Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουριας οθονης

giannisxp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους σας!:-)

Θα ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα αγορας καινουριας οθονης.Ειμαι σχετικα "ασχετος" με το θεμα αυτο.Διαθετο 200-250 euro το max. και ψαχνω για οθονη 20"-24".

Περιμενω τισ γνομες σας........:lol:

Δημοσ.
Πια η διαφορα αυτης που μου προτινεις απο αυτη http://www.eshopcy.com.cy/show.phtml?id=PER.168506?

Φοράει άλλο panel.

Oπότε καλύτερα χρώματα,γωνίες θέασης και κάποια feautures της οθόνης extra.

Όπως 4 θύρες usb επάνω και δυνατότητα γυρίσματος της οθόνης ώστε να μπορείς να την τρέξεις σε πορτραίτο άνετα.

Μονόδρομος.

Δημοσ.
Πια η διαφορα αυτης που μου προτινεις απο αυτη http://www.eshopcy.com.cy/show.phtml?id=PER.168506?

Οπως σου ειπε και uptodate φορανε αλλο τυπο πανελ. Η aoc φοραει το φθηνιαρικο panel που φοραει η πλεοψηφια των οθονων εως 300 ευρω (tn film).

H dell φοραει ενα ακριβο τυπο panel (ips) που συναντας συνηθως σε οθονες ανω των 400 ευρω. Απλα ειναι λιγο πιο απλοποιημενο και ερχεται σε αυτην την τιμη.

Σε καθε περιπτωση το χειρoτερο IPS panel ειναι καλυτερο απο το καλυτερο tn panel, σε ολους τους παραγοντες εκτος απο το χρονο αποκρισης. Η dell παντως και στον χρονο αποκρισης δεν εχει κανενα προβλημα, ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
Οπως σου ειπε και uptodate φορανε αλλο τυπο πανελ. Η aoc φοραει το φθηνιαρικο panel που φοραει η πλεοψηφια των οθονων εως 300 ευρω (tn film).

H dell φοραει ενα ακριβο τυπο panel (ips) που συναντας συνηθως σε οθονες ανω των 400 ευρω. Απλα ειναι λιγο πιο απλοποιημενο και ερχεται σε αυτην την τιμη.

Σε καθε περιπτωση το χειρoτερο IPS panel ειναι καλυτερο απο το καλυτερο tn panel, σε ολους τους παραγοντες εκτος απο το χρονο αποκρισης. Η dell παντως και στον χρονο αποκρισης δεν εχει κανενα προβλημα, ειναι μια χαρα.

+1 !!!

ευχαριστώ και εγώ για τις πληροφορίες φίλε!

ψάχνομαι και εγώ για οθόνη γύρω στα 200€...

οπότε ή τα δίνεις και παίρνεις την Dell ή απλά διαλέγεις μια πιο

φθηνή με κατώτερο ποιοτικά panel...

μήπως υπάρχουν και άλλες οθόνες με ips panel γύρω στα 200€?

γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.

Στην Ελλαδα μαλλον οχι. Και την Dell τυχεροι ειμαστε που την εχουμε στην Ελλαδα σε αυτην την τιμη απο 2-3 μικροκαταστηματα που φιλοτημηθηκαν να την φερουν σε τοσο δελεαστικη τιμη. Αλλιως με τα tn panels θα ημασταν ακομα:-)

Αν κοιτας γυρω στα 200, σπρωξε καπως αλλα 40 και πηγαινε στην dell, δεν θα μετανιωσεις για την επιλογη.

Δημοσ.
Στην Ελλαδα μαλλον οχι. Και την Dell τυχεροι ειμαστε που την εχουμε στην Ελλαδα σε αυτην την τιμη απο 2-3 μικροκαταστηματα που φιλοτημηθηκαν να την φερουν σε τοσο δελεαστικη τιμη. Αλλιως με τα tn panels θα ημασταν ακομα:-)

Αν κοιτας γυρω στα 200, σπρωξε καπως αλλα 40 και πηγαινε στην dell, δεν θα μετανιωσεις για την επιλογη.

:-)

οκ έγινε! να είσαι καλά και πάλι για τις πληροφορίες... +1!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...