π.χ. στην κερκυρα

μου φευγει η παναγια να τον πακεταρω αλλα και να πληρωνω για την μεταφορα του!

Αν εβαζα + 200-300 ευρω θα μπορουσα να παρω πιο δυνατο λαπτοπ με καλυτερη καρτα οπως αναφερεις; αν ναι βαζεις λινκ να δω τα λαπτοπ;

Δημοσ.

Στο εβαλα πιο πανω!

Πρωτιμησε αυτο με την gtx460 γιατι εχει τουλαχιστων usb3,ενω το jh με την 5870 δεν εχει ουτε e-sata ουτε express card slot(δε τα εχει ουτε το jw με την gtx460)!

---------- Προσθήκη στις 13:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ----------

Και το asus μπορεις να βαλει και ενα sdd μαζι με τον 500gb hdd!

Δημοσ.
ακριβως αυτο φιλε μου. Σταθερο εχω το συστημα της υπογραφης μου

και θα το πουλησω για 1300 ευρω. Επειδη ειμαι gamer θα ηθελα τουμπανακι

λαπτοπ. Ο λογος ειναι επισης οτι κανω πολλα ταξιδια και μερικες φορες μπορει

να μεινω και 5-10 μερες οπου παω. Καλος ο σταθερος αλλα αν θελω να τον

παρω σε διακοπες μαζι μου για lan party λιωσιματα με παρεα π.χ. στην κερκυρα

μου φευγει η παναγια να τον πακεταρω αλλα και να πληρωνω για την μεταφορα του!

Αν εβαζα + 200-300 ευρω θα μπορουσα να παρω πιο δυνατο λαπτοπ με καλυτερη καρτα οπως αναφερεις; αν ναι βαζεις λινκ να δω τα λαπτοπ;

Για 5-10 μερες το χρονο , δεν αξιζει να σκασεις τοσα λεφτα για φορητο. Ενας οποιοδηποτε φορητος με ΑΤΙ 5650 ή Nvidia 335 ή Nvidia 425 και i5 (δηλαδη με 800Ε) θα καλυψει αψογα τις αναγκες σου.

Εγω πχ ειμαι γυρω στις 150 μερες μακρια απο το σπιτι (λογω δουλειας) , οποτε ο δυνατος φορητος ηταν μονοδρομος.

Τωρα αν οντως θελεις φορητο , προτεινω να ακολουθησεις την συμβουλη του Ektor7...

Δημοσ.

τελικα κατεληξα σε αυτον http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250724095184#ht_9191wt_905 και τελειωνω εδω το θεμα. Σας ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο σας :-) Αυτο το λαπτοπ ειναι τουμπανο και απο το e-bay με τα εξοδα αποστολης μαζι μου βγαινει 1450 ευρω περιπου. Οποτε για 150 ευρω παραπανω δεν θα χαλαστω μιας και εχει και ssd αλλα και i7 αλλα και την GTX 460M!!! Τι αλλο να ζητησω; Τιποτα... Οποτε σουπερ!!!:-D

Δημοσ.

με το τελονιο,ελπιζω να εχεισ καποιεε ακρες!

παντος ειναι πολυ καλη επιλογη!

και κατι ακομη,η gtx460m ειναι αρκετα υποδιεστερη της αντιστοιχης gtx460 των desktop!

Δημοσ.
τελικα κατεληξα σε αυτον http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250724095184#ht_9191wt_905 και τελειωνω εδω το θεμα. Σας ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο σας :-) Αυτο το λαπτοπ ειναι τουμπανο και απο το e-bay με τα εξοδα αποστολης μαζι μου βγαινει 1450 ευρω περιπου. Οποτε για 150 ευρω παραπανω δεν θα χαλαστω μιας και εχει και ssd αλλα και i7 αλλα και την GTX 460M!!! Τι αλλο να ζητησω; Τιποτα... Οποτε σουπερ!!!:-D

Πολυ καλος. Αν με το καλο ερθει πες μας αν θες τι εγινε με τον εκτελωνισμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...