Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το flashget για λήψη rapidshare αρχείων όπως πολλοί. Ενώ σε άλλους Η/Υ που τρέχουν ΧΡ και 7 όλα ΟΚ, σε έναν που τρέχει Vista, όταν κάνω αποσυμπίεση με το winrar μου βγάζει τα μισά αρχεία 'corrupted' σχεδόν σε όλες τιες ταινίες. Δεν φταίει το antivirus, το άλλαξα. Ούτε το flashget. Πάντως κάτι φταίει γιατί στους άλλους Η/Υ δε μου βγαίνει σχεδόν ποτέ corrupted αρχείο. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;:rolleyes:

Δημοσ.
Ολα τα κομματια του rar κατεβαινουν 100%?

QUOTE]

Ναι κατεβαίνουν 100%. Τα έσβησα όλα και έβαλα windows 7, όπως ακριβώς έχω και στον άλλον Η/Υ και ενώ έχουν ακριβώς το ίδιο λογισμικό, πάλι τα ίδια! Μήπως φταίει η forthnet? Γιατί στον άλλο Η/Υ έχω tellas... Θα δοκιμάσω το 7zip.

Δημοσ.
Ολα τα κομματια του rar κατεβαινουν 100%?

QUOTE]

Ναι κατεβαίνουν 100%. Τα έσβησα όλα και έβαλα windows 7' date=' όπως ακριβώς έχω και στον άλλον Η/Υ και ενώ έχουν ακριβώς το ίδιο λογισμικό, πάλι τα ίδια! Μήπως φταίει η forthnet? Γιατί στον άλλο Η/Υ έχω tellas... Θα δοκιμάσω το 7zip.[/quote']

Μήπως φταίει ο δίσκος;

Κάνε ένα checkdisk και ένα defragment.

Πήγαινε εκτέλεση και δώσε cmd και enter

Μετά δώσε chkdsk C: /F όπου C: το γράμμα του δίσκου όπου αποθηκεύεις τα αρχεία που κατεβάζεις.

Για defragment δοκίμασε το δωρεάν Smart Defrag.

Δημοσ.

Μήπως φταίει ο δίσκος;

Μάλλον γιατί είναι το τελευταίο που έμεινε! Δοκίμασα αποσυμπίεση με άλλο πρόγραμμμα - 7zip - πάλι τα ίδια. Επίσης κατέβασα τα αρχεία απευθείας χωρίς download mnager, παλι τα ίδια...

Δημοσ.

Κ εγω εχω το ιδιο προβλημα κ εχω κανει τα παντα απο software.θα ξεκινησω αυριο για hardware.θα το παω μουλτιραμα για τσεκαρισμα.να δω τι θα γινει γιατι με κουρασε πολυ.κανεις απο εμπειρια δεν εχει καποια αλλη γνωμη τι στον π... ειναι?

Δημοσ.
Κ εγω εχω το ιδιο προβλημα κ εχω κανει τα παντα απο software.θα ξεκινησω αυριο για hardware.θα το παω μουλτιραμα για τσεκαρισμα.να δω τι θα γινει γιατι με κουρασε πολυ.κανεις απο εμπειρια δεν εχει καποια αλλη γνωμη τι στον π... ειναι?

παιδες ουτε η ραμ ειναι.τι αλλο λετε??τις αλλαξα.:cry:

Δημοσ.

Συμφωνώ με τις περισσότερες σκέψεις-λύσεις που προτείνουν τα παιδιά...αλλά ας κάνω και μια πολύ extreme σκέψη...Μήπως φταίει ο isp ?Δηλαδή να σου κάνει disconnect όταν κατεβάζεις και έτσι γίνονται corrupt τα αρχεία.Αν έχεις την πολυτέλεια (επειδή ανάφερες ότι έχεις και δεύτερο πάροχο) δοκίμασε στο ίδιο πι σι με την άλλη σύνδεση να δεις αν θα κατεβαίνουν σωστά.

Δημοσ.

παιδες πηγα στα μουλτιραμα μου ειπαν οτι ειναι το freedownload manager που ειχα κ αλλαξαν κ ram αποτελεσμα ,μια τρυπα στο νερο.εδωσα κ 100€ που θα τα παρω πισω.δοκιμαζω κ την απενεργοποιηση του τοιχους προστασιας που ειπε ο φιλος απο πανω.εκανα παιδες μια δοκιμη κατεβαζω αρχεια απο το λαπτοπ χωρις κανενα προγραμμα (εγκατεστημενα windows 7) κ=γινεται αποσυμπιεση κανονικα οταν τα μετα φερω στο pc την πρωτη φορα μου τα κανει κανονικα κ στα καπακια την δευτερη βαραει.εχω τρελλαθει....ημαρτον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...