george88boom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα να ξερω αν δημιουργει προβλημα στο λαπτοπ γενικα για 1 μηνα περιπου να χρησιμοποιω το VGA Standard Graphics Adapter επειδη εχω καποιο προβλημα με την καρτα γραφικων και δεν μπορω να το στειλω τωρα για service. Ξερει κανεις?
venumis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Οχι δεν εχεις κανένα πρόβλημα, είναι οι βασικοί οδηγοι για να εχεις εικόνα.. Φυσικά δεν υποστηρίζει μηχανή για 3d εφαρμογές οπως είναι τα παιχνίδια.. Αλλά πρόβλημα σε καμία περίπτωση δεν θα έχεις.
george88boom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ωραια!! Καποτε ομως βλεπω 2-3-4 μικρες τελίες πρασινες η μπλε,σε χρωματα του υπολογιστη. Στο desktop το βλεπω σε χρωματα του backround μου η εδω που εχει μπλε. Αυτο τι ειναι???
venumis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Φίλε μου δεν κατάλαβα τίποτα για τον απλούστατο λόγο οτι δεν βλέπω αυτά που βλέπεις εσυ !! Κάνε ενα screenshot και ανεβασέτο να το δούμε..
stefoss Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ότι driver και να βάλεις αφού το hardware που δουλεύει είναι το ίδιο, πάλι θα έχεις πρόβλημα. Γιατί να μη χρησιμοποιείς τον κανονικό driver? Δε δουλεύει καθόλου?
george88boom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αυτα που βλεπω δεν εχουν να κανουν με το φορουμ οτι εχει καποιο προβλημα στα χρωματα. Εχουν να κανουν με το λαπτοπ μου. Ειναι καποιες μικρες πρασινες τελιες που φαινονται στην οθονη μου εμενα μονο στα χρωματα, οπου εχει εντονο χρωμα,και αυτο ισως να εχει να κανει με το οτι δεν εχω εγκατεστημενα drivers καρτας γραφικων. Δοκιμασα να τα κανω printscreen αλλα δεν γινονται επειδη δεν φαινονται στην εικονα που κανω paste στο paint. Και οταν παρω το ποντικι επανω σε αυτες τις μικρες τελίες φευγουν εξαφανιζονται. ---------- Προσθήκη στις 10:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:05 ---------- Ότι driver και να βάλεις αφού το hardware που δουλεύει είναι το ίδιο, πάλι θα έχεις πρόβλημα. Γιατί να μη χρησιμοποιείς τον κανονικό driver? Δε δουλεύει καθόλου? Ο κανονικος driver δεν δουλευει καθολου,εκανα τα παντα, ξαναεγραψα στο φορουμ εδω σε αυτο το τοπικ για το προβλημα που αντιμετωπιζω : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=416194 εκανα και format αλλα παλι τιποτα δεν γινεται και εκανα αυτοψια οτι πρεπει να ειναι προβλημα με την καρτα γραφικων...
stefoss Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Είσαι τυχερός. Έχεις κάρτα mxm. Δες εδώ: http://www.mxm-upgrade.com/7520G.html (Σου απάντησα και στα δύο threads)
george88boom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Είσαι τυχερός. Έχεις κάρτα mxm. Δες εδώ: http://www.mxm-upgrade.com/7520G.html(Σου απάντησα και στα δύο threads) Ωραιος!!! ...!! Δηλαδη τι σημαινει αυτο τι μπορω να κανω??? να αλλαξω καρτα? Φιλε τωρα που μου βγαζει αυτες τις μικρες 2-3-4 πρασινες τελίες σε χρωματα του υπολογιστη ειναι μεγαλο προβλημα η δεν πρεπει να ανυσηχω? Ποσο θα μου κοστισει να αλλαξω την καρτα γραφικων? καπου 125 ευρω?
george88boom Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδια λετε να υπαρχει αλλο προβλημα με την motherboard η δεν ξερω τι αλλο και μου βγαζει αυτες τις μικρες πρασινες τελίες καποτε σε χρωματα του laptop..τωρα που δεν χρησιμοποιω drivers καρτας γραφικων? Καποιος αν ξερει να μου πει για να μην καταστρεψω η δημιουργησω μεγαλυτερο προβλημα στο λαπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.